Şimdi Ara

Chronicles Of Riddick: Assault On Dark Athena™ (ÇIKTI) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
0
Favori
62.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: blacksmoke

quote:

Orjinalden alıntı: ismailyt

1.ci oyundaki roboylara ateş edip durarak mı öldüreceğiz arkadaşlar?Mermiler bittti ama robot ölmedi yav...

evet bende merak ediyorum cidden, az mermiyle bir çözümü var mı?

çarpışmaya girdiğiniz bölümlerde robotun arkasına ateş edin en savunmasız yer orası
  • Valla ben önce dark athena yani 2. yi bitirdim.Ve çok beğendim.Şimdi birinciyi oynuyom ve kanaatim şu birinci bölüm ikinci bölümden çok daha güzel.Ha bu arada bendeki ekran kartı (imzada yazıyo)hiç bir sorun çıkarmadı.Galiba ati'lerde sorun var
  • quote:

Orjinalden alıntı: angaraeski

Arkadaşlar şimdi bu yeni oyunun olayı ne tam olarak?Yani 2004'teki konudan başlamak zorunda mısın yoksa istersek devamından oynayabiliyor muyuz?

Yok oyunun başında zaten soruyor hangisini oynamak istediğini...
  • Merhaba Arkadaşlar.Benim bir sorunum var;
    Chronicles Of Riddick: Assault On Dark Athena v1.01'i Kurdum.Oyuna girdiğimde aşağıdaki gibi bir görüntü ile karşılaştım.Oyunun her yerinde(menü,giriş,oyun içi) böyle bir görüntü var.Oyunda herhangi bir kasma yok sadece görüntü bu durumda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

Sistemim;

WinXP SP3
    İntel P4 3.00 Ghz İşlemci
    512mb ATI Radeon HD 3650 AGP Ekran Kartı (Driver 9.3agp & DX9 Nisan)
    1gb DDR(400mhz) RAM
    160gb SATA HDD

• quote:

Orjinalden alıntı: Lifetaker

quote:

ARKADASLAR ben biyerde takıldım. suçluların tutlduğu kısım var(cell block 12B) control room un olduğu yerde. suçluların hepsiyle konuştum. Jaylor bana Margo nun altin dişini getirmemi istedi. ben de getirdim. bana kod verdi. ama bu kodu nerde kullanacağımı bulamadım.yardımlarınızı bekliyorum.

oyunda baya ilerleyen arkadaslar var.yardım edecek kimse yokmu yaw

bi el atın su bölüme bende orda kaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: radikal1

quote:

quote:

ARKADASLAR ben biyerde takıldım. suçluların tutlduğu kısım var(cell block 12B) control room un olduğu yerde. suçluların hepsiyle konuştum. Jaylor bana Margo nun altin dişini getirmemi istedi. ben de getirdim. bana kod verdi. ama bu kodu nerde kullanacağımı bulamadım.yardımlarınızı bekliyorum.

önceki sayfada cevap verilmisti ama ben yinede yazayım. cell block 12B ye girmeden solda bi şifreli dolap var. orayı aç tornavidayı al. sonra geriye merdivenden indiğin kısma git. bi tane kapak var yerde yanıp sönüyo görürsün. onu aç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 12 Mayıs 2009; 17:33:38 >

• ya bu ikinci gezegende takıldım bende arkadaşlar.herifin birisi depodan gaz maskesi al diyor.allahın cezası depoyu bulamadım.gez allah gez kafama deli ağrılar girdi valla.nerede acaba bu depo?

eğer depoyu bulursam bende o herifi depoda........yapmassam adam değilim

kaldığım yerden ss

• Birkaç tane ss de benden;

Mech robonun içinden uzaya bakış

Aguerra Town

• @mahmu_cinar
    dostum şimdi nasıl tarif edeyim bende bilmiyorum. ama şöyle söyleyeyim mekanın en sağına doğru git. orda kocaman supply depot yazısını görcen.

arka yani geldiğin yer.

burası da supply depot a giden yol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 12 Mayıs 2009; 18:21:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_cinar

ya bu ikinci gezegende takıldım bende arkadaşlar.herifin birisi depodan gaz maskesi al diyor.allahın cezası depoyu bulamadım.gez allah gez kafama deli ağrılar girdi valla.nerede acaba bu depo?

eğer depoyu bulursam bende o herifi depoda........yapmassam adam değilim

kaldığım yerden ss

Merak etme o herifi geri döndüğünde bulamıyacaksın

Supply depot'un girişinden 2 resim çektim nereye gideceğine yardımcı olur umarım.

