arkadaşlar 2 gündür internet tarayıcımda sorun var,norton 360 kullanıyorum "Fake App Attack : Misleading Application File Download 3" şeklinde bi uyarı veriyo önce ardından hata raporu gönderip göndermeyecğm seçeneği çıkıyo ve chrome kapanıyo,bi de firefox u deniym dedim onda da crash falan yazdı o da kapandı yardım edin lütfen
up arkadaşlar,etmeyin eylemeyin
Hocam başlata çalıştır yazıp orayada appdata yazın sonra acılan pencerede local e girin orda google diye bir klasör olması lazım onun içindeki tüm dosyaları silin ve chrome yi başttan yükleyin
spanyol12
kullanıcısına yanıt
hacam yaptm dediklerini, locallow diye bi dosya çıktı ama onun içi boş,gizli dosyamıdır acaba dedim ama yine yok
hocam locallow un üstünde olması lazım
appdatanın içinde local resimde ki gibi hocam
spanyol12
kullanıcısına yanıt
bendeki xp hocam,appdata yazınca sadece locallow çıkıyo
sorun nortondan mı ki kapatıp girmeyi denedin mi ?
EkmekArasıKupŞeker
kullanıcısına yanıt
denemedim valla bi de onu deniym
EkmekArasıKupŞeker
kullanıcısına yanıt
olmadı usta yine hata raporu çıkıyo,norton da sıkıntı yok demek ki sadece sorunu haber veriyo gariban.tam sistem taraması yapmştm dün ama işe yaramadı
quote:
Orijinalden alıntı: SilasGrives
olmadı usta yine hata raporu çıkıyo,norton da sıkıntı yok demek ki sadece sorunu haber veriyo gariban.tam sistem taraması yapmştm dün ama işe yaramadı
tarayıcıya sağ tıkla özelliklerini aç örneğim chrome'u hedef yeri kısmında chrome.exe" den sonra bir şeyler yazıyor mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EkmekArasıKupŞeker -- 5 Şubat 2014; 12:10:13 >
EkmekArasıKupŞeker
kullanıcısına yanıt
yok hocam yazmıyo
EkmekArasıKupŞeker
kullanıcısına yanıt
ama alttaki başlama yerinde "C:\Program Files\Google\Chrome\Application" yazıyo
quote:
ama alttaki başlama yerinde "C:\Program Files\Google\Chrome\Application" yazıyo
benim dediğim bölümde virüs bulaşıyor bazen sıkıntı oluyor da yokmuş seninkinde ben başka bir şey söyleyemem daha bilgililerin bakması gerek
EkmekArasıKupŞeker
kullanıcısına yanıt
eyvallah hocam sağol ilgilendiğin için
quote:
eyvallah hocam sağol ilgilendiğin için
Anladığım kadarıyla norton sizi bir tehdide karşı uyarıyor ve sigorta gibi tarayıcı bağlantısını kesiyor.Bilgisayarınıza bir saldırı olabilir ama eksik yada bozuk dosya olduğu için norton bunu bir saldırı olarak görüyorda olabilir.Ama benim kanaatimce eksi yada bozuk bir sistem dosyasıyla alakalı.System restore ile bilgisayarınızı daha önce belirlediğiniz sorunsuz bir noktaya alın bu sorununuzu çözer.Onun dışında adwcleaner gibi programlarla bozuk sistem dosyalarını taratıp bulup tamir edebilirsiniz.Sorununuz bunlardan kaynaklanıyor.umarım yardımcı olmuştur saygılar.