Bildirim
Chrome aynı anda fazla link açılma sorunu !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Chrome'i chrome cleanup tool ile temizleyip tekrardan kurulum yapmayı deneyin.
Onun dışında donanımınızın sağlam olduğundan emin olun. Belki bir fare hatasından kaynaklı bir sorun olabilir.
İyi Günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspectorGadget03 -- 23 Ağustos 2020; 22:53:34 >
-
mouse kaynaklı bir sorun değil,iki mouse'la da denedim aynı hatayı veriyor...quote:
Orijinalden alıntı: InspectorGadget03
Chrome'i chrome cleanup tool ile temizleyip tekrardan kurulum yapmayı deneyin.
https://www.gezginler.net/indir/chrome-temizleme-araci.html
Onun dışında donanımınızın sağlam olduğundan emin olun. Belki bir fare hatasından kaynaklı bir sorun olabilir.
İyi Günler.
önce Chrome'u program ekle kaldırdan kaldırdım sonra Program Files'tan manuel olarak Google dosyasını silmeye çalıştım bazı dosyaları silmedi...
Temizleyebildiğim kadar temizledim...
Sonra bir daha Chrome kurdum,şu an bir sıkıntı yok...Ama sorun bir kaç haftaya tekrarlarsa cleanup tool'la deneriz...
Format atmayalı baya olmuş 3 sene :D :D :D Büyük ihtimalle dosyalar şişti mi ne oldu bilmiyorum
-
chrome cleanup tool indir linki kaldırılmış,program kullanılmaktan mı çıkmış bilemedim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X