Şimdi Ara

Chronicles Of Riddick: Assault On Dark Athena™ (ÇIKTI) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
0
Favori
62.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Kule_Net

Cezaevinden çıkamıyorum nasıl geçecem

oyunun amacı ordan çıkmak gibi bi şey zaten orayı anlatmaya kalkarsak oyunun tam çözümü lazım
  • Olmuyor sahafiec.Robot arkasını dönmüyorki.Çok canımı sıktı bu olay galiba oyunu sileceğim...
    Hilesi olsaydı bari...
  • evet kardesım ben cok rahat oynuyorum imzamdaki sistemle msaa 16x ve 16bıt 1366x768 de lcd ekranım bunu desteklıyor en son:) bu arada fps 45 lerde dolasıyor ama msaa 8x e getırınce 140 lardan asagıya dusmuyor 16x ıle 8x arasında gercektende buyuk fark var ekran kartını baya zorluyor..
    quote:

Orjinalden alıntı: kkratoss

beyler bu oyunu 16bitte oynayabilen varmı benim pc de fps baya bi düşüyor öyle olunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faenal -- 18 Mayıs 2009; 21:18:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheOrion

Merhaba Arkadaşlar.Benim bir sorunum var;
    Chronicles Of Riddick: Assault On Dark Athena v1.01'i Kurdum.Oyuna girdiğimde aşağıdaki gibi bir görüntü ile karşılaştım.Oyunun her yerinde(menü,giriş,oyun içi) böyle bir görüntü var.Oyunda herhangi bir kasma yok sadece görüntü bu durumda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

Sistemim;

WinXP SP3
    İntel P4 3.00 Ghz İşlemci
    512mb ATI Radeon HD 3650 AGP Ekran Kartı (Driver 9.3agp & DX9 Nisan)
    1gb DDR(400mhz) RAM
    160gb SATA HDD

Chronicles Of Riddick: Assault On Dark Athena™ (ÇIKTI)

mesajın sayesinde aynı sitemle oyunu oynayamayacağımı anlamış bulunuyorum. eskisini oynarım ben de ne yapayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BuRAk- -- 19 Mayıs 2009; 1:51:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: faenal

evet kardesım ben cok rahat oynuyorum imzamdaki sistemle msaa 16x ve 16bıt 1366x768 de lcd ekranım bunu desteklıyor en son:) bu arada fps 45 lerde dolasıyor ama msaa 8x e getırınce 140 lardan asagıya dusmuyor 16x ıle 8x arasında gercektende buyuk fark var ekran kartını baya zorluyor..
    quote:

beyler bu oyunu 16bitte oynayabilen varmı benim pc de fps baya bi düşüyor öyle olunca

senin sistem baya iyimş oynatması doğal da ben benim sistemin de oynatacağını düşünüyordum ama yanılmışım

• :) zamana ayak uydurmak ımkansız benım sıstemde 3 yıla mefta olacaktır...
    quote:

quote:

evet kardesım ben cok rahat oynuyorum imzamdaki sistemle msaa 16x ve 16bıt 1366x768 de lcd ekranım bunu desteklıyor en son:) bu arada fps 45 lerde dolasıyor ama msaa 8x e getırınce 140 lardan asagıya dusmuyor 16x ıle 8x arasında gercektende buyuk fark var ekran kartını baya zorluyor..
    quote:

senin sistem baya iyimş oynatması doğal da ben benim sistemin de oynatacağını düşünüyordum ama yanılmışım

• surucu ayarlarınla alakalı herseyı defult yap duzelır olmassa ekran kartını sadece aygıt yonetıcısınden tanıt kesın duzelır bende aynı sorunları yasadım cunkı...
    quote:

Orjinalden alıntı: -BuRAk-

quote:

Merhaba Arkadaşlar.Benim bir sorunum var;
    Chronicles Of Riddick: Assault On Dark Athena v1.01'i Kurdum.Oyuna girdiğimde aşağıdaki gibi bir görüntü ile karşılaştım.Oyunun her yerinde(menü,giriş,oyun içi) böyle bir görüntü var.Oyunda herhangi bir kasma yok sadece görüntü bu durumda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

Sistemim;

WinXP SP3
    İntel P4 3.00 Ghz İşlemci
    512mb ATI Radeon HD 3650 AGP Ekran Kartı (Driver 9.3agp & DX9 Nisan)
    1gb DDR(400mhz) RAM
    160gb SATA HDD

Chronicles Of Riddick: Assault On Dark Athena™ (ÇIKTI)

mesajın sayesinde aynı sitemle oyunu oynayamayacağımı anlamış bulunuyorum. eskisini oynarım ben de ne yapayım

