Partiye, parti politikalarına etkisinin olup olmaması önemli değil ki. Şimdi a maber akşam bunu haberlerde verdi mi iş bitti.. Orta Anadolu'nun bir şehrinde yaşayan herhangi bir gariban, a maber sosu ile özel olarak hazırlanmış bu videoyu izlediğinde sence ne olacak < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 12 Eylül 2022; 16:38:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CHP Parti Meclis Üyesi Nevaf Bilek'in Rudaw'a yaptığı 'Diyarbakır Kürdistan'ın parçasıdır'açıklaması (2. sayfa)
-
-
Chp hdpnin yan kolu oldu. Güya Atatürkün partisi kemal dede Allah seni bildiği gibi yapsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu adama fena ayar oldum arkadaş dava mava açılmadı mı buna hala?
bura neresi olay ne bilmiyorum konuşma mı yaptı cehapeli birileri ne olduysa olay bitmiş millet laylaylom modda takılıyor gibi.
kürdistan savunucusu kanalla bu herif arka planı cehape-Atatürk-Türk bayrağı gözükecek şekil ettikleri muhabbete bak tiksindim lan. Türk milletini aşağılamak gibi resmen.
yemin ediyorum ülke ele geçirilmiş bu adamında parayla falan satın alındığını düşünüyorum kanalıda zaten fonluyolardır mis gibi.....
zaten kürdistan kurulmasını isteyen bir kürt gider başımızdakilerin menfaatine iş yapar... ülke ne kadar dibe batarsa bunlar amaçlarına okadar çabuk ulaşır.
-
Birisi HDP'ye bakanlık veriyor
Birisi İzmir Türkiye'den ayrılsın diyor
Bir başkası Nevaf Bilek Diyarbakır kürdistan'ın bir parçası diyor.
Bunlar HDP'li değil ha, hepsi Atatürk'ün partisinde CHP'li, bölücü değiller yani
-
Bu suratsız adamın Atatürkü, Türkiye'yi kürdistanı vatanı vs sevdigi yok bunun amacı rant para nerden gelirse o tarafa gülüyor....rantcı oldugu suratından belli olmuyormu......vatansızlar troller ....bir an öncede chp'nin kılıçdardan kurtulması lazım parti pkk sempatizanlarından temizlenmesi gerek....baktın temizlenmiyor.... yeni bir Atatür'çü parti kurulması gerek
20 yıl Coca Cola içtik. 5 sene Pepsi içelim.
Hiçbirşey yapılmasa Akp kendi kendini zaten imha edecek.
Chp'nin bunu engellemek için büyük çaba sarf ediyor.
-
İşgal altındayız bu dayı geyik yapıyor.
Bugün taksimi kaybettik tarihi yarımada fatihi kaybettik. Hala neler konuşuluyor. Hala ampüle oy atacakların olması komedi.
ülkeye 10 milyon mülteci sokup sonra chp de zurnanın son delği bir adamın sözleri üzerinden milliyetçilik taslamak...
-
La hasta falan mısınız siz?
Korkunç bir açıklama yapmış. Dibine kadar eleştirin. Hayır yalan haberinizde yalan olduğunu gösterip hepinizi foruma defalarca rezil ettim.
Kimse sizi sallamıyor artık diye nefret ediyorsunuz anlıyorumda böyle saçma sapan fırsat kovalayınca komik oluyor. Chp'nin canı cehenneme bu arada o haberler yüzde 90 İmamoğlu ve Yavaş hakkındaydı
Ama bu haber doğru açıklamayı yapanda Türkiye Kürdistan'ı diye çevirmeye çalışsada yemezler.
CHP'nin böyle tipleri bolca, Kılıçdaroğlu tamamen konuşmayı yasaklacak en son sanırım. Forumda aylardır aktif bile sayılmam. Ama sizin canınızı bu kadar yaktığımı takıntı haline getirdiğiniz görmek güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 12 Eylül 2022; 17:34:43 >
Kıvırmaya bak, kırk yıllık dansöz bile böylesini beceremez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı hassasiyeti AKP'nin fiilen yaptığı bütün bölücülükler içinde bahşedin lütfen.
Bu arada Amadeus'un yalanlarınız dediği şey de X bir haber çıkmıştır biri de bunu forumda paylamıştır. Amadeus gelip haberi paylaşan kişiye o öyle değil böyle deyip sanki haberi yapan x üyeymiş gibi onu yalancı ilan edip gitmesi ile olay son bulmuştur.
Tabi bu sadece chp yi hedef alan bir habere geçerli çarpıtılmış ve farklı algı yaratılmış konu başka bir partiye yönelikse amadeus uğramaz bile :)
Sabah akşam herkese yalancı deyip durmasının sebebi bu.. :)
-
Allah şifa versin canım.
mersi canım :)
-
Takipte kalın bu isim CHP'de üst düzey görevlere getirilir yakında....
-
Her taraftan sarılmışız. Rte'den kurtulmak için kk'ya bile oy verebilirim diyordum ama yok yani denize düşüp yılana mı sarılacağız
-
Milli mücadele olmadı diyenleri de bu şekilde yerden yere vursa şu ak tayfa, samimi olduklarını söyleyebilirdik. Amma nirdee...
Chp'nin düşmanı kendi içindekiler, bu parti neden hiçbir zaman % 30'u aşamıyor diye etrafta bahane aramaya gerek yok...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X