sokalrda pitbul kaynıyor hiçbir şey yapmıyor bu hayvanın satışı yasaklansın neden yapmıyor madem öyle..yasaklansın pitbullar ve öldürülsün ama bakıyorum sus pus lar.engelmi var tüm çoğunlıuk var.tüm köpek kedi satışları yasaklansın.engel mi var madem öyle niye yapmıyorlar. bakıyorum köpeklerin öldürülmesini isteyenler nedense katiller tecavüzcüler için sus pus. bence bu konu sırf kutuplaştırma yapıp oy alma peşinde olan bir oyun. başkada birşey değil.yoksa köpeklerle ilgili yasa 1 günde cıkar ve hemende uygulanırdı.sonuçta hiç bir engel yok hükümet için.büyük çoğunluk onda hemen uygulanır.ama konu uzasın kavga dövüş kutuplaşma olup oy alma oyunu.bazı muhalfet görünümlü ama muhalfet olmayanlarda hemen bu olay yüzünden chp ye oy vermem demesinden cok belli net.ama yemez millet bu oyunu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 19 Temmuz 2024; 11:20:37 > |
Vekiller köpeklerin saldırısına uğrayan çocuğun babasına tepki göstererek üzerine yürüdü. (5. sayfa)
-
-
Kapak cuk oturmuş helal
-
Vicdanlarını aldırmış bunlar.
Ellerinden gelse köpekten beter parçalayacaklar.
Allah bunların etrafındakilere sabır versin.
-
-
Köpekçiler her partide var. Bu konuya taraf olmamak istemeleri bundan olabilir. Facebookta köpekçi dediklerimiz bir bakıyorsun yozgattan, çorumdan falan da çıkıyor. Her yerde var bunlar.
-
Sadece ENESyoutubeBU KAFA YAPISINA LANET OLSUN!https://www.youtube.com/watch?si=vJSb0wPfnjwqSQy-&v=4ULv4C1Tp9c&feature=youtu.be
Bu kafa yapısına lanet olsun !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Antalya'da bir çocuk sokak köpeğini besliyor.Besledikten sonra ise çocuk elini köpeğe uzatıyor.Muhtemelen elini yalamasını vs istedi.
Peki sizce sonra ne olmuş olabilir?
Hala daha bu hayvanların 'hayvan' olduğunu ve içgüdüsel olarak hareket ettiğini,patlamaya hazır bir silah olduklarını anlamayanların olması çok üzücü...
x (formerly twitter)Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) on Xhttps://x.com/bosunatiklama/status/1814321505569853550 -
Hocam bu olay hiçbirsey. Eskişehire yasanan çok daha feciydi. Hergün evinin önündeki açıkalandaköpek besleyen bir kadını kopekler parcalayıp yemişti. 2015te Eskişehir'de.
Kadın Amerikalarda okumuş, çok eğitimli biriydi.
Görgü tanımının ifadesinden çok kötü etkilenmiştim. Adam televizyonda izlediğimiz hayvan belgeleerindeki gibiydi Serengeti gibiydi diye acıklama yapmıştı.
Gercekten çok feci. İnanılmaz ama bu ülke zihniyet olarak 100 yıl öncenin çok gerisinde, insana değer verme olarakta.
İnanın köpeklere üzülenler insanlara zerre kadar üzülmüyor, umurlarında bile değil sadece ekranda uzuluyırmuş numarası yapıyorlar. Hastalıklı bir zihin yapıları var.
Ben Atatürkçüyüm, akıl ve bilimi savunurum. Şunu bilirim ki uygar bir toplum İnsana değer veren bir toplumdur. Uygar bir toplum içinde yasayanları iki ayaklı bir hayvan statüsünden değerli bir varlık statüsüne çıkartan toplumdur.