• Bana yardımcı olabilecek yok mu? O kadar kişi bakıyor konuya :S
  • arkadaşlar çok sağolun yaw.walla oyun oynacam diye öğle yemeği yememiştim kafama deli bi ağrı girdi sormayın heralde açlıktan olsa gerek.oyuna bi başladım buraya kadar hiç takılmadan geldim ama burada ağrıdanmıdır nedir koca depoyu bulamadım.artık bitirmek bugün vacip oldu bize.

daha sonuna çok varmı acaba?tekrar teşekkürler
  • quote:

kendini zorlarsan 4 saate bitirirsin.

@TheOrion

Ekran kartının sürücüsünü ve DX'i bir güncellemeyi dene.Sorun hala devam ediyorsa ayarlarla biraz oyna.(kısıp-arttırmayı dene)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 12 Mayıs 2009; 18:29:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheOrion

Bana yardımcı olabilecek yok mu? O kadar kişi bakıyor konuya :S

dostum senin sorunun galiba sürücüden.son çıkan sürücüyü yüklemeyi dene belki faydası olur.

bu ati yi tercih etmeme sebebim sırf bu yüzden zaten.adamlar canavar gibi kart çıkarıyor ama hala bitane adam akıllı sürücü çıkaramıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

quote:

kendini zorlarsan 4 saate bitirirsin.

@TheOrion

Ekran kartının sürücüsünü ve DX'i bir güncellemeyi dene.Sorun hala devam ediyorsa ayarlarla biraz oyna.(kısıp-arttırmayı dene)

amanin daha çok varmış yaw.bi kaç kişi oyun kısa diyordu.bu oyunun neresi kısaymış yaw

• quote:

mahmut_cinar
    dostum senin sorunun galiba sürücüden.son çıkan sürücüyü yüklemeyi dene belki faydası olur.

bu ati yi tercih etmeme sebebim sırf bu yüzden zaten.adamlar canavar gibi kart çıkarıyor ama hala bitane adam akıllı sürücü çıkaramıyor

Haklısın, çok kaliteli kartları var ama yazılım hataları bu işi batırııyor.
    Yardımın için teşekkürler şimdi yeni sürücüyü indiriyorum inş. sorun düzelir.
  • quote:

FadeToßlack

Yardımın için teşekkürler...
    DX güncelledim (mayıs 09) ama sorun devam ediyor.ATI güncel driver çıkarsa yenisinden indircez ama :) şuan pcde yüklü olan en güncel 9.3 var (agp için).Oyun ayarlarına gelince seçenekler vs.. okunmuyor ve düzgün bile seçilemiyor :S Acaba bu hata genelmi yoksa istisnamı ? Bunun için bi pacth, yama vs.. yokmu ?
  • ve sonunda oyun bitti.tabi bu arada bende bittim.

asansör boşluğuna kadar kaktıracam diye öldüm kancığı

bu arada müneccim gibi adamsın dostum hakkaten 4 saatte bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (((TeAcHeR))) -- 12 Mayıs 2009; 22:39:53 >
  • yahu arkadaşlar,
    kimse hala keşfedemedi mi bu oyunun save'leri nerede tuttuğunu?
    bana hala kumsaldan save lazım ya
    ...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: radikal1

quote:

quote:

önceki sayfada cevap verilmisti ama ben yinede yazayım. cell block 12B ye girmeden solda bi şifreli dolap var. orayı aç tornavidayı al. sonra geriye merdivenden indiğin kısma git. bi tane kapak var yerde yanıp sönüyo görürsün. onu aç.

eyw saol oyun ilerledikçe sardı süpermiş öğlenden beri daha baından kalkmadım saat 12 oldu :D şimdide hangar girişinde kaldım 2 tane robot var onlarla cebelleşiom orda ne yapacaz

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.