Şimdi Ara

Chrome sağ tık menüsü büyüdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chrome'da sağ tık yapınca gelen menün boyutu eskiye göre büyük duruyor, aynı şekilde yer imleri menüsü de büyümüş durumda. Yeni bir özellik mi ? Bir arkadaşım daha aynı sorunu olduğunu söyledi, diğer arkadaşlarımda eskisi gibiymiş her şey.

Şimdi Google Chrome forumlarına baktımda tablet sürümünden ötürü olan bir sorun varmış.

Resmide böyle;

Çözümü buldum;

Eğer bu sorunla karşılaşan olursa şunu yapsın;

Chrome simgesine sağ tık > Özellikler > Kısayol > Hedef yazan yerde .exe"'nin sonunda bir boşluk bırakıp --disable-new-menu-style yazıp onaylasınlar. Düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassin2016 -- 5 Nisan 2013; 16:37:42 >

• Beni de rahatsız eden bir durumdu, sayende düzelttim. Teşekkürler.
  • Dün bende de bu şekle dönüştü. Acaba virüs falan mı bulaştı diye tekrar indirip kurdum. Kurulumun ardından menüyü kontrol ettim küçüldü fakat facebooku açtıktan sonra menü tekrarda büyüdü. Ama sorun değil böyle de iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONURTO

Beni de rahatsız eden bir durumdu, sayende düzelttim. Teşekkürler.

Önemli değil hocam, tablet için gelen yenilik bizleride etkiledi. Yakın zamanda Google kendisi düzeltecektir diye umuyorum en azından seçenek koyarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

Chrome'da sağ tık yapınca gelen menün boyutu eskiye göre büyük duruyor, aynı şekilde yer imleri menüsü de büyümüş durumda. Yeni bir özellik mi ? Bir arkadaşım daha aynı sorunu olduğunu söyledi, diğer arkadaşlarımda eskisi gibiymiş her şey.

Şimdi Google Chrome forumlarına baktımda tablet sürümünden ötürü olan bir sorun varmış.

Resmide böyle;

Çözümü buldum;

Eğer bu sorunla karşılaşan olursa şunu yapsın;

Chrome simgesine sağ tık > Özellikler > Kısayol > Hedef yazan yerde .exe"'nin sonunda bir boşluk bırakıp --disable-new-menu-style yazıp onaylasınlar. Düzeliyor.

arkadaş nasıl bi iş olmuyor kabul etmyor??bi yardım etsen hiç sevmedim bu şeklini...

• Masaüstündeki kısayolun özellikler kısmından yapın, yaptıktan sonra kapatıp yeniden açın Chrome'u.
  • Aynı sorun bendede var ve ek olarak forumdaki mesajların tarih kısmının konumu bozulmuş yerinden taşmış

Ek: Tarih kısımları bazen düzgün çıkıyor bazen bozuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sybercomp -- 7 Nisan 2013; 21:35:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konu için hazırlık yaptım, resmimi hazırladım
    Topic açmak için bölüm arıyordum
    Bu başlığı gördüm
    Acaba diyorum bilmeden bir şey mi yaptım diye, ayarlar vs kurcaladım
    İlk mesajdaki çözüm işi bitirdi, orta tirelerle beraber yazın ve restart yapın

Yalnız birader sen bu bilgiyi nasıl buldun ben bunu da merak ediyorum
    Aramada çıkıyor da bunu nasıl tespit etmişler..

--disable-new-menu-style

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 10 Nisan 2013; 9:48:18 >
  • Chrome 28 gelecek yakinda ve bomba gibi gelecek yeni bir ozellik ekleniyor + blinkle birlesiyor + %5 daha hizlaniyor chrome muthis ya cok seviyorum bomba gibi gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapamadim arkadslar nasil yapcaz birisi

hedefde yazan seyi kopyalasin burda paylassin
  • Tekrar eski haline döndü

--disable-new-menu-style

Uzantıda ekli olduğu halde. Nasıl düzeltebiliriz hala menüler büyük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sybercomp -- 10 Nisan 2013; 20:20:46 >
  • Maalesef söylenenleri harfiyen uyguladım, değişmedi
  • Yine menüler büyüdü arkadaşlar.. Eski yöntem işe yaramıyor, eski haline getirmek için bir çaresi var mı?
  • Yeni güncelleme ile birlikte --disable-new-menu-style işe yaramıyor artık!! Ayıp etti Google. İsteyenin eski stilde kullanabilmesi gerekir. Yerimleri kalabalık olanlar var, ekrana sığmıyor!!!
  • Korkunç bir boşluk var yer imleri arasında!

Buradan takip ediyorum henüz bir gelişme yok
    http://productforums.google.com/forum/#!category-topic/chrome/windows/NzOR_wVBEtI%5B501-525-false%5D

Olmazsa Firefox'a dönerim öyle dayatma çekemem
  • Uzun zaman önce başıma geldi bu olay hatta Chrome un ana konusunda paylastım durumu ama kimse görmemiş demekki. Denediginiz kodu bende denemiştim ama sırf menü asagıdaki gibi pembe oluyor diye orjinal haline döndürdüm.

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=44323701&mpage=33

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 13 Temmuz 2013; 16:25:47 >

• Merhaba Chromium Kurulum Dosyası Bende Var. (Güncelleme Sorunu Yok - Sorunsuz - Sınırsız) Arşiv De Koruyorum Yani Saklıyorum Yoğun İstek Olursa Paylaşırım.

Hayırlı Forumlar.
  • Çözümü buldum --disable-new-menu-style yerine --force-fieldtrials="NewMenuStyle/Compact2/" yapıştıryoruz şimdilik oldu
  • Tam olması gereken şekil budur
    Bunu yapınca sanki yavaşladı gibi geldi bana.

"C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --force-fieldtrials="NewMenuStyle/Compact2/"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 14 Temmuz 2013; 11:14:56 >
  • tesekkurler onurto. sayende menuyu kuçultmuş olduk...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.