Şimdi Ara

Chuwi vi8 ekranını nerden bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabletin üstüne oturdum yanlışlıkla Nerden bulabilirim ekranını ? Dokunmatik panelde sıkıntı yok. Görüntüyü yansıtan panel bi kenardan bi yerden kırılmış gibi görünüyo. Ama sadece orda değil sorun. Görüntünün yarısı içiçe bu sıkıntı yüzünden.

• Aliexpress tabii ki 😕

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NamSalanAdam N kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Sitede ekran bulamadım. Ayrıca aldığım satıcıyla iletişime geçtim fakat saçma cevaplar aldım. Üretici firmayla iletişime geçtiklerini fakat üretici firmada ekranın bulunmadığını yazdı bana. Ondan önce de "tableti gönderebilirsin ama kargo ücretlerini ve ekranın parasını ödersin" dedi.

Bu arada windows tabletler forumu ölmüş resmen . Forumu geçtim sektör komple durgun. Şahsen ben bundan sonra kimseye windows tablet önermiyorum. Fiyat politikasından ötürü yaygınlaşamadı bi türlü. Ucuz etin yahnisini de 2-3 ay yiyebildim. Parçasını dahi bulamıyorum. Bi hevesle almıştım zaten. Pek bi işime yaradığı da söylenemez. Ekran arayışıma bi süre daha devam edeyim. Sonuca göre yeni bi konu açıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

Cevap için teşekkürler. Sitede ekran bulamadım. Ayrıca aldığım satıcıyla iletişime geçtim fakat saçma cevaplar aldım. Üretici firmayla iletişime geçtiklerini fakat üretici firmada ekranın bulunmadığını yazdı bana. Ondan önce de "tableti gönderebilirsin ama kargo ücretlerini ve ekranın parasını ödersin" dedi.

Bu arada windows tabletler forumu ölmüş resmen . Forumu geçtim sektör komple durgun. Şahsen ben bundan sonra kimseye windows tablet önermiyorum. Fiyat politikasından ötürü yaygınlaşamadı bi türlü. Ucuz etin yahnisini de 2-3 ay yiyebildim. Parçasını dahi bulamıyorum. Bi hevesle almıştım zaten. Pek bi işime yaradığı da söylenemez. Ekran arayışıma bi süre daha devam edeyim. Sonuca göre yeni bi konu açıcam.

Ekranı bulsanız da takması çok zordur çünkü herşeyi sökmeniz gerekli bence satıcıyla konuşun ve dıspute açın

Adam üzerine oturup kırdım demiş ekranı ne disputesi açacak.. Siz disputenin anlamını farklı biliyorsunuz dispute o değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    Hacı ekranı bişekilde bulursun fakat montajını nasıl yapacan asıl mesele o laptop gibi değilki..

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Adam üzerine oturup kırdım demiş ekranı ne disputesi açacak.. Siz disputenin anlamını farklı biliyorsunuz dispute o değil

Dıspute açıp satıcıya urunu gerı yollar satıcı da fabrıkaya yollar, siz emin değilseniz emin gibi konuşmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamSalanAdam

quote:

Dıspute açıp satıcıya urunu gerı yollar satıcı da fabrıkaya yollar, siz emin değilseniz emin gibi konuşmayın

Yahu kaç ay olmuştur işlem sonlanmıştır dispute nasıl açıyor yoksa dispute açma süresizmi oluyor..
    Ayrıca sizin dediğiniz gibi bile olsa kullanıcı hatası olan bir ürüne dispute açılmaz bunu anlatamıyorum herhalde:)
    Fabrika yolluycaksa dispute açmak değildir bunun karşılığı bencede emin olmadan konuşmayalım:)

• quote:

quote:

quote:

Yahu kaç ay olmuştur işlem sonlanmıştır dispute nasıl açıyor yoksa dispute açma süresizmi oluyor..
    Ayrıca sizin dediğiniz gibi bile olsa kullanıcı hatası olan bir ürüne dispute açılmaz bunu anlatamıyorum herhalde:)
    Fabrika yolluycaksa dispute açmak değildir bunun karşılığı bencede emin olmadan konuşmayalım:)