Sen çıkıp insanlar feci şekilde can verirken köpek falan savunacaksın bunun uygarlıkta yeri yoktur. Bu ya yabanilik, yada dejenerasyon göstergesidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 20 Temmuz 2024; 0:47:41 >
-
Dostum bu başıboşluk son 20 yıldır var ve bunu olağan hale getirdiler.20 yıl önce hayal dahi edilemeyecek her türlü musibeti,belayı,geriliği 2024 Türkiyesinde yaşıyoruz.Birilerinin sıkça söylediği gibi 'hayaldi gerçek oldu'...Birilerinin sürekli övündüğü 'Yeni Türkiye' de Türk insanı sokakta köpekler tarafından parçalanarak öldürülüyor,çocuklar kuduz olup ölüyor..Hem de bunlar köyde falan yaşanmıyor.Şehirlerin göbeğinde yaşanıyor tüm bunlar...
Tüm bu sorunlar çözülemeyecek sorunlar değil ama çözülmek istenmiyor.Aksine çözülmediği gibi bizlere 'Bak arkadaş bizim bu sorunları çözmek gibi bir niyetimiz yok.Aksine daha fazla sorun ve problem çıkarmak azmindeyiz.Kısacası daha fazla belayı,musibeti,geriliği başına öreceğiz.Bu nedenle bunlarla yaşamaya alışsan iyi olur' deniyor.Bu her konuda aynı...Ekonomik sıkıntılar olsun,liyakatsizlik olsun,torpil olsun,terör olsun,Kürtçülük olsun,dincilik olsun,tarikatlaşma olsun,sokak hayvanları olsun,sığınmacılar olsun vs her konuda bizlere 'Bunlarla yaşamaya alışın ve kabullenin' deniyor..
Ama tüm bunları yaşamamızın nedeni milletin hala daha kendi çıkarını savunmayı bilmemesinden kaynaklanıyor.Türkiye'de ki iki güçlü A ve B partisinin Türkiye'nin sorunlarını çözmek gibi bir niyeti olmadığı halde birini iktidar yapıyorlar diğerini ise ana muhalefete oturtuyorlar..Hem de 20 yıldır.Ondan sonra 'sorunlar çözülsün' diye bekliyorlar.Bu gidişle daha çok beklerler...
Türkiye adım adım Pakistan,Afganistan,Hindistan,Bangladeş oluyor diye boşuna demiyorum...Türkiye 20 yıl önce bir Balkan devletiydi.Son 7-8 yılda ortadoğu ülkesi oldu.Son birkaç yıldır da Pakistan,Afganistan,Hindistan,Bangladeş gibi Dünya'nın en geri ülkeleri ligine doğru sürükleniyoruz...
Bu gidiş durdurulmazsa 2050'ye geldiğimizde Türkiye'nin Pakistandan,Afganistandan,Hindistandan,Bangladeşten farkı olmayacak...İran ve Ortadoğu ülkeleri bile bizden ileri olacak...
-
Hocam bu dediğinizi nedeni birazda şu. Bu ülkede orta sınıf gitgide Yokoluyor.
Asgari ücretle calışan sayısı her yıl artıyor. Şu an nufusu yuzde 70i mi ne asgari ücret ile calışır hale düştü. Gelişmiş veya düzgün bir ülkede asgari ücret standart ücret değildir. Elinden pek birşey gelmeyen en vasıfsız elemanın alacagı minimum paradır ve çalışan nufusu yuzde 3ü 5i ancak alır.
Ülkede vasıflı nitelikli elemanlar vardır, iyi mavi yaka calışanlar vardır ( Garabet imam hatip ve 81 ile üniversite gibi cahilce eğitim politikaları nedeniyle bu calışanlar yokoldu ) bunlar niteliklerine göre asgari ücretin çok üstünde kazanırlar.
Ha ne demeye calışıyorsun. Ülkede orta sınıf yokoldu. Bir yanda fakirler, bir yanda zenginler kaldı. Halbuki Cumhuriyetlerin sağlıklı işleyebilmesi için ORTA SINIF insan gerekir. Bu insanlar olmazsa toplum bir yandan bayağılaşırken, üst kesimler ise dejenere olur.
Biz bunu yasıyoruz. Toplumsal bir bozulma var ve bu siyasete de yansıyor. Bir taraf fıtırsuzca içeri mülteci doldururken ilkel bir ümmetçilikle, 100 yıl 200 yıl önce iflas etmiş anlayışlarla aslında yönettiği ülkenin temellerini dinamitlerken, muhalefet ise tamamen dejenere ve halktan kopuk hayali meselelerle ilgileniyor.
