Şimdi Ara

Christopher Robin | Winnie The Pooh (2018) | Ewan McGregor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Christopher Robin | Winnie The Pooh (2018) | Ewan McGregor

Christopher Robin | Winnie The Pooh (2018) | Ewan McGregor

IMDb

Fragmanlar

Disney, yeni filmi Christopher Robin için yepyeni bir fragman yayınlandı. Başrollerinde Ewan McGregor, Hayley Atwell ve Mark Gatiss gibi oyuncuların bulunduğu, seslendirme kadrosunda ise Jim Cummings (Winnie The Pooh), Brad Garrett (Eeyore), Chris O'Dowd (Tigger), Nick Mohammed (Piglet), Toby Jones (Owl), Peter Capaldi (Rabbit), Sophie Okonedo (Kanga) ve Wyatt Dean Hall (Roo) gibi oyuncuların yer aldığı film ülkemizde 3 Ağustos'ta vizyona girecek. Yönetmenliğini Marc Forster'ın yaptığı film, Christopher Robin ve Winnie The Pooh'un başından geçenleri anlatacak.

Disney'in yeni filmi Christopher Robin'daki yürek ısıtan bu macerada, 100 Hektar Ormanı'nda sevgi dolu doldurma hayvanları benimseyen küçük çocuk büyümüş ve hayattaki amacını kaybetmiştir. Bizim dünyamıza gelip içindeki sevgi dolu neşeli çocuğu Christopher Robin'e hatırlatmak, onun çocukluk arkadaşlarına kalmıştır artık.

Vizyon Tarihi: 1 Ağustos 2018 (Fransa)

https://www.planetdp.org/title/christopher-robin-dp68352

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Mayıs 2018; 0:6:12 >

• Yalnız ben bunun çizgi filmini izlerken bunları gerçek hayvanlar zannederdim. Evet çizimlerde bir gariplik vardı ama umursamazdım. Filmin konusu açarken fragmanları izlediğimde bu ne lan hepsi pelüş-bez oyuncak gibi bir garip duruyor dedim. (Eşeğin arkasındaki yama çizgileri, Tiger'ın ve Winnie'nin bacaklarını ayrı bir parçaymış da dikilerek tutturulmuş gibi gösteren çizgiler, Tiger başta olmak üzere diğer karakterlerin patilerinin kuyruklarının yumul yumuk olması vs). Bunların bu çizimlerini sanat yönetmeninin-çizerlerin tarzı diye düşünürdüm. Meğer bunlar normalde oyuncakmış. Çok enteresan. Yıllar sonra dumura uğramak bu olsa gerek. Filmdeki CGI'lar daha doğru ama yine de gerçek hayattaki pelüş oyuncaklardan ziyade çizgi filmindeki karakterlere biraz daha benzetilse daha iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 28 Mayıs 2018; 1:28:47 >

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Yeni öğreniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E184FE49 -- 27 Mayıs 2018; 17:11:5 >
  • Christopher Robin | Winnie The Pooh (2018) | Ewan McGregor

Türkçe dublaj sensiz olmayacak.

Bende çizgi filmlerde ki karakterlere benzetilmesi taraftarıyım fragmandaki halleri hiç hoşuma gitmedi.
  • Nike kullanıcısına yanıt
    Maalesef. Huzur içinde yatsın. Ancak başka seslendirme sanatçılarının benzer-çağrışım yaptıran tınıları da sorunu giderir. Bütün bunlardan daha da önemlisi filmdeki fragmanlarda o çizgi filmin havasını görebilmek. Ben bunu göremedim. Winnie, Tiger neredeyse hiç benzememiş, Piglet biraz kurtarmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Yalnız ben bunun çizgi filmini izlerken bunları gerçek hayvanlar zannederdim. Evet çizimlerde bir gariplik vardı ama umursamazdım. Filmin konusu açarken fragmanları izlediğimde bu ne lan hepsi pelüş-bez oyuncak gibi bir garip duruyor dedim. (Eşeğin arkasındaki yama çizgileri, Tiger'ın ve Winnie'nin bacaklarını ayrı bir parçaymış da dikilerek tutturulmuş gibi gösteren çizgiler, Tiger başta olmak üzere diğer karakterlerin patilerinin kuyruklarının yumul yumuk olması vs). Bunların bu çizimlerini sanat yönetmeninin-çizerlerin tarzı diye düşünürdüm. Meğer bunlar normalde oyuncakmış. Çok enteresan. Yıllar sonra dumura uğramak bu olsa gerek. Filmdeki CGI'lar daha doğru ama yine de gerçek hayattaki pelüş oyuncaklardan ziyade çizgi filmindeki karakterlere biraz daha benzetilse daha iyi olurdu.
    Yalnız değilsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • süperkahraman filmlerine çocuk filmi diyenler var da

esas çocuk filmi bu işte, bu ve bunun gibi filmler esas çocuk filmi yahu!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.