Şimdi Ara

Christoph Daum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "fenerbahçe ile küs değilim. romanya izin verirse fenerbahçe'nin başına geçerim. taraftarın gönlündeki yerimi biliyorum"
    açıklamasını yapmış olan fenerbahçede sevdiğim 2-3 teknik direktörden biridir.

bu adama ayrı bir sevgim var, inşallah seneye gelecek ve ligin altını üstüne getirecektir.

Fenerbahçe'nin başında olduğu 4 sezon boyunca takım son haftaya lider girmiştir. gerisi laf.

Son haftada kaçan şampiyonluklarda hata kendisinde değil yönetimdedir.

• Daum >Bülent Uygun>Dick >Aykut Kocaman gönül isterki basımızdaki vasıfsız dinazor yönetim gitsin yeni baskan yeni td yeni heycan gelsin ama belli ki bu vasıfsızlar kazık çaktı gitmeyecek o yüzden daum gelsin Aykut Hoca gelecegine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocaman fiyasko yerine daum gelsin ya da zico gelsin
  • 3 kuruş para için kendini kepaze ederek ayrılmıştı. Aziz Yıldırım bi daha teklif filan götürmez ona.
  • Kemal aslan selçuk marco 3 lü ortasahasıyla şampiyon olmak gibi mülteci istekleri vardı koko reisin gelsin hemen :(
  • gelsin kartal uçuşu aslan koşuşu hamsi yüzüşü 3ünden birini yapalım şampiyon olduk sanıp
  • bu açıklama gerçekse eğer 4.yıldızı ersun yanal kadar hatta daha fazla bile hakeden biri varsa daum reyisdir. gelsin 2.appiahı getirsin o bile yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Henri Bienvenu Fenerbahçe´de
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zamaninda Daumu izleyen ve cok elestiren biri olarak goruslerim soyle

Dakika 70 e kadar oyuncu degistirmezdi
    Takim cok iyi mucadele ederdi .Geriden gelip cok mac aldik.Daum varken gol yesek bile golü atacağımızi biliyorduk.

Ama final maclarinda tam bir faciaydi
    2006 ve 2010 da son maclarda kacan sampiyonluklar zaten malum
    Birde hatirladigim kadariyla Turkiye kupasi final maclarinda
    2005'te Galatasaray'a 5-1,
    2006'da Beşiktaş'a 3-2,
    2010'da Trabzonspor'a 3-1 yenildik

Eski Daum olsa Aykut Kocaman gelicegine, Daum gelsin derdim.Ama son hali nasildir ne yapar fikrim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedoa -- 3 Mayıs 2017; 14:43:29 >
  • burxzc kullanıcısına yanıt
    Nedense güldüm
  • Christoph Daum

Christoph Daum

Christoph Daum

Christoph Daum

adam net fenerbahçe tarihinin en iyi kadrosuyla şampiyonluğu son haftaya bıraktı, onda da denizlisporu yenemedik Galatasaray şampiyon oldu

Ve o sezonki GS FB arasındaki kadro kalitesi farkını şöyle izah edeyim. Denizli maçından 1-2 hafta önce galatasarayı 4-0 yenmiştik (öyle saçma sapan bi futbol oynuyoduk ki o maçtan 1 hafta önce de manisadan 5 yemiştik) ve kalemizde şutları yoktu
    öyle bi galatasaray takımına şampiyonluğu kaptıran adam gibi adam Daum

• Ne yiyip neler içiyorsunuz allah aşkına???

Bülent Uygun diyenler olmuş ya, Daum'u geçtim..İnanılır gibi değil.
    Seneye çok yüksek ihtimalle hiç istemesemde Aykut Kocaman takımın başına gelecek. Kanser devam edecek, bize gün yüzü yok.
  • Bu adam özelinde çok fazla eleştiri yapılabilir ama bazı gerçekler de ortada sonuçta görev yaptığı her sezon şampiyonluk yarışında 1 numaraydı.2 kere kaybedildi olabilir futbol bu. Trabzonspor maçında her şeyi yaptık olmadı girmedi top o maçta hiçbir suçu yok. Tabi o sezon Gs ve Bjk çok kötü durumdayken Bursasporla çekişirken o iş son haftaya kalmamalıydı.Bir de 2-0 dan 3_2 kaybedilen Bursa maçı vardı ki büyük skandaldır o maç.

