Şimdi Ara

Chronicles Of Riddick: Assault On Dark Athena™ (ÇIKTI) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: bioleon555
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
0
Favori
62.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Win 7 Kullanıyorum , Crack'ta sorun mu var anlamadım halen key istiyor oyun. :S pm atarsanız çok sevinirim.
  • bende bıtırdım nıhayet, ılk baslarda grafıkler dandık geldı bana , ama sonrasında düzeldi sankı .. superdı acıksası ıyı iş cıkarmıslar ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahafiec

@Lifetaker
    arkadaş, o hücrelerin oraya girerken control room'dan girişin hemen solunda şifreli bir dolap var.
    oraya şifreyi gir ve tornavidayı al.

dostum çok tesekkürler.
  • Win32_x86 klasöründeki dosyaları d de başka bi klasöre kopyala orda pach dosyasını çalıştır 2-3 tane yeni dosya oluşur tüm dosyaları tekrar aynı yere at.
    quote:

Orjinalden alıntı: One Star Story

Beyler Win 7 Kullanıyorum , Crack'ta sorun mu var anlamadım halen key istiyor oyun. :S pm atarsanız çok sevinirim.

• Oyun güzel olmuş hem butcher bay'i hem de Dark athena'yı oynadım.Güzel ve aksiyon dolu olmuş.Oyunun tek eksikliği kısa olması.

3 hafta beklememe değmiş doğrusu.
  • arkadaşlar bir yerde takıldım sanırım bir bug var Escape From Butcher Bay de tower 17 bölümünde Centurion bize Baasim e meydan okudumamızı söylüyo 2. dövüşte fakat Baasimi bulup konuşuyorum hiç meydan felan okumuyor?
  • Driverı güncelleyince crash ortadan kalktı ama allahım o ne kasmadır..İyice işin suyunu çıkardılar..Bir de ati olunca kart..Adamlar 6800 ultra açar diyor ondan bin kat güçlü olan x1950 proyu minimum sisteme bile koymayıp direk 2600 xt ile başlatıyorlar..Atari batmayı hak ediyor..
  • oyun baya bı kısa ama ya boss dedıgımız yaratık ınsan hele su son bolumdekı kadın cok kolay olmus
  • arkadaşlar bu son boss olan gemi kaptanı kadını nasıl yok edeceğiz asansörün kapısını açıyorum ama bir türlü önünde durmuyor aşağı atmak için silahlarda işe yaramıyor bıçaklar da ise yere düşüyor nasıl yok edilecek bu
  • arkadaşlar,
    acilen save dosyasına ihtiyacım var, sistemi tekrar kurmak zorunda kaldım.
    bu arada yanlış klasörü yedeklemişim, oyun savelerim gitti.
    uzay gemisinden kaçıp gezegene indikten sonra kumsaldan bir save dosyası lazım.
    elinde olan iletişime geçerse memnun olurum.
    msn adresim imzamda, şimdiden teşekkürler...
  • Maaşallah, oyunu oynamadan oynamış kadar olduk. Oyunun sonunu verneimi dersin, bosslarını sayanımı dersin...
  • Arkadaşlar oyunun escape from butcher bay kısmından başladım.Şimdi benim derdim şu:
    Otomatik tüfekleri falan yeni aldım dna'mı tanıtarak, sonra biraz ilerledim ve geldiğim yerde 4-5 adam var hepsini öldürdükten sonra yukardan asansörle bir robot iniyor ve ölmüyor kesinlikle.Nasıl geçicem orayı biri yardım edebilir mi? Main frame'a gitmem lazım
  • butcher bay 2004 ten sonra tekrar bitirdim,halen müthiş bir oynanabilirlik var ama klasik fps sevenlerdenseniz ve butcher bay e yeni başladıysanız zorlanabilirsiniz çünkü bazı görevlerde nereye gitmeniz konusunda kafanız karışabilir

gene de görevlerin bazıları heyecanlıydı

sıra dark athena da bakalım nasıl olmuş

bu arada ben oyunu nvidia 7600 ile oynanabilir seviyede bitirdim,eğer benzer bir ekran kartınız varsa şu ayarların kapalı olmasına dikkat edin

ssao off, color mode 8 , aa off diğer tüm ayarlar ise açık şekilde tatminkar bir oynanabilirlik yakalanıyor

8 bit color mode da 28 fps

16 bit color mode da 20 fps , arada 8 fps fark var renkler daha canlı gözükse de 8 bite çekmenizi öneririm zira oynanmıyor bu şekilde

yeni nesil ekran kartları tabiki zorlanmayacaktır ama sanırım kartların zorluk çekeceği ayar ssao olabilir zira low da bile bende 10 fps ye kadar düşüyor oyun.

ssao high da ve tüm ayarlar açık 60 fps rahat oynayabilen var mı kartını merak ettim

• @venomtrk

Fps değerliğine bakmadım ancak;
    Çözünürlük: 1280*1024
    Refresh rate: 60
    Graphics Setting: High(bütün ayarları otomatikmen high yapıyor)
    Post-process: On
    Color: 16-bit
    AA: x2
    ayarlarında iken oyun gayet akıcı.Fakat AA'yı x8 yapınca anlık donmalar yapıyordu(hiç bir ayarda kartın yavaşladığını görmedim),bunun nedeni de sanırsam kartın hafızasının dolması.

Kart ise 512mb Hd4870(default)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Maaşallah, oyunu oynamadan oynamış kadar olduk. Oyunun sonunu verneimi dersin, bosslarını sayanımı dersin...

• quote:

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

@venomtrk

Fps değerliğine bakmadım ancak;
    Çözünürlük: 1280*1024
    Refresh rate: 60
    Graphics Setting: High(bütün ayarları otomatikmen high yapıyor)
    Post-process: On
    Color: 16-bit
    AA: x2
    ayarlarında iken oyun gayet akıcı.Fakat AA'yı x8 yapınca anlık donmalar yapıyordu(hiç bir ayarda kartın yavaşladığını görmedim),bunun nedeni de sanırsam kartın hafızasının dolması.

Kart ise 512mb Hd4870(default)

hocam ssao dan bahsetmemişsin o da high oluyor mu yoksa none da mı kalıyor, ssao esas performans yiyici gibi gözüküyor, bende de tüm ayarlar high yapsa da ssao high olmuyor çünkü, yani oyunda high ayarları otomatik getirsende ssao yu high a dahil etmemişler ancak custom ile kendin ayarlıyorsun, eğer ssao high daykende gayet rahat oynuyorsan kartın rahat kaldırıyor demektir, ki 4870 kullanıyorsun kaldırması da gerekiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

hocam ssao dan bahsetmemişsin o da high oluyor mu yoksa none da mı kalıyor, ssao esas performans yiyici gibi gözüküyor, bende de tüm ayarlar high yapsa da ssao high olmuyor çünkü, yani oyunda high ayarları otomatik getirsende ssao yu high a dahil etmemişler ancak custom ile kendin ayarlıyorsun, eğer ssao high daykende gayet rahat oynuyorsan kartın rahat kaldırıyor demektir, ki 4870 kullanıyorsun kaldırması da gerekiyor

Aslında hem ssao'lu hemde ssao'suz denedim(AA'yı açınca oyun ssao'nun açılmasına izin vermiyor).Her iki şekilde de oyun gayet akıcı.Kartın gpu hızı vs. gayet iyi oyuna göre,tek eksik olan şey hafıza yetersizliği ama o da o kadar fazla oyunda sıkıntıya sokmuyor.

İstersen fraps'ı açıp ss çekip koyuyum daha iyi bilgi edinmiş olursun??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 10 Mayıs 2009; 13:07:59 >

• Bir kaç da SS koyalım;

• bu oyunda ATI'nin Catalyst v.9.4 sürücüsü ile sorun yaşayan var mı?

@FadeToBlack
    dostum ben o save işini halledemedim ve onu bırak şimdi oyundan atmaya da başladı nedense.
    ya gezegene indikten sonra daha ne kadar devam ediyor oyun?

epey kısa diyenler var da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 10 Mayıs 2009; 13:34:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

Aslında hem ssao'lu hemde ssao'suz denedim(AA'yı açınca oyun ssao'nun açılmasına izin vermiyor).Her iki şekilde de oyun gayet akıcı.Kartın gpu hızı vs. gayet iyi oyuna göre,tek eksik olan şey hafıza yetersizliği ama o da o kadar fazla oyunda sıkıntıya sokmuyor.

İstersen fraps'ı açıp ss çekip koyuyum daha iyi bilgi edinmiş olursun??

yok hocam gerek yok 4870 zaten rahat kaldırması lazım, ama dediğin gibi 512 mb az kalıyor olabilir o yüzden arada hafif takılabilir

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.