Şimdi Ara

Chronicles Of Riddick: Assault On Dark Athena™ (ÇIKTI) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
0
Favori
62.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eline sağlık, manyakmış bu adam ya.
    ben oraya girdiğimde adam yerde ölü gibi yatıyordu.
    bilsem beklerdim kalkıp şov yapmasını...
  • ben oyunu çalıştıramadım. yardımcı olursanız çok memnun olurum. tesekkürler.

• Hiç mi crash hatası alan yok?
  • @master of darkness
    bende 1-2 kez oyundan atma oldu fakat hata raporu olmadan.

bu arada oyun ilerledikçe gerçekten daha da güzelleşiyor.
    çok iyi iş başarmışlar adamlar, bravo...

en hoşuma gidenler arasında:
    Drone'leri kullanmak...

Mech robotunu kullanmak, bana F.E.A.R.2'yi anımsattı...

Mech çok başarılı olmuş, onları tamir ettirebilmek da cabası...

uzay gemisinden kaçarak sığındığımız gezegen de acaip manzaralar sunuyor...

yani arkadaşlar herkez şöyle 2-3 resim eklese farklı yerlerden bu konu tadından yenmez.
    benden söylemesi
    ...

• Ben de alıyorum Crash hatası.Bir önceki sayfada yazmıştım.Neden oluyor çözemedim... :(
  • ilk oyununu bitirdim sondaki kadın çok kolay öldü :D Cast deki Şarkı sanırım xzibitin Adını bilen varsa Yazsın LÜtfen :)
    2.oyunda bi bölümde takıldım sokakta birkaç adam öldürüp bi kapıdan girdim tünel gibi bi yer biraz ilerleyince ışıklar sıra sıra sönmeye başladı Garez Misali :) sonra beni değişik bir yere attı 2 tane yatak gibi birşey var karşılıklı 2 kapı var kapalı bitane kapı var içinden geçiliyor grafik hatasımı yoksa gerçektenmi öyle anlıyamadım ilerisinde bi kapı daha var açılmıyor Orayı Oynayanlar Olmuşsa kesin anlamışlardır Orayı bir türlü geçemedim yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahafiec

@master of darkness
    bende 1-2 kez oyundan atma oldu fakat hata raporu olmadan.

bu arada oyun ilerledikçe gerçekten daha da güzelleşiyor.
    çok iyi iş başarmışlar adamlar, bravo...

en hoşuma gidenler arasında:
    Drone'leri kullanmak...

Mech robotunu kullanmak, bana F.E.A.R.2'yi anımsattı...

Mech çok başarılı olmuş, onları tamir ettirebilmek da cabası...

uzay gemisinden kaçarak sığındığımız gezegen de acaip manzaralar sunuyor...

yani arkadaşlar herkez şöyle 2-3 resim eklese farklı yerlerden bu konu tadından yenmez.
    benden söylemesi
    ...

Ben de oyun oynarken oyundan atma tarzı bir şey olmuyor yalnız oyun tam açılacak gibi oluyor hop crash..İnşallah çözümü gelir..

• O kadar resmi neden alinti yaparlar anlamam ? herkes kotasiz internet kullanmiyor.
    Ayni resimleri 2kez gormek hosuma gitmiyor benim
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

O kadar resmi neden alinti yaparlar anlamam ? herkes kotasiz internet kullanmiyor.
    Ayni resimleri 2kez gormek hosuma gitmiyor benim

Hocam, resim aynı url'den yüklendiği için ekstra bayt çekmiyor.

Ben de kılım aynı sayfadaki resimlerin alıntı yapılmasına, boşu boşuna sayfa uzuyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: b0h3m

ilk oyununu bitirdim sondaki kadın çok kolay öldü :D Cast deki Şarkı sanırım xzibitin Adını bilen varsa Yazsın LÜtfen :)
    2.oyunda bi bölümde takıldım sokakta birkaç adam öldürüp bi kapıdan girdim tünel gibi bi yer biraz ilerleyince ışıklar sıra sıra sönmeye başladı Garez Misali :) sonra beni değişik bir yere attı 2 tane yatak gibi birşey var karşılıklı 2 kapı var kapalı bitane kapı var içinden geçiliyor grafik hatasımı yoksa gerçektenmi öyle anlıyamadım ilerisinde bi kapı daha var açılmıyor Orayı Oynayanlar Olmuşsa kesin anlamışlardır Orayı bir türlü geçemedim yardımlarınızı bekliyorum
  • Dun basladim oynamaya gercekten guzel olmus ....

Ilkini birkac ay once oynamistim ardindan bunun gelmesi iyi oldu !!!
  • İlginçtir oyunda bazı yerlerde ekran kartının fanı son hız çalışmasına rağmen kasanın Sıcaklık kontrolcüsü alarm veriyor kasa içi ısı arttığından Crysis de bile bu kadar yüklenmiyordu ekran kartına
  • Oyun normal olarak gayet iyi de, AA'yı açtığım zaman ben de uyarı alıyorum bir süre sonra.

Bu arada oyun çok güzel olmasına rağmen, bazı buglar sayesinde bölüm geçtiğim oluyor
  • Eğer oyun açılışında crash hatası alınıyorsa sistem gereksinimlerini incelemenizi tavsiye ederim. ekran kartından kaynaklanıyor olabilir. keza bende crash hatası alıyordum oyun açılışında ekran kartını değiştirdim oyun açıldı. oyunu bitiren biri olarak oyunu beğendim. ilki kadar başarılıydı bence.
  • Küçük bir hatırlatma oyunun bir kaç yerinde tuzaklar mevcut. yanlış bir yere girdiğinizde oyununcheck pointten baştlatmanız gerekiyor ben 2 kez aynı hataya düştüm. arena bölümünde mesala bossu öldürdükten sonra hangarların içinde alt tünele giden boşluklar var. ilk denemede oray girdim ama aslında farklı bir yerden gitmek gerekiyormuş. bunu arena bölümünü baştan oynayınca anladım.
  • ARKADASLAR ben biyerde takıldım. suçluların tutlduğu kısım var(cell block 12B) control room un olduğu yerde. suçluların hepsiyle konuştum. Jaylor bana Margo nun altin dişini getirmemi istedi. ben de getirdim. bana kod verdi. ama bu kodu nerde kullanacağımı bulamadım.yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gergin77

Eğer oyun açılışında crash hatası alınıyorsa sistem gereksinimlerini incelemenizi tavsiye ederim. ekran kartından kaynaklanıyor olabilir. keza bende crash hatası alıyordum oyun açılışında ekran kartını değiştirdim oyun açıldı. oyunu bitiren biri olarak oyunu beğendim. ilki kadar başarılıydı bence.

8800 gt de de açılmıyormuş oyun..Çok alakası olduğunu sanmıyorum..
  • Valla süper oyunmuş.Athena dan kaçtım.Tam bitti oyun derken yeniden başlamış gibi oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 8 Mayıs 2009; 15:50:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lifetaker

ARKADASLAR ben biyerde takıldım. suçluların tutlduğu kısım var(cell block 12B) control room un olduğu yerde. suçluların hepsiyle konuştum. Jaylor bana Margo nun altin dişini getirmemi istedi. ben de getirdim. bana kod verdi. ama bu kodu nerde kullanacağımı bulamadım.yardımlarınızı bekliyorum.

oyunda baya ilerleyen arkadaslar var.yardım edecek kimse yokmu yaw
  • @Lifetaker
    arkadaş, o hücrelerin oraya girerken control room'dan girişin hemen solunda şifreli bir dolap var.
    oraya şifreyi gir ve tornavidayı al.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.