< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Vekiller köpeklerin saldırısına uğrayan çocuğun babasına tepki göstererek üzerine yürüdü. (4. sayfa)
-
-
Olabilir.
Vallahi ben forumda şunu gördüm. İstersen 7 göbek chpli ol. Hergün rakı balık yap. Tek bir chp eleştirisinde sen artık akplisin nokta. Malesef bu kafa ak parti kanadında da var. Bu kadar iğrenç bir zihniyet olabilir mi ya?
Ben oy verdiğim tüm seçimlerde oyumu Erdoğan'a verdim. Ama dibine kadar eleştirdim. Fetöcü dediler hain dediler pkklı dediler zamanın da ohooo. Arkadaş nedir bu ya? Oy veriyorum diye köpeği olamam kimsenin. Bana göre hatası varsa bam diye söylerim. Bu kanunu acilen çıkamaları gerekiyor bu kadar tantanan kopmasına da gerek yok ak parti burada suçlu kardeşim. 3-5 it için kimseye danışmasına gerek yok BENCE.
Ha olay buraya geldi chp karşı çıkıyor gayet normal çünkü kendi ağızları ile ne dediler? Akp dünyanın en iyi işini de yapsa biz karşı çıkacağız.
Bu yüzden bu forumda 7 ceddi chpli olan biri herhangi bir konuda akp haklı dediği anda biter işi kardeşim... Bu kafanın doğruyu gösterilmesine bile tahammülü yok
-
ben ne CHP'ye ne de AKP'ye oy veriyorum. nerede ve hangi partide yanlış görürsem eleştiririm. mesela rezerv alan yasası çok kötü ve suistimallere açık bir yasaydı. AKP bu yasayı çıkartmamalıydı. Ama bu sokak hayvanları yasası çok doğru fakat geç kalınmış bir yasa. geç kalınmış olsa bile yine de çıkartılması ve desteklemek lazım. bu yasayı desteklememenin tek bir açıklaması var: ben mama lobisinin uşağıyım ve insanlara değer vermiyorum demektir. bunu söyleyen buyursun bu yasaya karşı çıksın ve sonuçlarına da katlansın. bu yasaya karşı çıkan partiler ciddi oy kaybedecekler. İP daha ne kadar oy kaybedebilir bilmiyorum. zaten %4'lere düştüler, onların oyu belki azalmaz. DEM'e oy verenler de etnik kimlik sebebiyle oy veriyorlar. onların oyu da fazla etkilenmez ama en çok CHP oy kaybedecek bu karşı çıkıştan. Kitlelerin partisi olmak gibi bir hedefiniz varsa kitlelerin sağlığına ve yaşam kalitesine yönelik çalışmalar yapmanız veya yapana da engel olmamanız lazım. Kitlelerin sağlığını kaybetmesi ve yaşam kalitesini düşürücü faaliyetler yaparsanız kitleler de sizi yüz üstü bırakır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bitti nokta...
-
yahu tamam yasa gececek ve tüm köpekler öldürülecek.daha ne hala siyasete cekiliyor anlamadım.zaten ak parti yasayı gecirecek.neyin tartışması anlamadım.
burdan oy almak içinse boşa muhalefet görünümlü ak partili arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 18 Temmuz 2024; 14:20:27 > -
Ben uyandim hocam, tek parti donemine, 100 yil onceki bilimsel ve kulturel gelismislikle yasamaya da var misiniz? Hadi sacmalayacaksiniz Ataturk'u bari alet etmeseniz mi sacmaliklariniza?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuyu detaylı takip edemedim ama bir görüşleri olmalı koskoca parti sadece karşıyız demiyordur herhalde. Chp"nin halkla ilişkiler konusunda ciddi eksikliği var. Bu toplantıda çocuklarına köpeklerin saldırdığı insanlara böyle davranmaları tam facia ve skandal.
Tüm köpekleri toplayıp imha etmek benim inancıma da ters geliyor ama mevcut durum ve gidiş daha da kötü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence AKP bir konuda hata yaptı. bu yasa değişikliğini çok fazla geciktirdiler. bu yasayı yerel seçimlerden önce gündeme getirip. yerel seçimler öncesi CHP'nin maskesini düşürseydi az farkla kaybettiği belediyelerin çoğu AKP'de kalmış olurdu.
Görüşleri var. Özetle şu şekilde olmasını istiyorlar:
Hayvan fonu kurulacakmış. Herkesin verdiği vergilerin, TRT, spor toto vs gelirlerinin bir kısmı bu fona aktarılacakmış. Bu fondaki paralar belediyelere aktarılacakmış. Belediyeler de bu parayla aktif kısırlaştırma seferberliği yapacakmış. Köpekler barınaklarda değil, sokaklarda yaşayacakmış, hiçbir köpek uyutulmayacakmış. 2-3 yılda köpek popülasyonu azalıp, köpek saldırıları azalacakmış, falan filan.
