Şimdi Ara

Chronicles Of Riddick: Assault On Dark Athena™ (ÇIKTI) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
0
Favori
62.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Korgeneral

Eski Chronicles Of Riddick in aynısı. Çok eski bir oyun. Hayal kırıklığına uğradım. Gerçi eski oyunun yeni nesil versiyonu olacağını duymuştum.

oyunda iki seçenek var ilkini seçince eski oyunun gelişmiş halini oynuyorsun ikincisini seçince asıl oyun o oluyor işte
  • o kadar oynamak için bekledim ama hayal kırıklığı oldu bende de... 1 saat falan denedim ama oyna bir türlü ısınamadım.. sildim direk...
  • arkadaşlar oyunun mantığını () çözen biri bana pm atabilir mi önemli bişey sorcam da
  • oyunda bazı yerlerde tırsan oluyormu yoksa sadece ben mi yaşıyorum bu sorunumesela voicebox ı almaya giderken silahımın feneri söndü 2dakikalığına karanlıkta kaldım fakat baya bi yusuf yusuf oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkratoss

oyunda bazı yerlerde tırsan oluyormu yoksa sadece ben mi yaşıyorum bu sorunumesela voicebox ı almaya giderken silahımın feneri söndü 2dakikalığına karanlıkta kaldım fakat baya bi yusuf yusuf oldum

evet orası biraz germişti insanı ama tek orası var o bölümde çok uzun sürmüyor zaten pompalıyla dalarsın
  • oyun mal gibi siliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orjinalden alıntı: kkratoss

oyunda bazı yerlerde tırsan oluyormu yoksa sadece ben mi yaşıyorum bu sorunumesela voicebox ı almaya giderken silahımın feneri söndü 2dakikalığına karanlıkta kaldım fakat baya bi yusuf yusuf oldum

evet orası biraz germişti insanı ama tek orası var o bölümde çok uzun sürmüyor zaten pompalıyla dalarsın

geçtim orayı
    oyun süper olmuş bana göre asıl oyunu oynayamadım hala ama ilk riddick oyununun gelişmişini koymak çok güzel olmuş

• quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

oyun mal gibi siliyorum

sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: kubillian

arkadaşlar oyunun mantığını () çözen biri bana pm atabilir mi önemli bişey sorcam da

yokmu mantığını çözen yaa hadi arkadaşlar ama
  • Arkadaşlar şu iki kolundan da ateş eden robotları nasıl öldüracağiz.1 ci oyunun bir yerinde bir odada adamları öldürdükten sonra bir duvardan çıkıyor ve ne yaptıysam robotu imha edemedim.
  • @ismailyt
    ilk önce büyük kutuların arkasına saklan.
    ondan sonra sana sırtını döndüğünde ne kadar mermin varsa boşalt.
    yalnız bazen çok çabuk dönüp ateş etmeye başlıyor.
    bu durumda tekrar saklanman lazım, sonra tekrar sırtından vur onu.
    arkası korunmasız fakat yüzyüze çatışmada ona karşı hiç şansız yok.
  • Tüh be ekran kartım biraz daha yüksek olsaydı oynardım.
  • beyler bu oyunu 16bitte oynayabilen varmı benim pc de fps baya bi düşüyor öyle olunca
  • oyunu bitirdim

dark athena idare eder ama ilk oyun kadar kaliteli olduğunu düşünmüyorum

gene de denenmesi gereken bir yapım tavsiye ederim

riddick in son sözü güzeldi

"when i say goodbye, it means forever "
  • Ne çok iyi nede kötü, orta seviye bir oyun kesinlikle. Daha iyi olmasını beklerdim.. Grafikleri falan geçtim oyunda ruh yok gibi
  • arkadaşlar bu bölümde ne yapıyoz robotları gecip yukarı cıktım ve içerdeki kontrolleri kullanıp alttaki zemini kaldırdım ama elime bişi gecmedi baska neler yapacaz bi yardımcı olacak varmı

http://img42.imageshack.us/my.php?image=darkathena2009051800074.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UgurSuval -- 19 Mayıs 2009; 0:17:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _H@Z@R_

arkadaşlar bu bölümde ne yapıyoz robotları gecip yukarı cıktım ve içerdeki kontrolleri kullanıp alttaki zemini kaldırdım ama elime bişi gecmedi baska neler yapacaz bi yardımcı olacak varmı

kaldirdiğin platformun üstüne çık. tavanda bi silah var sabit. "e" ye bas. sonra kontrollerin olduğu yere tekrar gir. silahı test etmek için "e" ye bas. Bukadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lifetaker

quote:

Orjinalden alıntı: _H@Z@R_

arkadaşlar bu bölümde ne yapıyoz robotları gecip yukarı cıktım ve içerdeki kontrolleri kullanıp alttaki zemini kaldırdım ama elime bişi gecmedi baska neler yapacaz bi yardımcı olacak varmı

kaldirdiğin platformun üstüne çık. tavanda bi silah var sabit. "e" ye bas. sonra kontrollerin olduğu yere tekrar gir. silahı test etmek için "e" ye bas. Bukadar.

tesekkürler arkadasım hallettim

• scar gun ı nasıl kullanıyoruz bir türlü anlamadım?
    farenin sağ ve sol tuşları ile aktif oluyor ama bazen çok iyi öldürüyor. bazen hiç bir şey yapmıyor?
    arkadaşlar lütfen yardım
  • Cezaevinden çıkamıyorum nasıl geçecem
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.