ya arkadaslar bnm sistem 3.4 ghz 2 gb ram 8800gt ekran kartı hersey high da aa 4x de iken 60-70 fps alıyorum genelde tıkanmıyo.. ama oyunun load ları gercekten oyundan soguttu beni ya kimsede load sorunu olmuyomu abartısız 15 dk bekletiyor ara load larda 10 adım atıoruz checkpoint oluor 15 dk daha kafayı yemek uzereyim neden boyle oluyor yardımcı olabilecek kmse yok mu
bu oyunun başlığı nasıl bukadar gerilere gitmiş yahu... :) şu sıralar benden başka oynayan yok sanırım
- eyer oyunu halen oynamayan varsa mutlaka denesin 10 numara bir oyun olmuş mekanlar tasarım system shock u andırıyo gerilim unsuruda güzel ayarlanmış oyunda hertürlü aksiyon mevcut zaten ( silahlı saldırılardan tutunda , robotlu , bıçaklı , tekme tokatlı saldırılara kadar ) aynı zamanda stealth action öğleride barındırıyor oyun yani kuru action yok sadece
- birde deneyen varsa görecektir oyunu joypad in analoğu ile oynayınca kamera hareketinden dolayı oluşan kaymalar tamemen ortadan kalkıyor ilginçtir... sanırım oyunun mause adaptasyonunda sorun var
ya arkadaşlar ben bu oyunu bitirdim bitane bile crash hatası almadım bi arkadaşta gtx260 192sp li sistem var ona kurduk fakat oyun onda bu lanet crash hatasını veriyor ve açılmıyor.
en son driver ve dx updateleri yüklü ama gene de olmuyor.
yok mu bi çözüm yolu????????????????
nedense ingilizce diyaloglar beni bunalttı. oyunu sildim. birinci versiyonunu bitirmişitm halbuki.
bıtırelı baya oldu bu oyunu bıttıgıne uzluldugum nadır oyunlardan ve benı kendıne baglıyan oyunlardan bırıdır riddick
quote:
Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))
ya arkadaşlar ben bu oyunu bitirdim bitane bile crash hatası almadım bi arkadaşta gtx260 192sp li sistem var ona kurduk fakat oyun onda bu lanet crash hatasını veriyor ve açılmıyor.
en son driver ve dx updateleri yüklü ama gene de olmuyor.
yok mu bi çözüm yolu????????????????
bendede aynı kart var ...
driver - 190,62 / physx - 9 09 0814 ... hiç hata falan almadan bitirdim
oyunu kurdum patch yükledim ama serialden sonra nete bişiler gönderirken hata veriyor başlıyamadım oyuna
arkadaşlar bu oyunun tr yamasını arıyorum yardımcı olabilir misiniz ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme