Şimdi Ara

Chrome Fazla Bellek Kullanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
11.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SiyahLimm

Bunu nasıl izah ediceksiniz peki bana

Chrome Fazla Bellek Kullanıyor

Şunu derseniz anlarım Chrome hızlı bir tarayıcı ama daha alaçağı ve ilerliyecegi çok yol var öyle testlerde 1 numara cıkmasının hiç bir önemi yok benim gözümde gündelik kullandıgım sitelerde beni memnun etmesi gerekiyor bana göre Chrome'da hala buglar var

kardeş firefox da hiç bug yokmuş gibi konuşuyorsun.

• Bence yok varsa ispat edermisin ben sana koydum resmi yukarıda nasıl bir Rami sebesizce tükettigini gösterdim Firefox' chrome'dan 2 3 kat gömlek daha üstün idda'da ediyorum bunu sadece aradaki tek fark 1 veya 2 saniye bilemedin 3 saniye sayfaları geç acması dimi tüm mesele bu :)
  • Chrome hızlı ama stabil değil.
  • Bana görede Firefox stabil değil öncelikle ikisinden fanı falan değilim iki tarayıcıyıda kullanıyorum ama firefox'ta yaşadığım sorunları chrome'da yaşamıyorum chrome kusursuz bir tarayıcı mı? elbette değil illaki eleştirilicek yanları var ama firefox'tan çok daha stabil çalışıyor bana göre o yüzden bellek tüketiminin fazla olması bir problem değil benim açımdan bir önceki mesajımda da yazdığım gibi taraycı çökmedikten, donmadıktan, kullanırken saç baş yoldurmadıktan sonra varsın fazla bellek tüketsin.
  • Benim bilgisayarımda zaten 8 GB RAM var fazla problem değil ama insan yine de az bellek tüketsin istiyor.
  • 2 gb belleğe terfi ettiğimden beri tarayıcıların ne kadar bellek kullandıkları benim için önemini yitirdi. ki 8 gb için hiç üstünde durulacak bir durum değil bence. firefox kullanıyorum ama zaman zaman chrome kullandığım oluyor. kimi sitelerde çok daha akıcı, yanıt verme süresi ve sayfa yerleşimi çok daha iyi gibi geliyor. aynı anda 15-20 tane sekme açık. hatta genelde firefox da açık durumda oluyor ki en az 10 eklenti yüklü durumdadır. buna rağmen kullanılan toplam fiziksel bellek 1.20 gb'yi geçmedi.
  • quote:

Bence yok varsa ispat edermisin ben sana koydum resmi yukarıda nasıl bir Rami sebesizce tükettigini gösterdim Firefox' chrome'dan 2 3 kat gömlek daha üstün idda'da ediyorum bunu sadece aradaki tek fark 1 veya 2 saniye bilemedin 3 saniye sayfaları geç acması dimi tüm mesele bu :)

kardes mesele sadece o deil

chrome fazla ram yiyor olabilir ama cökmez chrome ye 30 tane eklenti yükle ama hızını korur cökmez

ama firefox öylemi 30 eklenti yükle durmadan cöker ayrıca yavaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

quote:

Bence yok varsa ispat edermisin ben sana koydum resmi yukarıda nasıl bir Rami sebesizce tükettigini gösterdim Firefox' chrome'dan 2 3 kat gömlek daha üstün idda'da ediyorum bunu sadece aradaki tek fark 1 veya 2 saniye bilemedin 3 saniye sayfaları geç acması dimi tüm mesele bu :)

chrome fazla ram yiyor olabilir ama cökmez chrome ye 30 tane eklenti yükle ama hızını korur cökmez

Vallaha bu anllatığınız sorunların hiç birini ben Firefox Aurorayla yaşamıyorum öyleki benim bilgisayarımda 512 mb ram var benim en iyi performansı ve beklentilerimi karşılıyan browser

