bu seferde burda kaldım.napacam burda. geldim yerdeki ve gideceğim yerdeki kapılar kapanıyor.yukarılarda havalandırma boşlukları var ama ulaşamıyom.2 gündür geçemedim burayı.bu nalet oyun delirtecek beni
up yardım edecek biri yok mu?
Ordaki kapıya gelmeden yukarı bak..2 tane parlayan yuvarlak göreceksin onlara scarla ateş edip patlatman gerekiyor..Sonra aşağı bir merdiven inecek ona tırmanıp yukardan devam edebilrsin..
quote:
Orjinalden alıntı: kalıpcı
Selam arkadaşlar,oyunun sonlarında 58. checkpoint Refinery bölüğmünün sonlarında takıldım,resimdeki kapı bir türlü açılmıyor,bug olabilir diye aynı bölümü 2 kere oynadım değişen birşey olmadı,bitiren akadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Bir önce geldiğin odaya dön..Orada yukardaki ne desem bilemiyorum ama anlarsın işte yukarıdaki şeye tırman..O 4 tane şeyin bir tanesinde bilgisayar konsolu var..Onu kullanarak kapıyı açabilirsin..
son bölüm galiba.. asanosor var gberttiğimi sandığım kadın var. yeni tuvaletini giymiş. nasıl gecilcek ?
birde kadını vurduk sonra ilerde tekrar çıktı. mutantlar askerli vurdu orda neiş isyan mı varıd. ing. çok yok çıkartmaadım... neden birbilrrieni vurdular.
Orjinalden alıntı: master of darkness
Orjinalden alıntı: GATIRCAN
Ordaki kapıya gelmeden yukarı bak..2 tane parlayan yuvarlak göreceksin onlara scarla ateş edip patlatman gerekiyor..Sonra aşağı bir merdiven inecek ona tırmanıp yukardan devam edebilrsin..
teşekkürler.burda baya ugrasmıştım.benim de aklıma geldi bu yöntem ama ben sadece birine ateş ettiydim çok sağol
bitti
sonunda bişi çıkar diye bekledik. koca bi 0 insan bi film küçük bişi ekler yaffff
Çok oldu bitireli ama dikkat ettiğim birşey var oyunun 360 versiyonunda kan varken PC versiyonunda yok ne bu şimdi ya !!!!
grafik ayarları düzensiz.. AA tam olarak çalıştırmadım. kısa sürdü oyun. ama ilk 2-3 saat sıkıcı silah yok zor oluyoo. bitiş daha güzel olabilridi. konuşma sunu al git bunu yap lar yine var 1. oyunda olduğu gibi. iileştirmeler gerekli.
öte yandan hoş bi oyun idi.... ama 2. bi defa oynamam..
arkadaşlar crewquarters bölümünde kaldım buradan cıkamıyorum gidiş yolunu bulamadım yardımcım olurmusunuz??
çam yarmasını geçmen lazımi vur kaç yapıcaksın, 5-6 defa sonra. orda merdiven altı ızgara var. ordan devam et !
ben o aşağıdan dolaştım merdivenin altından ama sonra gene 1 adam var tünelden indikten sonra onu öldürdüm baktım gene aynı yere geliyorum:((((
arkadaşlar oyunu indirdim ama kurasım yok tavsiye eder misiniz.3-4 sene önce bir fps si daha vardı o fena değildi...
sol tarafındaki pervaneyi durdurup ordan aşagı atlayacan
quote:
Orjinalden alıntı: ibraxi
oyunun en bşlarında mahkumlarla konuşma var ! silverman. ben orda takıldım tam olarak ne yapcaz ?
quote:
Orjinalden alıntı: azay
beyler oyunun başında mahkumlarla konuştum sonra yatakhanelerede gittim orda adamları doğradım ama o kolidorun sonundaki boruların üstünde bulunan kapıyı açamadım anahtar istiyor ama ben o anahtarıda bulamadım yardım edin
edit:
birde amd 4000 x2 2.8 GHz 2048 Ram , 4830 var (emanet) grafik ayarları ne olmalı . 45 FPs gibi tatminlar rahat rahat.. AA da sorunvar acamıoyorum galiba..
aynı sorunla karsı karsıyayım.Tornavida tarzı seyi aldım ama napacamı bilmiyorum..o asma yerdeki kapı açılmıyor.
Not: mahkumlarla tüm konusmalar tamam.zenci nin istedigi dis ide ona verdim.
sonra kodu girdim malzemeyi aldım.ama simdi napcamı bilmiyorum. Bitirdim diyen arkadaslardan bir zahmet bir yardım rica ediyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: HELLZONE
quote:
Orjinalden alıntı: evcii
devam
Bu bölümdeki yaratık nasıl ölüyor arkadaşlar???????
Elindeki silahla 4 5 kere sık sonra hepsini patlat..Sersemliyor dibine gidip otomatik olarka ulaklarla öldürüyorsun..
teşekkürler
ya şimdide buradaki videoyu aktif ettim adamla konuştum ama nereye gideceğimi bilmiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: HELLZONE
ya şimdide buradaki videoyu aktif ettim adamla konuştum ama nereye gideceğimi bilmiyorum
o görevi aldıktan sonra çanakları temizle geldiğin yerden geriye dönüp geriye kalan çanakları da temizle..5 tane olması lazım..Yan görev bu ama ödülü güzel..Sonrada olduğu gibi ilerle zaten..
arkadaşlar dün pc cöktü sapıttı save dosyalarınıda kurtaradım bana save dosyalarını atabilirmisiniz bitiren arkadaşlar özelden cok sevinirim şimdiden teşekkürler
valla banada lazım save dosyaları arkadaşlar rapidle uploadlarsanız sevinirim
arkadaşlar bende burada takıldım kaldım kilitli dayımız bizden gaz maskesi istiyor karşıya geçip tırmanıyorum ama kapı açık değil
EDİT: GEÇTİM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pastrychef -- 29 Haziran 2009; 16:43:07 >