Mama lobisi ne diyorsa CHP de papağan gibi aynı şeyi tekrarlıyor.
Özetle bütçeden ilave bir pay ayrılacak köpekler için. Bütçede zaten para yok. Bütçede para olmayınca ne oluyor? İlave vergiler çıkartıyorlar. Yani millet açlık sınırında yaşarken, çocuğuna et yediremezken, ödediği vergilere ilave bir de köpekler için ek vergi ödeyecek ki belediyeler tonlarca etten yapılan mamaları sokaklara döksünler de köpekler beslensin ve insanlara saldırabilecek enerjiye kavuşsunlar, insanlara saldırıp ısırabilme özgürlüklerini yaşasınlar diye. CHP'nin çözüm önerisi bu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynen öyle. Ak parti bu şekilde yaparak kendi tabanından tepki alıyor haberi yok. 3-5 itle uğraşamayacak kadar aciz mi diye düşünecek insanlar. Chp her türlü karşı çıkacaktı zaten ona ne şüphe. Ama sırf bakın biz dedik itlaf chp dedi hayır. Bunu demek için uğraşıyorsa gerek yok. 3 günde bu işi bitirecekti. Seçimden önce yapsaydı ekmeğini yerdi...
-
Bi pok olmaz bu CHP’den. Akp’yi bile geçtiler rezillikte nerdeyse.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yasayı çıkartan bizzat Atatürk,
Elini ısırdığı için köpeği Foks'un öldürülmesine izin veren Atatürk
Sizin fantazi diyarınızda Atatürk 'cihangir solcuları' gibi bir tip sanırım..
Asıl siz kafanızda uydurduğunuz 'kurgusal' Atatürk figüründen sıyrılında gerçeklerle yüzleşin...
Atatürk devlet yönetiminde hiçbir zaman duygusal yaklaşmamıştır.Özel hayatında da çoğunlukla gerçekçi olmuştur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 18 Temmuz 2024; 16:29:19 > -
Adamın çocuğu parçalanmış "çocukları alet etmeyin" diyor oradan biri. CHP vekili mi o? Yazıklar olsun.
-
Bugün bir kaç tane yasa karşıtına denk geldim sokaklarda sokak köpeğinin olmaması kabul edilemez gibi saçma şeyler söylüyordu. Bunların amacı çözüm değil ki. Sokak köpekleriyle sokaklarda fantezi yapmak, duygu tatmini kısacası. İnsanlara gösteremedikleri sevgiyi onlara gösterme peşindeler. Bu yasa her türlü geçecek. İstedikleri kadar huzursuz olsunlar.
-
Kesin kadıköy solcusu şahısta cocuklarını kaybeden insanlara saldırmıştır diyecektim beni şaşırtmadı.
Bulduğu her kitabı okuyan solculardan 7/24 mahalle ağızıyla konuşan solculara geçtik.
Adamın çocuğunu köpekler yemiş, herif "çocukları alet etmeyin" diyor. Sövsen şimdi dava mava uğraş.
Ya bu CHP niye böyle leş bir parti? Bu halktan kopuk parti ne zaman halkın sorunlarıyla ilgilenecek ne zaman empati kurabilecek? Bunlar belediyeleri aldılar diye fazla mı şımardılar ne? Halbuki onlar AKP'nin rezilliklerine karşı verilen tepkş oylarıydı. Çok kolay bir şekilde o kazanılan yerler kaybedilebilir.
Harbiden öyle bu iş yine AKP'ye kalıyor. Bunlar da tırsıyor oy moy kaybederiz diye ama arkadaş zaten kazanacağın seçimleri kazanmışsın. Çekinceleri de saçma.
Onlar solcu falan değil. Kendisinin aydın ve solcu olduğunu zanneden geri zekalıdan başka bişey değil onlar.
bakıyorum köpeklerin öldürülmesini isteyenler nedense katiller tecavüzcüler için sus pus.
bence bu konu sırf kutuplaştırma yapıp oy alma peşinde olan bir oyun. başkada birşey değil.yoksa köpeklerle ilgili yasa 1 günde cıkar ve hemende uygulanırdı.sonuçta hiç bir engel yok hükümet için.büyük çoğunluk onda hemen uygulanır.ama konu uzasın kavga dövüş kutuplaşma olup oy alma oyunu.bazı muhalfet görünümlü ama muhalfet olmayanlarda hemen bu olay yüzünden chp ye oy vermem demesinden cok belli net.am yemez millet bu oyunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 19 Temmuz 2024; 11:9:1 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X