Şimdi Ara

CHP Parti Meclis Üyesi Nevaf Bilek'in Rudaw'a yaptığı 'Diyarbakır Kürdistan'ın parçasıdır'açıklaması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
2.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızlarını İzmir'de bankamatik memuru yaptığı iddiaları var.

CHP Parti Meclis Üyesi Nevaf Bilek'in Rudaw'a yaptığı "Diyarbakır Kürdistan'ın parçasıdır"açıklamasıJahrein ⚙️twitter
    “Kaynaklarımdan aldığım bilgiye göre kızları Bornova ve Karşıyaka belediyelerinde bankamatik memuruymuş. Dersim lobisi şaşırtmadı. İddialar doğru mu? Kızlarınız ne işle meşguldür @nevafbilek?”
    https://twitter.com/jahreindota/status/1569276628231983110?s=20&t=kN6IwVS3Ck-jVhn5sNAGWQ
  • 7 Haziran 2015: Siirt/Eruh Çimencik Köyü sandık sonuçları…

HDP:37

CHP: 0 oy..

Nevaf Bilek, CHP adına sandıkta görevli!!

Fıkra bu kadar…

CHP Parti Meclis Üyesi Nevaf Bilek'in Rudaw'a yaptığı "Diyarbakır Kürdistan'ın parçasıdır"açıklaması
    CHP Parti Meclis Üyesi Nevaf Bilek'in Rudaw'a yaptığı "Diyarbakır Kürdistan'ın parçasıdır"açıklaması

• Çocukları içinde chp li belediyelerinde bankamatik diyorlar şaşırttı mı hayır ! Çare Zafer çare Mansur Yavaş.

• Arkada atamın resmi var bi de...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sonra Kemal'e oy vermeyeceğim diyen insanlara kızıyorsunuz. Bunun gibilerle doldurdu partiyi böyle rezil rüsva konuşan adamlara bir şey demiyor ama Türk milliyetçiliği yapan Tanju Özcan'a kafayı takıyor.

• Kimmiş bu lavuk? Kızları burs alıyor ise iptal etmeyen şerefsizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Kemale oy vermeyeceğim diyenlerin çoğu Recebe verince kızarız tabi.

• Treth kullanıcısına yanıt

Amadeus'un bazı mesajlarına katilmasamda genelde burada propaganda amaçlı paylaşılmış pekcok art niyetli haberi duzeltmistir.

Bence forumdaki az sayıda kaliteli üyeden biri.

Adamı linç etmeniz daha önce acilmis iftira dolu - çarpıtma dolu kinularin lekesini temizlemiyor.

Bu arada konudaki şahsi CHP'den atıp ardından Selo'nun yanına göndermeleri gerek. Birde satılmış herif git siyasetini Hdp'de yapsana madem bu zihniyettesin Atatürk resminin önünde niye konuşuyorsun.

Karaktersiz ...

• CHP'ye zaten kafama silah dayasalar oy atmazdım yine asla atmam. Biz iyi partiden devam.

• Numenorian Man kullanıcısına yanıt

Hocam be Amedeus ve onun gibi düşünen kişilerle forumda defalarca kez tartıştım. Dediğim söz şuydu her zaman.

Dünya nüfusu 8 trilyon olsun ve bu 8 trilyon nufusun yüzde 99u bir partiye oy versin. Fakat o parti meşru değilse, meşruluğunu sağlayamamışsa 8 trilyonun oyunun hiçbir anlamı yoktur.

Biz istiyorsak 80 milyon insan toplanalım masum bir kişinin canını alamayız. Ne kadar kalabalık olsak da ne kadar öfkeli olsak da 1 masumun canını alırsak biz mahkumuz demektir.

Hdp'de istiyorsa bilmem kaç milyon oy alsın, ne halt yerse yesin Pkk ile arasına mesafe koymadıkça , Pkk ile ilişiğini kesmedikçe meşru bir parti değildir. Bir elinde oy pusulası diğer elinde kalaşnikof demokraside böyle birşey olmaz. Akp'nin , Chp'nin , İyip'in, Mhp'nin kendine ait silahlı gücü var mı ? Sivil siyasette silah olmaz, kan olmaz, katiller desteklenmez.

Bu nedenle HDP meşru bir parti değildir. İstediği kadar oy alsın, istiyorsa Türkiye'nin tümünün oyunu alsın meşru değildir. İnsanları infaz etmiş, şehirlerde bomba patlatmış, devlet memurlarına askerlerine saldıran bir örgütle ilişiğiniz varsa tüm dünyada göreceğiniz muamele bellidir. Demokrasinin beşiği olarak bize sunulan İngiltere'de bile gidip İşid'e karı olmaya karar veren kızlar direk vatandaşlıktan atıldı ve geri alınmıyorlar. Bakın ellerine silah almadılar, gidip birini öldürmediler ama öldüren katleden İşid'e destek verdikleri için İngiltere'nin kurumları bu şahısları vatandaşlıktan çıkardı.

En basitinden bütün partiler sivilken silahlı kolu olan bir partiyi ülkede serbest bırakmak tavuk kümesine tilki atmaya benzer. Bugün neden doğuda Hdp dışında hiçbir parti kalmadı tutunamadı. Çünkü silah yolu ile, kan yolu ile sivil oluşumları sindirdiler.

