Evet arkadaşlar Christian Eriksen i almakimkansız mı alınırsa bize faydası olur mu neler düşünüyorsunuz ?
Mükemmel bir yetenek. İki - üç Ajax maçı izleyen topu kontrolünden, çevirişinden, pas atışından tekniğinin ne kadar ileri düzey olduğunu anlar. Ayrıca 92 doğumlu. Almamız İMKANSIZ. Hani bilgisayar oyunlarında bile zor getirirsin Galatasaray'a bu herifi.
Vurdumduymaz bir tavrı var saha içinde ama kesinlikle müthiş bir yetenek, tam bir pasör ve oyunu çok iyi okuyabiliyor.
biraz ağır bi oyuncu birazda yumusak bizim ligde pert ederler onu
Fifada aldım ilk 18 bile sokmuyorum derbeder siz düşünün.
Şaka bir yana adam Galatasaray'a gelmez.O kadar genç adamı sana 20'den aşağı vermez Ajax kaldı ki Eriksen gelmez.
Aynen öyle.
İmkansız değil parayı verince gelmeyicek oyuncu yok yeterki o parayı gözden çıkar
İmkansız değil. Fakat biz alamayız. Christian Eriksen e geçen sene Premier ligden birkaç takım talip olmuştu. Daha doğrusu nabız yoklamışlardı. Manchester United da vardı bu takımların arasında. Ajax Eriksen için 20.000.000 € civarı bir bonservis ücreti talep ediyor.
Gecekonduda yaşayıp Ferrari almak gibi birşey olur.
Çok beğendiğim bir futbolu keşke alsak. Bir iki seney kalmaz çok büyük takımlarda oynayabilir..
quote:
Orijinalden alıntı: osstation
Ferrariyi bilmemde son model İphone alan dingiller çok.
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch
quote:
Orijinalden alıntı: osstation
Ferrariyi bilmemde son model İphone alan dingiller çok.
Erikseni abartmayin, sadece Hollanda Liginde oynuyor. Euro2012de de döküldü. CLde izledim, hala bekleneni veremiyor.
Bernard daha iyi oyuncu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme