Şimdi Ara

Chronicles Of Riddick: Assault On Dark Athena™ (ÇIKTI) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
0
Favori
62.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
    sürekli olarak "E" tuşundan bahsediyorsunuz, yalnız ben onu denedim ve işe yaramadı.
    sizde "E" tuşu hangi hareketi barındırıyor?

ayrıca ben tornavidayı alıpta vent tool'u ararken geldim buralara.
    alttaki kapağı tornavida ile açtım ve adamı çldürdüm sonra devam ettim ileri.
    ama karşıma vent tool diye birşey çıkmadı. o nasıl birşey?
    yanlış yoldan mı gittim acaba, çünkü öyle birşey bulamadım ki kadına geri götüreyim.
    ayrıca yanlış yoldan gidiyorsam ve birşeyleri eksik yaptıysam oyun niye save yapıyor kendiliğinden acaba?

@teoms
    oradan gireceksin hocam, bende oraya ilk atladığımda tunel kapalıydı.
    sonra tekrar kutulara doğru döndüm, ve hemen karşımdaki kutunu üzerine atlanacak kadar bir kenar gördüm.
    sankı orada birşey ışıldıyor gıbı, onun üzerine atladım tırmandım ve birşey aldım.
    tam ne olduğunu aceleyle göremedim, hemen tekrar inip arkaya saklandım askerler ateş etmeye başladı çünkü.
    sonra tunelim oraya tekrar gittiğimde tunel açıktı...
    benim üstte verdiğim ilk resimde adam tam tunelin önünde duruyor yalnız sırtı tunele doğru...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 6 Mayıs 2009; 10:32:03 >

• panel aktif hale gelmedi işte neyapmak lazım
    quote:

Orjinalden alıntı: teoms

@Technics
    odadaki paneli aktif hale getir (adamları öldürdüğün yerde) açılan kapıdan girip mahkümlarla konuş devamı yukarıda yazıyor.
    Bende kutuların üzerinde ilerlediğimiz (ışık ve level yazan bölümlerde köprülerden ateş eden askerlerin olduğu yer) (resim koyacağım) takıldım en üstte yeşil ışıklı yere geldim ama içeri giremedim. nereden gireceğiz?
  • @Technics
    hocam sen panele yaklaşınca zaten hemen şu tuşu bas kullanmak için diye işaret çıkması lazım.
    panel dediğin lcd ekranı gibi birşey oda ortasında...
  • evet hocam e ye bas diyo e ye basıncada birşey olmuyor.. adamları feci kestim makine tırstı sanırım
    quote:

Orjinalden alıntı: sahafiec

@Technics
    hocam sen panele yaklaşınca zaten hemen şu tuşu bas kullanmak için diye işaret çıkması lazım.
    panel dediğin lcd ekranı gibi birşey oda ortasında...
  • sen oyun ayarlarında tuş kullanımını değiştirdin mi?
    ben mesela kullan komutunu "F" tuşuna atadım.
    bir kontrol et istersen bağlantıları, gerçi o senin gerçekten kullanman gerektiği tuşu yazıyor ayarlara göre.
    ya bende takılıyorum ikide bir, bug mı var mu oyunda ne var anlamadım...
  • yok ben default kullanıyorum, panel şuanda disable..eve gidince bakıcam şahane olmuş oyun yine..beklediğime deydi..
    kestiğimiz adamlar bu arada riddick filmindeki necronomiconlar..karanlık olduğu sürece etrafta silaha ihtiyacı yok vin diesel abininde ayrıca..
  • tesekkur ederim arkadaslar, oraları gectım sımdılık defam edıyorum bakalım hayırlısı
  • yenı kurdum oyunu ver burada takılı kaldım burayı nasıl gecıoruz?

• Kardeş o karşıdaki cama ateş edecen
  • 8 bit ve 16 bit color mode larında ben pek birşey farkedemedim, ama performans olarak fark ediyor. SSAO ise başlı başına performans katili, kapatınca sistem nefes alıyor adeta ama yeni nesil ekran kartlarında özellikle gölgeler konusunda oldukça gerçekçi olduğunu tahmin ediyorum
  • adamın sılahı ıle camı kırıp ıcerı gecıorum ama ıcerdekı kapıda acılmıyor...
  • valla oyun gerçekten şahane, ben beğendim.
    yalnız benim gibi ilkini oynamamış olanlar için biraz uzun bir alışma süresi gerekebilir...
  • arkadaşlar dünya gibi olan gezegene indikten sonraki ilk boss u (üstte resimleri var) nasıl yok edeceğiz bir türlü ölmüyor
  • boss için arkadaşlar 5-6 kere üstünde ışınları biriktirdikren sonra sağ tuşla yaratığı bayıltıp hemen "e" tuşu ile yaratığı keseceksiniz! takılanlar pm atabilir! yardımcı olurum ii oyunlar!
  • burada ne yapıyoruz beyler... çalışmıyor bu panel haala

• @Technics
    panel nasıl çalışmıyor? çalışınca kapı açılacak. belkide görmediniz. rampa gibi bir yerden çıkıp kapıdan gir, mahkumlarla konuş. devamı yukarda var.
    Bu oyun bence oynadıkça güzelleşiyor.
  • 1920x1200 16bit High+SSAO....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digiali -- 6 Mayıs 2009; 22:59:26 >

• 3 adamdan birisinde pass code varmış.. ben bu adamlardan birini açılıp kapanan kapıda öldürmüştüm, kapıda kapanırken adamı parçalamıştı.. o arada pass code kartıda parçalanmış veya bir bug oluşmuş artık bilemiyorum baştan başladım orayı ve passcode u aldım...hep böyle enteresanlıklar beni bulur zaten teşekkürler bu arada hocam
    quote:

Orjinalden alıntı: teoms

@Technics
    panel nasıl çalışmıyor? çalışınca kapı açılacak. belkide görmediniz. rampa gibi bir yerden çıkıp kapıdan gir, mahkumlarla konuş. devamı yukarda var.
    Bu oyun bence oynadıkça güzelleşiyor.
  • puhhahaah bu hücredeki exbob denen adamı izledinizmi....adam önce m... yaptı, ardındanda komik komik hareketler, ama tripleri feci komik...videosunu çekicem bu adamın süper :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 7 Mayıs 2009; 0:25:59 >
  • Mauahha süpermiş ya.Sırf bu adam için oynayasım var oyunu

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

puhhahaah bu hücredeki exbob denen adamı izledinizmi....adam önce m... yaptı, ardındanda komik komik hareketler, ama tripleri feci komik...videosunu çekicem bu adamın süper :)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.