Dolayısıyla ben HDP'yi Pkk'yı silmedikleri sürece meşru bir oluşum olarak saymıyorum. Sorunun bizde değil kendilerinde olduğunu düşünüyorum ve temsil ettikleri halk kitlesine kan ve gözyaşı dışında belki gelecekte çok daha büyük felaketler dışında bir halt getirmeyeceklerini söylüyorum PKK'nın sözcüsü gibi davranmaya devam ettikleri sürece.

Fakat HDP'lileri ayrı tutarsak. Amedeus gibi söylediğiniz diğer arkadaş gibi aslen HDP'li olmayan ama bu topluluğun zehirli propagandası yüzünden yanlış fikirler edinmiş arkadaşları susturmayı doğru bulmam. Eğer bizim gibi düşünmeyen insanları susuturursak, konuşmalarına izin vermezsek bu sadece baskılanan düşünceye yarar. Bende Amedeus'a ve diğer arkadaşlara neden Hdp'nin savunulamayacağını anlattım ve konuyu tartıştık. Bugünde Chp'ye gönül vermiş fakat yanlış propagandaya maruz kalan insanlarla da ancak tartışarak fikirlerimizi değerlendirerek orta yolda buluşabileceğimize inanıyorum.

Pkk'ya kana, vahşeti hoş karşılayanlar ile değil yanlış ve taraflı propaganda yüzünden zehirlenmiş ve neyi savunduklarını tam olarak idrak edemeyen arkadaşlara erişmemiz gerekli diye düşünüyorum. Bunu insanları susturarak değil tartışıp gerçekleri söyleyerek sağlayabilriiz.

Amedeus veya söylediğin diğer arkadaş bu ülkeyi seven kişiler pkk seviciler gibi değiller dolayısıyla ben bu karkadaşları onlarla aynı kefeye koymuyorum.

• Bu konuşmayı yapan CHP parti meclisi üyesi hakkında soruşturma başlatılmış:

Nevaf Bilek hakkında "terör örgütü propagandası yapmak" suçlamasıyla soruşturma başlattı.

Not: Ben CHP'yi biraz tanıyorsam bu kişiyi ihraç etmek veya disipline sevk etmek yerine sonuna kadar savunacak ve HDP'ye selam çakacak. ( İnşallah beni yanıltırlar.)

• -İyi partili Yavuz Ağıralioğlu, Nefav Bilek'in açıklamaları sonrası yine gündeme gelecek açıklamalar yaptı;

"Görüyoruzki CHP'de her aklına geldiği gibi konuşanın aklındaki aday isim belli olmuş..O isimde Erdoğan'dır..

Yok HDP'ye bakanlık verenler,Yok Diyarbakır'ı kürdüstan sayanlar,Yok yunanistana selam verenler..Siyaset ölçülü ve seviyeli yapılmaladır,seçimi kazanmak için her yol mübah değildir,bizde böyle bir düşüncede değiliz.Biz aynı masada farklı partileriz,benim siyasi anlayışım cumhur ittifakından nasıl oy kazanabilirizin hesabını yapmaktır.Bugün cumhur ittifakından 10-15 puan alınamıyorsa bu muhalefet neden var? Ülkedeki sorunlar çok büyükken siz hükümet oylarını düşüremiyorsunuz? bizim oy alacağımız kitle belli,CHP'de kimden oy alıyorsa alsın..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 13 Eylül 2022; 0:46:29 >
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

Eğer gerçekten bunu dediyse helal olsun Yavuz Ağıralioğlu'na.

Gerçekten İYİ parti artık CHP'yi taşıyamaz ve savunamaz duruma geldi resmen. Yunan'a selam verenler HDP'ye bakanlık verenler falan gerçekten güzel konuşmuş.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

millet dalganın kralını geçiyor fakat sen salağa yatıyorsun. bunlar hep söylendi çizildi sen yarınlar yokmuşçasına yok saydın.

daha dur bombalar patlamadı bu konu hakkında.

kılıçdaroğluna güvenmeseler böyle konuşmaz bu herifler.

bak ben misal iyi partiliydim, kurucu üyesiyim yerelde çokça destekledim maddi manevi fakat baktım şimdi o eski partiden eser yok, taktım sepeti koluna herkes kendi yoluna.

iyiye iyi kötüye kötü demeyi öğrenmediğimiz sürece troll yaftası da yeriz, amadeuss kooş cehapı eleştiriyorlar da deriz.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

TV100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel'e röpörtaj vermiş.

• "Bu gereksiz adamın açıklamalarını kesinlikle onaylamıyorum" bu cümle burada dursun.

1-Peki açılım zamanı megri megri diye naralar atarlarken de aynı eleştiriyi yaptınız mı?

2-Terör örgütleri Türkiye topraklarından geçerken hatta lahmacun paralarını devletin kasasından senin benim vergilerimle ödenirken tepkiniz neydi?

3-Bebek katiline sayın öcalan derlerken siz ne dediniz mesela?

4-Neden HDP oyları AKP ye gidince kürt oyu oluyor da neden başka partiye kayınca HDPKK lı oluyorlar?

Kim ne derse desin hdp denen terör örgütü partisi kime oy verirse yada desteklerse o Cumhurbaşkanı olacak bu ülkede. Peki bu gudubet sistemi başımıza getirip herhangi bir partiyi hdp lilere muhtaç hale getirenin mesela hiç suçu yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosis -- 13 Eylül 2022; 0:10:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.