oyunu bugün itibari ile bitirdim ve tekrar oynayacağımı sanmıyorum keşke ilk oyuna sadık kalsalarmış bu oyun hapishanede güzeldi açık alanda geçen bölümler özellikle hiç sarmadı ...İlk oyunu xbox 1 de 3 kez pc de 1 kez bitirmiş (türkçe yama ile ) biri olarak açıkça ilk oyundan aldıgım zevkin 10 da 1 ini bile almadım ..
Benim tavsiyem ilk oyunu oynamayanlar mutlaka ilk oyundan başlasınlar sonra dark athenaya devam etsinler ve aradaki bariz farkı göreceklerdir gerek mekanlar gerek işleyiş ve konu gerek grafikler sanki grafiklerde bir matlık donukluk vardı benim favorim hala butcher bay dır...
quote:
Orjinalden alıntı: kubillian
Allahın belası vista yüzünden oyunu oynayamıyorum. ilaç gibi işlemler falan yapmamı istiyor. administrator dosyasının içinde bir şeyi değiştirmem gerekiyor ama kendim administrator olmama başka kullanıcı dahi olmamasına rağmen belgelere erişim iznim yokmuş.ömrümü yedi bu vista dangalağı.her bişeyi yaptım olmuyor bu lanet şey ya. nasıl ilaçlarım arkadaşlar bi el atın hele.
Güvenli modda başlatarak..
slm arkadaslar bu oyunun maması warsa bana pm atabilirmisiniz saygılar sewgiler
oyun gezerde bu oyunu öve öve bitiremediler.çok merak ediyorum.bi üst posttaki arkadaş:forum üstünden mama istemek yasak.
oyunu yükledim ama başlamadım daha yeni başlıycam..oyun güzelmi tavsiye edermisiniz birde sistemdeki panalde kasmalar olurmu?cevap veren herkese teşekkürler
Kurdum, sistemi biraz fazla kastı gibime geldi. Biraz oynadım ve bana hitap etmedi sanki sildim.
Arkadaşlar oyunu bitirdim.Hakikattende çok güzel oyun olmuş.Oyun iki kısımdan oluşuyor.İlk kısım 2004'de çıkan ilk oyunun yeni görsellerle makyajlanmış hali.Oynanış tamamen aynı hiç birşey eklenmemiş sadece grafikler yenilenmiş.Daha önce bitirdiyseniz bile oynamanızı tavsiye ederim.Hem nostarlji olur hemde ikinci kısımdan önce neler yaşadığınızı tekrar hatırlamış olursunuz.İkinci kısımda ise yeni görsellerin yanında çok daha güzel sunulmuş oynanabilirlik karşımıza çımış.Hakikaten ilk oyuna göre daha seri daha atletik bir Riddick var karşımızda.Hele adını unuttuğum yeni bir silah eklenmiş ki Riddick'i psikopata çevirmiş.İki tane hançer elinde adamları doğra biç bir güzelÇok beğendim sırf o silah için bile oynanır bu oyun.Sonuç olarak mutlaka oynayın derim oyun çok uzun olmasada güzel vakit geçirtiyor insana.Sonuçta boru değil yani.RIDDICK
quote:
Orjinalden alıntı: sp@wn
Kurdum, sistemi biraz fazla kastı gibime geldi. Biraz oynadım ve bana hitap etmedi sanki sildim.
aynen.aşırı kasıyo sistemi gereksiz yere. Allahtan nvidia benim kart için yeni sürücü çıkarmış da 100 de 25 performans artıyor. ya bakıyorum . bi post proseccing falan var yeni . yani eski motoru makyajlamışlar ama yine de hayvan gibi kasıyor.
ama oyun güzel. önceki oyundan çok daha hareketli. butcher bay bana biraz yavan gelmişti açıkçası. adam gibi hareket yapamıyorduk. güzel oyundu ama riddick havası yok gibiydi.
bu öyle mi valla döktürüyor adamım
ya arkadaşlar bu oyun bende full ayarlarda kasmıyo ama loading lerde sac bas yolduruyor ya dakka bası loading oluo ve gidip cay koymak zorunda kalıyorum yapacak brseyler arıyorum. ya cozum bulabilen var mı neden bu kadar yavas load lıyor
bomba atan mutantı öldürdüm ama bölümü geçemedim şimdi ne yapmak gerek...
o mutanttan bomba alabiliyorsun. yanına git aldığın bombayı hemen oradaki bir kapı var. ona fırlat. alt kısmı parçalanacak. yalnız bombayı fazla elinde tutma patlıyorlar hemen.
oyun çok güzel bu arada. denemeyen kalmasın gerçekten film gibi oyun olmuş
çok kasıyor bu oyun bende arkadaşlar bu sorun başkalarındada varmı
arkadaşlar bende kasma filan olmuyor,oyunuda beğendim oynuyorum ama oynarken ekran bembeyaz oluyor nerdeyse hiç birşey görünmüyor.neden olabilir?Bu yüzden oyundan soğudum valla.
Core2 3.2 ghz işlemci 2 gb ram ve 4870 üçlüsüyle aa kapalı ve onun altındaki ayar kapalı 80-100 fps arası ama çatışmalarda anlık takılmalar oluyor ve bütün oyun zevkimin içine ediyor. Biraz daha ilerlemeyi düşünüyorum, sararsa devam ederim ..
oyunun sonlarına dogru hatun kırmızı zırh ıcınde geliyor, patlattım patlamıyo kestım kesılmıyo kolum agrıdı mausa tıklamaktan. ne edecez de bu hatunu gebertecez bilen varmı
quote:
Orijinalden alıntı: WPL
oyunun sonlarına dogru hatun kırmızı zırh ıcınde geliyor, patlattım patlamıyo kestım kesılmıyo kolum agrıdı mausa tıklamaktan. ne edecez de bu hatunu gebertecez bilen varmı
Arkadaki kapıyı patlat daha sonr akarının üzerine sık bi kaç tane hepsini aynı anda patlatarak açık kapıdan dışarı aşağı at..
sagol dostum 1dk surmedi :) eksik olma
oyunun grafikleri falan güzel oyunun indrdim kurdum yaklasık 1 saat oynadım ve bir yere geldim fakat oyun orda takılıyo ilerlerlemiyo.. fakat oyunun grafikleri gayet güzel özellikle ekran kartınız iyi ise oyundan zevk alacagınıza eminim
8800gt ile low da bile oynanamayacak derecede yavaş çalışıyor.Oyunda mı bir sorun var? yoksa benim sistem mi yetersiz.
quote:
Orijinalden alıntı: Noldor86
8800gt ile low da bile oynanamayacak derecede yavaş çalışıyor.Oyunda mı bir sorun var? yoksa benim sistem mi yetersiz.
Openglde problem var ekran kartının driverını güncelle veya güncelse daha eski bir sürümünü dene..