Şimdi Ara

CHP, Tip ve,DEM Vekilleri Köpeklerden Kaçarken Tır Altında Kalan Mahra'nın Annesine Tepki Göstrrdi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Sen zaten evcil köpeklere de, hayvan severlere de düşmansın. Esas derdinin de hayvan severler olduğunu söylüyorsun. O yüzden bu şekilde yazamaya devam et ki forumda yalandan başka şeyler söyleyip aslında senin gibi düşünenleri yalanla.

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

İnternetteki botlara falan fazla güveniyorsun. Sokakta toplanıp protesto bile yapamayan kesimin anketlerde ciddi ciddi farklı çıkacağına inanmışsın sen.

En son Mansur Yavaş için de böyle şeyler diyordun, seçim sonuçlarını gördün.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Sokakta köpek olsun, colugu cocugu genci ihtiyarı tanrılarımıza adak olarak sunalım diye ciyaklayanlara elbette düsman olacagım.. Bundan daha doğal bir sey var mı? Benim icin P*K'dan farksız bunlar.. Bunlara bakısım teröriste bakısımla aynıdır..

• Kayrabey kullanıcısına yanıt
    Uyutma ile cozulecegini sanmak basli basina aptallik. Hollandanin bu sorunu nasil cozdugune ve romanyanin nasil cozemedigine bakin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Normal ve daha doğal olan gerçekler üzerinden konuşman. Sen evcil köpeklere de, kedilere de, hayvan sever insanlara da düşmansın. Tabi ki klasik yalanınız üzerinden yorum yapıp, üstüne malum kesimin herkesi terörist ilan etme taktiğini kullanacaksın. Dediğim gibi net bir örneksin.

Mesela ben de vergilerle suriyelilere bakilmasini istemiyorum. Onu nasil yapacagiz?

• TayfunnArs T kullanıcısına yanıt

Avrupa, gelişmiş ülke diyorlar ama sadece işlerine gelene bakıyorlar. Daha bu forumda, bunlar arasında bu dediklerini konuşabilen birini görmedim.

Evcil köpek dedigin sahipli köpekse hem hayvan haklarına hem de insan haklarına aykırı buluyorum.. Kocaman köpekleri apartman dairelerine tıkıp hayatlarını mahveden köle sahiplerinden de tiksiniyorum.. Bu sokak köpegiyle ilgili bir konu degil ancak hayvan sahiplenmek bir cesit köleciliktir bunun dünya'da yaygın kabul gören bir sey olması, dogru oldugu anlamına gelmez.. Kediler belki istisna olabilir ancak hic sokak görmemis olmaları sartıyla.. O zaman eve alısabiliyorlar.. Fakat itler cevreyi de rahatsız ediyorlar.. Bu konuda da ciddi kanunların cıkartılması gerekiyor özellikle hayvan sahiplerinden it besledi vergisi alınması gerekiyor cevreyi kirletiyorlar mesela avrupa'da köpek sahiplerinden temizlik vergisi alınıyor..

Bunu da x'de gündeme getirin hayvan sahiplerinden ciddi vergiler alınsın öyle it alıp, sokağa pislettirip, beles beles parkları kullanmak gibi bir dünya olmamalı..

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt
    Almanya ülkemizde hayvanseverlik adı altında sokak köpeklerini mi destekliyor muymuş? Hiç duymadım. Kaynak paylaşır mısınız?

Ülkemizde olan her olumusz olayı dış mihraklara bağlamak da baydı artık. Milletin vekilleri milletin acılı üyelerini (çocuğu köpek saldırısında ölmüş, sakat kalmış ebeveynleri) azarlıyor, bağırıyor, komisyon toplantısından kovuyor. Bunu da mı Almanlar yaptırdı? Düşmanı dışarıda aramayı bırakın artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Evet evcil köpek besleyene de karsıyım gerekcelerini de izah ettim zaten.. Köleciliktir.. Cevreyi rahatsız etmektir sorun ve problemden baska bir sey değildir.. Saygısızlıktır.. Sorunumun olmadıgı köpekler dağdaki sürü güden coban ve uyusturucu arayan polis köpegidir.. Onları da ya dağda ya karakolda beslerler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 18 Temmuz 2024; 17:13:5 >
    Kesinlikle! Ayrica bunlarda yasatma duygusu yok. Istemedikleri canlilar ölsünler hicbir sorun yok. Cok tehlikeli bir grup bunlar. Hayvanlara karsi bu kadar acimasiz olan gunu gelir bunu insanlara da yapar.

Kendin bahanelerin olabilir ama bu hayvan ve hayvan sever düşmanı olduğun gerçeğini değiştirmiyor. İstersen kafadan milyon tane daha bahane söyleyebilirsin. Kendinizi bütün insalardan da üstün görüyorsunuz.

belki 3-5 enayiyi kandırırım da safıma çekerim umuduyla açılmış bir başlık. zaten mama lobisi bu tarz taktikleri çok kullanıyor:

önce senin vicdanın yok mu derler.
    sonra bu çocuğa (yani köpeğe) bunu yaşatan bin katını yaşasın diye beddua ederler.
    sonra da köpekler öldürülürse felaketler gelir diye bir yalan atarlar ortaya.

kendileri zaten seviyesiz oldukları için ortaya attıkları yalanlar ve üslupları da seviyesiz. zaten seviyesiz olmasalardı işleri güçleri köpek olmazdı, insanlığa faydalı birşeylerle uğraşırlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 18 Temmuz 2024; 17:20:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TayfunnArs T kullanıcısına yanıt

Sadece burada bizzat bunlardan hayvan severler ve çocukları için söylenen beddualar, savunulan şiddetler falan çok gördüm. Yani hayvanlara söyledikleri zaten başka bir boyut. İnternettin geri kalanında zaten neler neler diyorlar.

