Şimdi Ara

Chrome tarayıcısı artık iOS 13'ün karanlık modunu destekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Apple iOS 13'ü piyasaya sürdüğünde, masaya getirdiği yeni özelliklerden biri de sistem çapında bir karanlık moddu. Bu iOS kullanıcılarının uzun bir süredir istediği bir özellikti ancak birçok üçüncü taraf uygulama iOS 13'teki bu özelliği henüz desteklemiyor. Ancak Google'dan gelen bir haber kullanıcıları sevindirecek.

Ayrıca Bkz.Xiaomi çift ön kamerası olan tam ekranlı bir akıllı telefon geliştiriyor

Chrome karanlık modla uyumlu çalışacak

Google yakın bir süre önce Chrome tarayıcısının iOS versiyonuna bir güncelleme yaptı ve karanlık mod desteği ekledi. Eğer iOS 13 çalıştıran bir cihazınız varsa, sistem genelinde karanlık mod seçeneğini aktif duruma getirirseniz, Chrome tarayıcısı da otomatik olarak karanlık moda geçiş yapacak.

Güncellemeyle birlikte karanlık mod desteğine ek olarak, yer imlerinin, geçmişin ve son sekmelerin görüntülenme şekli değişerek, kart modelinde olacak. Eğer tüm bu özelliklerden faydalanmak istiyorsanız, Chrome tarayıcınızın versiyonu güncellemeyi unutmayın.

• Mini ve Micro LED li ekranlar icin simdiden dogru yaklasimlar ...

• Daha Android'te karanlık moda geçemeyen Google kendi sistemine değilde ilk iOS tarafına getiriyor bu özelliği komik mi ironik mi bilemedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir ben alışamadım şu karanlık moda

• En çok beklediğim uygulama chrome’du fakat beklediğim gibi olmadı girdiğim sayfalarda beyaz arka plan olanlara el atsa iyiydi.

• Siz de destekleseniz keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OssuranFil -- 24 Ekim 2019; 23:11:29 >
  • MrKattchup kullanıcısına yanıt
    Samsung un tarayıcısı onu yapıyor ve çok çok başarılı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.