Geldiği takdirde kesinlikle 75+ puan toplar şampiyonluğa yeter mi yetmez mi onu bilemem ama

• Daum'un en büyük artısı Koch'tu. Şuan bile gelse bence yanına Koch'u getirmeli. Adam tam bir kondisyoner. Takım it gibi koşup 90 dakika mücadele ediyorsa onun sayesindeydi.
  • Allahım lütfen olsun noluurr kokoin reis özledikk. Gel şu yarım kalan işini tamamla 4. yıldızı da sen tak.

Zamanında eleştirdiğim noktaları vardı ama beterin beterinin de beterlerini görünce...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orlando DeJoseph -- 4 Mayıs 2017; 16:51:13 >
  • Reyiz cenabetti eskiden bu kadar şansızlık abdestli adamda olmaz. Ama davaydı carttı curttu bitti artık özledik alman ekolü reyisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Christoph Daum

Christoph Daum

Christoph Daum

Christoph Daum

adam net fenerbahçe tarihinin en iyi kadrosuyla şampiyonluğu son haftaya bıraktı, onda da denizlisporu yenemedik Galatasaray şampiyon oldu

Ve o sezonki GS FB arasındaki kadro kalitesi farkını şöyle izah edeyim. Denizli maçından 1-2 hafta önce galatasarayı 4-0 yenmiştik (öyle saçma sapan bi futbol oynuyoduk ki o maçtan 1 hafta önce de manisadan 5 yemiştik) ve kalemizde şutları yoktu
    öyle bi galatasaray takımına şampiyonluğu kaptıran adam gibi adam Daum

Yalnız o zamanki kadro da iyiymiş beh. Defansta yabancı sınırlamasından dolayı mecburi olarak yerlilerden kuruluydu. Sınır olmasa taş gibi takım olurdu.

Nobre

Tuncay - Alex - Anelka

Aurelio - Appiah

Özat - Luciano - Servet - Önder
    Rüştü

• "Ben kokainmanı kulüpten içeri sokmam" diyen Aziz Yıldırım dimi?
  • Fenerbahçe'de içip içip eski sevgiliyi arayanlar gibi.
  • Yine geldi aragaza

Bir mola ver beyaz toza daum

• Şu an kendisi ne durumdadır, en son ne zaman takım çalıştırdı bilmiyorum ama bu gözlerin fenerbahçe yedek kulübesinde gördüğü en iyi teknik direktör kendisidir. kendisinden sonra gelen zico, aykut, ersun hepsi bana göre onun ekmeğini yemiştir.

Uefa kupasına fahi gidemeyen takımı alıp ertesi sezon şanpiyon yapmıştı. onun döneminde maçlarda dakika 80’de tek farkla geride olsak bile maçı alırız rahatlığıyla seyrederdim ve alırdık genelde. evet son haftalarda iki şampiyonluk verildi ama ikisinde de bana göre hatası yoktu. hele ki berabere biten trabzonspor maçında bir milyon tane falan şut attık heralde ama gol olmadı. burak yılmaz’ın orta diye içeri çevirdiği top gitti gol oldu falan. tamamen allah fenerbahçe gerginliği başka bir açıklaması yok.

Son haftalarda verdiğimiz şampiyonluklardan sonra takımdan gönderilmese şampiyonluk sayımızın farklı olacağını düşünüyorum.

Şu an takımın başına gelse ne yapar bilmiyorum, ama cocu’dan iyi olacağı zaten kesin de ersun yanal’dan da daha başarılı olur bana göre. ersun yanal’ın bu çöplerle başarılığı olabileceğini sanmıyorum.

Ama bu kadroda vasatların efendisi aykut kocaman başarılı olabilir gerçekten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.