Arkadaşı biliyorum , 45gün olmadı alalı diye hatırlıyorum, ayrıca dıspute sadece ürün bozuk geldiğinde açılmıyor, arkadaş direk ürünü satıcıya geri yollayamaz özellikle aliexpress de. Olmuştur etmiştir diye konuşmayalım öneri sunalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NamSalanAdam -- 21 Mart 2015; 23:53:17 >

• Vay arkadaş tamam hoca sen haklısın pes artık

Hocam tecrübeniz varsa böyle bi konuda, detayları paylaşırsanız sevinirim. Satıcı eveleyip geveliyor. Bi ara ekran parasını ve kargo parasını ödersem ilgileneceğini söyledi. Ama ne kadar tutar bu bilmiyorum. Aliexpressin anlaşması falan mı var kargoyla? Eğer yoksa sadece gönderi bile tablet fiyatını aşabilir diye tahmin ediyorum ?
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Bi şekilde şansımı denerim hacı ne bileyim Ya da miracast vb bişey alarak masaüstüne dönüştürecem. Başka da bi halta yaramaz bundan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

Hocam tecrübeniz varsa böyle bi konuda, detayları paylaşırsanız sevinirim. Satıcı eveleyip geveliyor. Bi ara ekran parasını ve kargo parasını ödersem ilgileneceğini söyledi. Ama ne kadar tutar bu bilmiyorum. Aliexpressin anlaşması falan mı var kargoyla? Eğer yoksa sadece gönderi bile tablet fiyatını aşabilir diye tahmin ediyorum ?

Hocam ekran ıcın tabletin parasında yakın para ısterler, siz en iyisi onu baska yondr değerlendirin 😄

• Ucuz etin yahnisi demişsiniz de kaç alet üzerine oturulması gibi bir muameleden sağ çıkabilir? Türkiye'de garantili satılsa iki katından fazla ödeyip üzerine bir de ekran parası verirdiniz. Windows tablet önermiyorum lafı da saçma olmuş, tamamen kullanım amacına göre değişir. 100 dolarlık tableti kırsam şikayet etmeye yüzüm olmaz şahsen.

• Dikkat ettiyseniz yazışmalar tamamlanınca yeni konu açıcam dedim. Fazla detay yazmadım yani. Ürünün kasası zamanla fazla çizilmeye başladı. Maliyeti düşürmek için kasa acayip dandik yapılmış. Arka kapağa çok hafif bastırsam bile fazlasıyla esnediğini farkedebiliyodum. Bi süre kullandıktan sonra ekranın fazla korunaklı olmadığını farketmiştim zaten. Dikkatli kullanıyodum ama kaza geliyorum demiyo işte. Bu tablet hakkında ilk konu açan benim forumda . İlk izlenimlerim de olumlu yöndeydi. Performansı , ekran kalitesi vs fiyatına göre oldukça iyiydi. Fakat şuan ki tecrübelerimle de kesinlikle alınmaması gerektiğini söylüyorum. 100 dolar veya 10 dolar farketmez. Siz paranızı çöpe atmayı tercih edersiniz ben ise hakkını vermeyi ve insanlara yardımcı olmayı Ekranı kırmam sadece tabletin eksikliklerini yazma sürecini hızlandırmış oldu. Ekranı kırıldı diye "Bu tablet kırıldı, kimse almasın." gibi bi yorum yapmadım. Öyle bi fikre kapılmış olsam satıcıdan ekran istemek yerine , bazılarının da yaptığı gibi , çirkeflik eder iade etmeye çalışırdım. Windows tablet önermiyorum lafımın da detaylarını yazayım. Eğer birinin windows işletim sistemine ihtiyacı varsa benim önerim o adamı bağlamaz zaten. Hangi mantıkla lafımın saçma olduğunu söylediniz ? Sırf denemek için bile windows tablet alan kaç kişi oldu forumda. Almaya da devam edecek millet. Windows kendini tablet kısmında geliştirene kadar alınan tabletler zaten çöp olucak. Konudaki tabletten çok daha önce başladı benim windows 8 kullanan tablet araştırmalarım. Tek değişiklik z2.. işlemciler yerine z3.. işlemcilerin kullanılması oldu. Core M'den umutlandık ilk haberi çıktığında ama adamlar öyle bi fiyat çekti ki sadece işlemci fiyatına gayet güzel f/p android tablet alınıyo zaten. Bakalım yeni tablet işlemcilerinde durum ne olacak ? Uygulama desen masaüstü kullanımında rakibi yok. Ama tablet uygulamaları yine berbat durumda. Masaüstü uygulamaları tablet modunda kullanmaya çalışırsan da zaten deliye dönüyosun küçücük ekranda. Gelişmelerden memnun değilim hiçbir şekilde anlayacağınız. Denemek için, windowsa alışkın olduğu için vs almak isteyen uzak dursun. 170 liraya satılanlar fiyatına göre tercih edilebilir. Gözlemlediğim kadarıyla windows 8'in stabilitesi androidden daha yüksek. Ama ortalama bi kullanıcı için android tablette yapılabilecek şeyler daha fazla. Umarım net bi şekilde düşüncelerimi anlatabilmişimdir.