Chrome kötülemek değil maksadım ama en ufak bir ayrıntılı söyliyim size herhangi bir resmi chrome'da açtıgınıda sağ klik yapın o resmi masaüstü olarak ayarla seçenegini göremezsiniz halbuki o kadar basit bir özellik konulmamış bu bana şunu anlatıyor işletim sisteminde uyumluluk vsvs gibi konulardan pek fazla ayrıntıya girmiyor geliştiriciler bunun nedenide zaten hep başından beri Chrome OS göre tasarladıkları içindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahLimm -- 5 Mart 2012; 17:18:18 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

quote:

Vallaha bu anllatığınız sorunların hiç birini ben Firefox Aurorayla yaşamıyorum öyleki benim bilgisayarımda 512 mb ram var benim en iyi performansı ve beklentilerimi karşılıyan browser

Chrome kötülemek değil maksadım ama en ufak bir ayrıntılı söyliyim size herhangi bir resmi chrome'da açtıgınıda sağ klik yapın o resmi masaüstü olarak ayarla seçenegini göremezsiniz halbuki o kadar basit bir özellik konulmamış bu bana şunu anlatıyor işletim sisteminde uyumluluk vsvs gibi konulardan pek fazla ayrıntıya girmiyor geliştiriciler bunun nedenide zaten hep başından beri Chrome OS göre tasarladıkları içindir

:D

Kardeş şu an chrome 19 dev indirdim eskisinden daha az ram yiyor..

Ayrıca o resmi farklı kaydedip kendin de ayarlayabirilsin :)

Böyle boş boş şeylerle yer kaplamaya gerek yok bellekte

EDİT: Biz Firefox Aurora dan bahsetmiyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue Dragon Ready -- 5 Mart 2012; 17:23:40 >

• quote:

Orjinalden Alıntı:SiyahLimm

Canınız cehenneme :)

Beklemezdim
  • Bu işin makarasıydı herhangi bir hakaret vsvs gibi bir durum söz konusu degildir arkadaşım bu nedenle fazla takılı kalma o mesaja sonuçta bu tarayıcılar babamızın mali degil herkes istedigini kullanmakda özgür
  • quote:

Bu işin makarasıydı herhangi bir hakaret vsvs gibi bir durum söz konusu degildir arkadaşım bu nedenle fazla takılı kalma o mesaja sonuçta bu tarayıcılar babamızın mali degil herkes istedigini kullanmakda özgür

o zaman insanları yanlış yönelndirmeyelim
  • Neye göre yanlış ?
  • quote:

Neye göre yanlış ?

Hocam Firefox dan bahsetiyoruz sen Firefox Aurora dan bahsediyosun
  • EE sende dev kanalından bahsediyorsun bana az ram harcıyor diye nasıl olcak
  • Ben örnek veriyorum benim asıl konum Chrome :)
  • chrome bende pcyi yiyor bırak belleği
  •  Chrome Fazla Bellek Kullanıyor

1 sene geçmiş aradan ama değişen bir şey yok hala chrome için

3 sekme açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveHeart -- 3 Mart 2013; 21:20:11 >
  • sistem belleğini ne yapıyorsunuz siz, çeyizinize mi saklıyorsunuz anlamıyorum.

bırakın bol bol bellek kullansın. çoklu işlem mantığını kullandığı için her bir sayfa için bir proses açılmakta. dolayısıyla bellek kullanımı artmakta. bu çökmelere karşı çok daha güvenli bir browser ve daha hızlı sayfa yüklemeleri anlamına gelir. sayfalardaki flash uygulamalarından kaynaklı çökmelere rastlıyorum ara ara. ama browser kapanmıyor ve yoluma aynen devam ediyorum.
  • Sadece Yeni Skeme sayfası açık 2GB ram var ve açılışta 260mb yiyor... RAM %55 oluyor acaba 6500 civarı bookmarks var mı diye böyle?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.