Şimdi Ara

Sağ Tık Yapınca Donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Servise verdim, windows 10 kaynaklı olduğunu söyledi. Sağ tıklayınca hafif gecikmeli geliyor.

İşin ilginç kısmı herhangi bir oyun açıkken böyle bir sorun olmuyor. Ekran kartıyla alakalı sanırım. Bu sorunu çözebilen var mı ? Bütün güncellemeler yapıldı.

Model: Ge63VR 7rf raider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simplify -- 3 Ocak 2018; 19:40:43 >

• Oyunlarda ve diğer uygulamalarda-yazılımlarda sağ tıkta herhangi bir sorun yoksa ve bunu sadece masaüstünde yaşıyorsan Windows'la ilgili bir sıkıntı var demektir. Tekrar kurulum çözüm olabilir.
  • Burakcnl kullanıcısına yanıt
    Intel'in ekran kartıyla alakalı olduğunu saptadım. Intel Graphics bilmem kaç ekran kartını aygıt yöneticisinden devredışı bırakınca takılmalar geçiyor. Sadece pencere geçişlerinde mili saniyelik bir gecikme oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezar35

Intel'in ekran kartıyla alakalı olduğunu saptadım. Intel Graphics bilmem kaç ekran kartını aygıt yöneticisinden devredışı bırakınca takılmalar geçiyor. Sadece pencere geçişlerinde mili saniyelik bir gecikme oluyor.

çözümüm sağlıklı olmamış intel hd grafik kartı dahili ekran kartıdır ve oyun dışında genelde o kullanılır temiz bi windows kurulumu yapman daha sağlıklı olur editlenmemiş stabil bir windows kurmanı öneririm
  • Knowless K kullanıcısına yanıt
    Çözümümü technopat adlı siteden çözdüm. Recep baltaş bununla ilgili bir video hazırlamış.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/intel-nvidia-laptoplarda-anlik-takilma-sorunu.448444/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.