Şimdi Ara

Christian Vieri Futbola Geri Dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Christian Vieri, 43 yaşında futbola döndüğünü açıkladı. Çin Ligi'nde forma giyecek.

Vieri yaptığı açıklamada, ''Herkese günaydın. Çok önemli bir haberim var. Futbola Çin'de geri dönüyorum'' ifadelerini kullandı.

Futbola dönmek için kilo verdiğini de söyleyen Vieri, ''5 ay önce 101 kiloydum ve şu an 91 kiloyum. 2 kilo daha vermem lazım. 89 kiloya düşüp hazır olacağım. Herkese iyi günler.'' diyerek futbola geri dönmeye hazır olduğunu belirtti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 89 kiloyla gol mu atacak adam

• Neo Nesil N kullanıcısına yanıt
    Valla bu adam çok zayıf fit değildi İnterde oynarken ama leblebi gibi atardı. Şimdi 43 yaşında napar bilmem ama Çinde atar hala

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo Nesil

89 kiloyla gol mu atacak adam

Fernandao gol kralı oldu 90 küsür ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kakà kullanıcısına yanıt
    Brkfba7171 kullanıcısına yanıt
    abim, 27 yaşındakinin vücudu ile 43 yaşındakinin vücudu bir mi?

kaldı ki adam 7 seneden beri top yüzü görmemiş... istediği kadar kendini dinç hissetsin. vücudu izin vermezse değil gol atmak, pozisyona bile giremez... 2 maç oynar geriye kalanı ise sakat geçirir...

ayrıyetten fernandao 89 kilo değil 80 kilo ile gol kralı oldu... ben fernandao ile aynı boydayım ama yağlarım fazla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo Nesil -- 29 Temmuz 2016; 18:23:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo Nesil

abim, 27 yaşındakinin vücudu ile 43 yaşındakinin vücudu bir mi?

kaldı ki adam 7 seneden beri top yüzü görmemiş... istediği kadar kendini dinç hissetsin. vücudu izin vermezse değil gol atmak, pozisyona bile giremez... 2 maç oynar geriye kalanı ise sakat geçirir...

ayrıyetten fernandao 89 kilo değil 80 kilo ile gol kralı oldu... ben fernandao ile aynı boydayım ama yağlarım fazla...

Öyle açıkla madem 😄
    Kilo mevzusunu ortaya attin ben de örnek verdim.

Fernandao hic 80 kg olmadi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kakà kullanıcısına yanıt
    91 kiloyum, göbeğimi görseniz kaç aylık diye billur geçersiniz...

ha top oynarmısın diye sorsanız tabiki... 3 seneden beri top yüzü görmedim. gerek lys-ygs sınavlarım nedeniyle, gerekse üniversite sınavlarım nedeniyle... uzun süredir futbol oynayamamam nedeniyle halı sahalarda 5-10 dkda tıkanırım. bek ve defansif ortasaha oyuncusuyum, yerimde bir dk durmam... gollerden çok asist yaparım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo Nesil -- 29 Temmuz 2016; 18:52:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neo Nesil N kullanıcısına yanıt
    Bu adam İnterde son yılı ve Milanda 1 sezonunda Pes 5 ve 6 da oynardım o zaman.. Çok fit bi durumda degildi ve 33-34 yaşındaydı o zamanlar.. 36 ya kadar oynadı zaten.. Bence Çin liginde oynar bu adam zaten oynayamayacak durumda olsa gitmez imzalamazdı..

Bu adamda son vuruş pozisyon bilgisi iyi bir forvetti seri hızlı değildi hiç.. Çin Liginde top teper işte onu diyorum.. Çin Ligi özetlerini gördüyseniz kimse dogru dürüst oynayamıyor.. Avrupadan aldıkları adamlar oynuyor sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brkfba7171

Bu adam İnterde son yılı ve Milanda 1 sezonunda Pes 5 ve 6 da oynardım o zaman.. Çok fit bi durumda degildi ve 33-34 yaşındaydı o zamanlar.. 36 ya kadar oynadı zaten.. Bence Çin liginde oynar bu adam zaten oynayamayacak durumda olsa gitmez imzalamazdı..

Bu adamda son vuruş pozisyon bilgisi iyi bir forvetti seri hızlı değildi hiç.. Çin Liginde top teper işte onu diyorum.. Çin Ligi özetlerini gördüyseniz kimse dogru dürüst oynayamıyor.. Avrupadan aldıkları adamlar oynuyor sadece

ben top tepemez demiyorum, teper tepmesine ama golü bulamaz... (ha penaltıdan atabilir o da belki)... istediği kadar kendisini iyi hissetsin vücudu izin vermez, üstelik 7 sene oynayamamış adam... yaşı da var. sakatlıkları baş gösterir... çin liglerini takip ederim, oldukça sert oynayan bir lig... çinliler kasaplıkta bizden de beterler... sakatlık durumları fazla olunuyor genelde, demba banın halini hepimiz gördük...

ayrıca çin süper liginde değil de çinin 2. 3. liginde falan top oynayabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo Nesil -- 29 Temmuz 2016; 19:10:57 >

• Paranın yüzü sıcak tabi:)

• vieri nin yaptığı bir akım olup popülerlik kazanırsa hamit 45 ine kadar bizde beyler avrupanın yıldızlarınıda 35inden sonra alıp 40ına kadar oynatırız
  • Parası bitmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lagertha

Parası bitmiş.

Parası bitmez abi, sadece olay şu ; futbol oynuyorsun her yıl eline trink 4-5 milyon tl geçerken bi bakıyorsun artık geçmiyor.
    Çin'de bi kuluple yine 3-4 milyona anlaşmıştır, amaç belli.
    Elindeki para bitmez, en az 20 milyonluk birikmiş ve yatırımlar söz konusu.
    En basitinden Maldini ile ortak tekstil firması var.
    Ürünleri 600 store'da satılıyor.

Adam aç kalsa her ay oradan 100 bin euro akar.
  • Peekay kullanıcısına yanıt
    Vieri genelinde değilde çok oyuncu var böyle parası suyu çeken.

NBA'de Walker iflas açıklamıştı mesela adam 100 küsur milyon dolar para kazanmış kariyeri boyunca NBA'den.

Biter yani.
    Benve ekstradan gündeme düşme olayınında etkisi vardır. Vieri tekrar dünya gündemine çıktı mesela. Şimdi 1-2 sene top oynar o kulüpte antrenör olur falan kendini bu yolla piyasaya atmak istemiştir belki..

Yoksa parası bitmez dediğiniz gibi. Şöhretleri yeter. Az buçuk akıllıysa gençken kazanırken gayrimenkul fabrika tarzı ytırım varsa kesinlikle bitmez..

Türkiyede bile Ersen Martin Ali Güneş tipi adamlar yorumcu olarak hala devam edip para kazanıyorlar. Hani bunlar çok üst düzey değillerdi.. Kanallardan dünyanın parasını alıyorlardır

• Charlotte McKinney kullanıcısına yanıt
    Shaquille O'Nealin açıklaması vardı hocam. Gençken kazandığım 1 milyon doları 1 gecede yedikten sonra tüm kazandıgımı finansal danışmanıma emanet ettim kendime güvenemedim diye..

Bizlere bitmez harcanmaz gibi geliyorda kumarda falan gider tabiki.. Ama aklı başında ise yatırım varsa hala para akar ona aslında. Ha 1000 lira gelmesi var 10 lira gelmesi var o ayrı tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: Charlotte McKinney

Vieri genelinde değilde çok oyuncu var böyle parası suyu çeken.

NBA'de Walker iflas açıklamıştı mesela adam 100 küsur milyon dolar para kazanmış kariyeri boyunca NBA'den.

Biter yani.

100 milyon doları bitirmekte ayrı bi salaklık gerçekten, bence o işin altında başka bir şeyde olabilir.
    Vergisel ya da başka mevzular geçen senelerde 50 centin yaptığı gibi
    Adam sen ben gibi harcamıyor. Bugün 50.000 dolara takım elbiseler var mesela. 5 milyon dolara arabalar var. Sen ben gibi 200 300 liralık takım giyip foruma 20.000 liraya hangi arabayı önerirsiniz diye konu açmıyor adamlar.

Walker salaktı biraz. Yemiştir parayı. Şaşırmam.
  • Charlotte McKinney kullanıcısına yanıt
    Hahaha güldürdünüz hocam. Walker salaktı biraz yemiştir o parayı deyince. Sanki amcanızın falan oğlu iyi tanıyor gibi bir cümle

• Brkfba7171 kullanıcısına yanıt
    Yıllarca takip ettiğim bir oyuncu. Allstar filan oldu. Şampiyonluk yaşadı. O potansiyel var onda.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.