Dayakla büyüdün mü büyümedin mi bilmiyorum ama çok farklı kafaya ulaşmışsın. Biri sana dayakla akıllanmazsın dese eminim laf edersin. O yüzden sana bir şey demeyi gereksiz görüyorum. Çünkü ne olursa olsun bu şekilde kendini süper über üstün insan görmeye ve tutarsız şekilde atıp tutmaya devam edeceksin. |
CHP, Tip ve,DEM Vekilleri Köpeklerden Kaçarken Tır Altında Kalan Mahra'nın Annesine Tepki Göstrrdi (4. sayfa)
-
-
Laf ederim tabii ki, cünkü ben dayaklık bir insan degilim fakat dayaklık olan cok adam var bunlara dayak atmadan nasıl hizaya getireceksin? O dayak iceren mesajımı da hatırlıyorum.. Forumdan bir dostumuza, markete kedi almayın bu hijyenik degil dedi diye, markette bırak yatsın diye diklenenler olmus.. Iste böyleleriyle konusarak anlasamazsın mevzuyu anlatsan korkusundan he he dese bile o sekil düsünmeye devam edecek gerci dayakla da düsüncesi degismez ancak en azından bir daha millete gerekli gereksiz salca olmamayı öğrenirdi mutlaka..
-
Kimin dayaklık olup olmadığına karar verdiğin için kendine gerek olmadığını düşünüyorsun. Başkası sana dayaklık dese ne olacak? Buna tamam diyemiyorsun, o yüzden başkaları için de senin dediğinin bir önemi yok. Hep söylediğim gibi siz sandığınız gibi üstün, her şeyi süper bilen insan değilsiniz. Önce bu şekilde düşünmekten vazgeçmeniz lazım.
-
Baskası da benim dayaklık oldugumu düsünebilir elbette ve düsünmesinde bir sakınca yoktur bu onun ifade özgürlügüdür ancak dayak atma girisiminde bulunursa, ziyadesiyle karsılık alacak, stratejik düsünen biri oldugum icin, kendimi hayattaki bir cok ihtimale karsı önceden hazırladım.. Buna kavga dövüs ve kendini savunma yetenekleri boks, kick boks judo ve sadece zaman gecirmek icin wing chun eğitimi de dahil.. Uzun süre body de calıstım.. Silahlı saldırılara karsı evimde ruhsatlı silah bulunduruyorum keske tasıma ruhsatım da olsaydı tasıma ruhsatımın olmaması silaha karsı zayıflık olusmasına sebep oluyor fakat bu benim sucum degil devlet bu kadarına izin veriyor..
-
Üstün görüyoruz tabiki.Köpekle kendini eş değer görüyorsan bu senin sorunundur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu şekilde kendini başkalarına göre üstün insan olarak görüp itiraf etmen güzel. Yüce lider falan diye tapılmayı istemiyorsunuz en azından.
-
Üstün insan olarak değil insanı,köpekten üstün görüyorum.İnsan hayatını da köpek hayatından çok daha üstün görüyorum.Aradaki farkı algıla.
Ayrıca eşdeğer gördüğünü de kabullenmen güzel.En azından karşımızdakinin ne seviyede olduğunu biliyoruz.Dolayısıyla köpek savunuculuğu yapmana şaşırmıyoruz.
Sen yine de kendine bu kadar güvenme. Sokak internette konuşmaya benzemez. Bu şekilde düşünenlerin sonu ya hapis ya mezar oluyor genelde. Bu bölümde bol bol bu tarz haberleri bulabilirsin.
-
Yaşadığı topluma yabancı kalmış bir parti. Yazık bunları destekleyen kafalara.
-
Biz akıllı mantıklı düsünebilen kisiler olarak üstün insanız zaten belki eksik oldugumuz konular da olabilir fakat genel olarak mantıklı düsünenler üstün insan yani übermensch insandır.. Mantıklı düsünemeyenler untermensch yani alt insandır.. Bu kavramları sadece ırk hiyerarsisi olarak ele almamak gerekir.. Cünkü insanla hayvanı ayıran en önemli sey zekadır ve mantıklı düsünme kabiliyeti de, zekanın olmazsa olmaz bir bilesenidir..
Dünya'da akıllı ve mantıklı insanların sayısı gercekten cok az bu yüzden ben demokrasinin bile pratikte dünya capında tam anlamıyla uygulanamaz oldugunu düsünüyorum cünkü ayak takımının eline yetkiyi verince ya demokrasiyi yok sayıp mevzuyu düzeltmek gerekiyor ya da yokus asagı gidiyorsun.. Düzeltici bir mekanizma da yok edilirse zaten o toplum yok olup gider muhtemelen..
Demokrasinin ayak takımının eline gectigi zaman ne kadar igrenc seylerin bile normallestirilerek savunuldugunu ve gerekli aksiyonların bir türlü alınamadıgını görebiliyoruz değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 18 Temmuz 2024; 20:3:36 >
-
Bak sen de kıvırdın. Üstün insan olduğunuzu, sizin gibi düşünmeyenlerin insan bile olmadığını düşünüp yazıyorsunuz devamlı. Bu kadar uçmuş şekilde yazdığınız için de ciddiye alan olmuyor. Her şeyi süper ve mutlak doğru bildiğinizi düşünmeye devam edin. Yapacak bir şey yok.
-
Akıllı, mantıklı düşündüğünü sana düşündüren nedir? Ona buna teröristle eş bunlar demek konusunda dünyada geçerli bir onay merkezi misin mesela?
Şöyle diyeyim mesela. Malum seçmen kitlesinden önemli bir kesim "ekonomimizi dış güçler, market lobileri bozuyor, reis giderse ülke yıkılır, din elden gider" diyor ve onlara göre bu en mantıklı ve akıllıca düşünmek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 18 Temmuz 2024; 20:2:23 > -
Güzel soru sormussun.. Akıllı ve mantıklı düsündügümü bana düsündüren sey, avrupa'da böyle yapıyorlar, demek ki burada da böyle olması gerekir argümanı değildir.. Bana bunu düsündüren sey, yani bu sekilde düsünmemi sağlayan sey diyelim, olası tehlikelere karsı önlem alınmasının, akıllı ve mantıklı insan davranısı oldugunun tartısmaya bile degmeyecek bir sey olmasıdır..
Mesela simdi senin evinde, 230v tesisatın var, bu ölümcül bir tehlikedir.. Ancak sigorta panosunda bir de kacak akım rölesi vardır.. Eğer carpılırsan o sey sigortaları hemen attırsın diye düsünülmüstür.. Simdi sokakta ölümcül tehlike yani it köpek geziyorken, sokaktaki it ve köpegi oradan almamak ve sokakta bu itler varken insanların yaya ya da arabayla dolasması kacak akım rölesiz elektrik kullanmaya benziyor..
Örnekler cogaltılabilir.. Mesela arabandaki emniyet kemeri, sebeke hattındaki topraklama, apartmanın merdivenlerindeki korkuluklar, pencerelerin minimum bel hizasına kadar olması falan bunların hepsi güvenlik tedbiridir nasıl ki gereksiz ölümü engellemek icin böyle güvenlik önlemleri uyguluyorsak sokakta kuduz tehlikesi yaratan, kist hidatik tehlikesi yaratan ya da trafik kazası yaratan itin sokaktan alınması da mantık ve akıl sahibi olmanın tartısmasız bir gerekliliğidir..
Simdi terörist konusuna dönersek, senin evindeki kacak akım rölesinin iptal edilmesi icin millete ciyaklasam, oradaki korkulukları sökün sundan bundan dolayı diye propaganda yapsam, arabalardaki emniyet kemerlerini kaldırın cünkü bunlar sundan bundan dolayı olmamalıdır diye millete karsı cıksam bana terörist demez misin? Sonucta senin hayatının tehlikeye atılması gerektigini savunuyorum..
Simdi diyeceksin canlar cananlar falan ancak güvenlik riski söz konusuysa hayvan canları feda edilebilir.. Sonucta onlara denk hayvanları yani kuzuyu falan yine besin ve protein ihtiyacımız icin öldürebiliyoruz güvenlik gereksinimi icin de bu hayvanların öldürülmesi gerekiyor buna karsı cıkan her sekilde teröristtir cünkü insan hayatı üzerinde tehlike yaratacak seyleri savunuyorlar ve kelimenin tam anlamıyla toplumu terörize ediyorlar..
-
+1
wokelikte zirve yapmissin
-
Halen su konuda sokak köpeklerini savunanlar var akil alir gibi degil
-
insana değer veriyor mu bilmem ama bu sayılan partilere yön verdiği kesin gibi, tabii muhtemel dış destekler sayesinde
-
O da nedir :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir insan neden? Neden CHP'ye oy verir?
bu konuda olmasını bırak mecliste var. halkın milletin hakkını korusun diye seçip meclise gönderdiğimiz adamlar köpeklerin ve mama lobisinin hamiliğine soyunmuşlar, köpeklerden zarar gören insanları aşağılıyorlar. verdiğimiz vergilerle ödediğimiz maaşları zehir zıkkım olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 18 Temmuz 2024; 21:2:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X