• Ben 2600 prolu laptoıpta kurdum oyunu ama menü ve oyun içi çok belirsiz gözüküyor..Oynanamaz demeyein youtube de 2600 pro ile oynanış videosu koymuş adam..Bir çözüm üretebilir misiniz?
  • arkadaslar su robotla savastıgımız yeri nasıl gececez ... üzerine devamlı sol ıle ateş edip patlayıcıları biriktirip sag ıle apatlatacazmı ne yapacaz, o robotu yok edebiliyozmu yoksa kacıyoz mu ... tesekkürler
  • quote:

faenal

Dostum ATI nin son driverini bekledim(9.4 agp hotfix) ve çıkar çıkmaz yükledim sorun düzeldi.En yüksek grafik 1280x1024 oynuyorum şuan
    fps sorcak olursan 30-40 arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheOrion -- 24 Mayıs 2009; 2:07:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _H@Z@R_

arkadaslar su robotla savastıgımız yeri nasıl gececez ... üzerine devamlı sol ıle ateş edip patlayıcıları biriktirip sag ıle apatlatacazmı ne yapacaz, o robotu yok edebiliyozmu yoksa kacıyoz mu ... tesekkürler

Arkasına vur. Arkacısın hocam sen. Unutma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuanoM

quote:

arkadaslar su robotla savastıgımız yeri nasıl gececez ... üzerine devamlı sol ıle ateş edip patlayıcıları biriktirip sag ıle apatlatacazmı ne yapacaz, o robotu yok edebiliyozmu yoksa kacıyoz mu ... tesekkürler

arkasına vur derken
  • quote:

master of darkness Tarih 22 Mayıs 2009; 14:08:28
    Ben 2600 prolu laptoıpta kurdum oyunu ama menü ve oyun içi çok belirsiz gözüküyor..Oynanamaz demeyein youtube de 2600 pro ile oynanış videosu koymuş adam..Bir çözüm üretebilir misiniz?

Aynı sorun bndede olmustu driveri güncelledim düzeldi.Denemeni tavsiye ederim...
    En güncel ATI Catalyst 9.5 var buradan indirebilirsin.
  • quote:

quote:

master of darkness Tarih 22 Mayıs 2009; 14:08:28
    Ben 2600 prolu laptoıpta kurdum oyunu ama menü ve oyun içi çok belirsiz gözüküyor..Oynanamaz demeyein youtube de 2600 pro ile oynanış videosu koymuş adam..Bir çözüm üretebilir misiniz?

Aynı sorun bndede olmustu driveri güncelledim düzeldi.Denemeni tavsiye ederim...
    En güncel ATI Catalyst 9.5 var buradan indirebilirsin.

Teşekkürler laptopta direk yüklenm,yor ama mobility modderla kurdum uzun araştırmalar sonucunda..

• quote:

quote:

quote:

arkasına vur derken

Arkasına ateş et. Bir kere ateş etmeye başladın mı zar zor dönüyor zaten. Dönene kadar öldürürsün.

• 5-6 tane scar ile bombaları üzerine atıp yapıştır. en son mousenin sağ tuşuyla hepsini patlat .robot sersemleşince koşarak yanına git aşağıda e tuşuna basın diye bir yazı çıkıyor e ye bas riddick show başlasın

quote:

quote:

quote:

arkasına vur derken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABUX -- 25 Mayıs 2009; 13:52:15 >

• o ekran kartıyla zaten show yaparsın benim 2*8800gtx ler ağlıyor oyunda

quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABUX -- 25 Mayıs 2009; 13:54:20 >

• tesekkürler anladım arkacıyız yani bende biriktiriyom üzerinde kackez patlattım degişen bişi olamadı pes ettim artık cıktım oyundan ....bu arada ben oyunu en bastan beri 16 bitte oynuyom ve 1920-1080 cözünürlükte 2x aa ve %100 af ve max efek ile fps min 25 max 61 genelde 35-40 larda geziyo fps oyun akıcı sayılır ama yinede 40 ve üzeri cok daha iyi oluyo
  • Oyunu bitirdim güzeldi.Ama ilk oyun bana daha güzel geldi.Bu ikinci oyun sistem olarak fazla birşey istemiyor bir bakıma sistem dostu diyebiliriz.Oyuna başlamadan önce ekran kartı sürücünüzü güncellerseniz daha performanslı oynarsınız.Herkeze iyi oyunlar :)
    Karanlık yerlerde dikkat edin karşınıza Riddick çıkabilir
  • x men i bitirdim sıra bunda:)
    oyun süresi ne kadar?
    x men i 2 günde bitirdim bu kaç gün sürer?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.