Herhangi bir konuda sırf işine geliyor diye "o ceza alsın, o ölsün, dövmek gerekir" falan diyen biri potansiyel olarak her konuda bunu diyebilir. Mesela trafikte önüne kırdı diye birini öldürmek normal mi? Değil. Ama bunu yapana sorsan tamamen haklı. Ya da kadına şiddet gösterenlere sorsak?

Hiçbir sorun birbirinden bağımsız değildir. Tek bir şeye odaklanmak sığ düşünmek oluyor ve doğal olarak o sorunu çözmüyor.

Hayvan düsmanı demeyelim cünkü hayvanlar düsmanlıgı hak etmeyecek kadar geri yasam formları.. Hayvanları problem yaratır hale getirenler senin hayvan sever dedigin insan aklıdır.. Bu akla düsmanım.. Hayvanların sadece doğal ortamlarında yasamaları gerektigine inanıyorum.. Yani o doğal ortam neresidir? Dağdır ormandır vahsi hayattır.. Cok gerekli olmadıkca it köpek barındırılmasına oldukca karsıyım.. Bu gereklilikler sürü gütme, uyusturucu bulma gibi alternatifi olmayan gereklilikler olabilir.. Bekci köpegi yapmak icin bile köpek zincirlemek, hayvan hakkı ihlalidir, alarm taktırırsın, silahlı bekci calıstırırsın.. Bu yüzden hayvan beslemenin iyi bir sey olduguna inanmıyorum psikolojiye iyi geliyormus falan hikayesi de sacmalıktan ibaret daya ilacı nörotransmiterlerini düzelt mutlu olursun köpek ne alaka?

Özetle hayvanların köle yapılması hic de ulvi bir olay degil.. Vicdansızlıgın en büyügüdür belki de sokaktaki köpekleri itlaf etmekten daha büyük bir vicdansızlıktır cünkü sokaktaki köpekler sadece bir kez ölebilir kölelestirilen hayvan yıllarca acı cekecektir köpek severlik her boyutuyla igrenc bir sey icinde bir sürü vicdansızlık ve zararlı mevzuları barındırıyor..

Kölecilik, toplu insan yasayan yerlerde etrafı rahatsız etme sucu, sokak köpeklerini besleyerek cevreyi kirletme sucu, sokak köpeklerini acılı hayatlardan kurtarmayarak baska bir sekilde hayvan istismarı sucu, sokaklarda korkuya sebebiyet verilmesine neden olarak sokakları terörize etme sucu, hastalık yayılmasına sebep olma sucu say say bitmez.. O yüzden köpekciler gözümde suclu insanlardır.. Suc olması gereken seyler yapıyorlar ve bunu savunuyorlar..

Tüm bu sucların islenmesinde elbette cesit cesit rant var bu sucların dünya'da yaygın kabul görmesi rant ve cıkar nedeniyledir.. Milyarlarca dolar değerinde pet endüstrisi yüzünden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 18 Temmuz 2024; 17:29:24 >

• Kimse bizi şu yaratıklarla yaşamaya zorlayamaz. Sahiplenilmeyen bütün bu sokak köpekleri itlaf edilecek bu kadar basit

CHP, Tip ve,DEM Vekilleri Köpeklerden Kaçarken Tır Altında Kalan Mahra'nın Annesine Tepki Göstrrdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 18 Temmuz 2024; 17:32:35 >

Dediğim gibi senin gibiler kendini üstün insan olarak görüyor. Bu yazdıkların tamamen bundan kaynaklı şeyler. İnsanların dayaksız akıllanmayacağını, dayağın şart olduğunu söylemiştin. Büyük ihtimalle çok dayak yiyerek büyüdün. O yüzden sana fazla bir şey demiyorum.

Kesinlikle aynisini dusunuyorum. Benim gozumde hayvanlar direkt oldurulsun uyutulsun diyenlerle madimakta insan yakanlarin bir farki yok.

Evet cogu dayaksız akıllanmaz.. Ben dayakla büyümedim fakat rekabetle büyüdüm diyebilirim belki de bana daha detaylı ve stratejik düsünme yetenegi kazandıran sebep bu olmustur.. Senin gibilerin hayatta rekabetle karsılastıgını hic sanmıyorum örnegin belki de bir site bahcesinde tellerin arkasında izole bir sekilde büyümüs olabilirsin.. Ya da herseyin farkındasın fakat bencillik yüzünden baskalarıyla empati kuramıyor da olabilirsin.. Mesela evladı sokak köpeklerince parcalanmıs bir babanın yerine kendini koyamıyor olabilirsin.. Bir babayla empati kurabilmek icin baba olman bile gerekmez kendi babanın sana gösterdigi fedakarlıga da bakabilirsin mesela ancak böyle bir empati bile kuramıyorsan gercekten sorun var demektir.. Sende ya empati eksikligi var ya da söyledigim gibi hayatta hic bir sey yasamadıgın icin, hic bir seyle ilgili mantık yürütüp dogruyu bulabilecek bir düsünce sistematigi kazanamamıs olabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 18 Temmuz 2024; 17:52:7 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.