• brktmr B kullanıcısına yanıt
    Şimdi daha açıklayıcı olmuş. Windows tablet tercihi konusunda da gözlemlerime göre konuştum. İnsanlar daha çok ofis amaçlı kullanmak için soruyorlar ve alıyorlar bana göre.
    Malzeme konusundaki sıkıntısını bir inceleme videosunda görmüştüm, esneme vs. vardı dediğiniz gibi. Ama şahsen ben bir yerlere gittiğimde yanımda olsun kodlama yapayım, pdf dökümanlarıyla uğraşayım amacıyla aldım. Bunları aksatmadığı sürece isterse hurda gibi görünsün sıkıntı yok.

• Satıcı ekran ve kargo masrafları dahil 41 dolara tamirini yapabileceğini söyledi. Şuan o parayı ödeyemem fakat bi ara yaptırabilirim. 220 liraya malolan tablete 105 lira masraf yapmak istemiyorum şuan. Gelişmeler oldukça konuya eklerim
  • quote:

Ekranı bulsanız da takması çok zordur çünkü herşeyi sökmeniz gerekli bence satıcıyla konuşun ve dıspute açın

Bu mantıkla açılan Dispute'lar yüzünden artık satıcıların çoğu TR'ye ürün göndermiyor.

Olay tümüyle kullanıcı hatasıyken bunu satıcıya yüklemeye çalışmak dolandırıcılık yapmakla eş değerdir bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkan -- 26 Mart 2015; 17:51:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan

quote:

Bu mantıkla açılan Dispute'lar yüzünden artık satıcıların çoğu TR'ye ürün göndermiyor.

Olay tümüyle kullanıcı hatasıyken bunu satıcıya yüklemeye çalışmak dolandırıcılık yapmakla eş değerdir bana göre.

Bunu satıcıya ıtelemek değil de ona yollayıp onun da fabrıkaya daha dogrusu aldıgı fırmaya gerı yollamasını saglamak ıcın dıspute açmasını soyledım, hemen yanlıs yargılamıssınız gerçekten şu onyargılar oldugu surece adam akıllı iletişim kuramayacagız sanırım, ıyı forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NamSalanAdam -- 26 Mart 2015; 22:09:34 >

• quote:

Bunu satıcıya ıtelemek değil de ona yollayıp onun da fabrıkaya daha dogrusu aldıgı fırmaya gerı yollamasını saglamak ıcın dıspute açmasını soyledım, hemen yanlıs yargılamıssınız gerçekten şu onyargılar oldugu surece adam akıllı iletişim kuramayacagız sanırım, ıyı forumlar

Afedersin, ben yanlış anlamışım.

Ama çinliler Dispute'u dediğin gibi değerlendirmiyor, adamları malı sattı mı eyvallah deyip seni ürünle baş başa bırakıyorlar ne yazık ki.

Satıcıya mail atılarak durum sorgulanabilirdi ama dispute olmuyor zira Alibaba bu durumu dispute olarak kabul etmiyor maalesef.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.