Dolayısıyla dediğiniz çok doğru inanılmaz bir cahalet var, baywğılaşma var. En kötüsü ise kara cahilden bile beter olan bakkal ünilerinden türemiş birşey bilmediğini bilmeyen cahiller var. Eskiden diploma bireyleri ayırt ederdi ancak artık üniversite lise oldu, hatta onun bile altı.
Dejenere zenginler ise ( AKP içinde de bunlar var artık) gördün gibi evladını kaybeden annenin üzerine yürüyecek, bagıravak kadar adab ve kültür yoksunu haldeler.
Not : Orta sınıfın güzelliği şudur. Ne hayattan kopmuştur. Nede tek derdi ekmek bulmaktır. Hem hayatı bilir, sokağı bilir, gercek sorunları bilir hemde kültürel, sanatsal talepleri vardır. Dünya görüşleri vardır. Bu insanlar o nedenle demokrasi için değerlidir, demokrasinin manipüle edilmesine direnç gösterirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 20 Temmuz 2024; 1:30:8 >
-
Çok doğru noktalara değinmişsiniz.Tüm bunlar son 20 yılda başımıza gelen durumlar..
Eskiden tüm bu yaşanılanları 'tecrübesizlikle' yorumlardım ancak artık böyle yorumlamıyorum.Türkiye 20 yıldır bilerek ve istenilerek bahsettiğiniz şekle getirildi ve dönüştürüldü.Orta sınıf son beş-altı senede tamamen yok edildi.Ekonomiyi gözlerimizin önünde nasıl yok ettiklerini canlı canlı gördük,yaşadık ve tecrübe ettik..Tüm bu yaşanılanların 'bilgisizlikle' ya da 'öngörüsüzlükle' açıklamak mümkün değil..Ekonomi bilerek yok edildi ve buna bağlı olarak orta sınıfta yok oldu.
Eğitim sistemi aynı şekilde yok edildi.Dağa,taşa her yere üniversite açarak hem gençleri üniversite okumaya yönlendirdiler hem de üniversitelerin kalitesini yok ettiler.Bilgisiz insanlara havadan akademik ünvanları yine bu üniversiteler aracılığıyla bol keseden dağıttılar ve böylece akademimiz de yok edildi.Eskiden zayıfta olsa bir akademimiz vardı.En azından Balkan ülkeleri seviyesine ya da ona yakın bir akademi birikimi vardı.Şimdi tüm bunları yok ettiler.Hatta Türkiye'deki akademik seviye ortadoğu ülkelerinden bile geri kalmaya başladı.
Milletin ekonomik durumu ise tıpkı geri kalmış ülkelerde olduğu gibi aşırı zenginler ve fakirler olacak şekilde bölündü.Artık Türkiye'de bunun ortası yok.Ya çok zenginsin ya da fakir.Ayrıca ülkeye yabancılar sokularak Türk sermayesine rakip olacak yabancı bir sermaye sınıfıda oluşturuluyor.Yani Türk'ün elinden sermaye gücüde alınıyor...
Aslında daha çok şey yazarım ama siz genel olarak topladığınız için burada kesiyorum...Sadece şunu söylemek istiyorum...Bu ülkede düzelemeyecek hiçbir şey yok.100 yıl önce Türkiye bugünkü halinden çok daha kötü bir durumdaydı.Hatta hiçbir şeyi yoktu...Bizim şuan tek eksiğimiz ülkeyi yönetecek bilinçli ve Türk milletini düşünen bir zihniyet..Bu olursa Türkiye her şeye rağmen sürüklendiği gerilikten kutulabilir.
Ama tabi bu mevcut A ve B partisi ile olacak bir durum değil..Biri bugün yaşadığımız sorunları ve sıkıntıları yaratanlar diğeri ise bu sorun ve sıkıntıları çözmeye 'hiç' niyetli olmayanlar...Türk milletinin artık uyanması gerekiyor ama bu ne zaman olacak gerçekten merak ediyorum..Hala daha A ve B partileri böyle ülke yönetimine etki edecek çoğunluğa ulaşırsa korkarım beş-on sene sonra bugünleri arayacağız...
Tıpkı beş-on sene öncesini şimdi aradığımız gibi...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X