arkadaşlar bundan 6 7 gün öncesinde talos kestim.partymde IeToI diye biri 2 priest ve 1 tane daha warior wardı.(bende wariorum)diğer warior talosun altına girip kesmeye başlamasıyla yatması bir oldu bende expte oldugumuz için slotu bırakmıyım dedim ama olcak gibi değildi gittim kestim talosu.içinden skeleton belt düştü we o an partyde olan IeToI ya gitti.partyden herkese 1 er 2 şer gb wercem dedi bizde tmm dedik.1 hafta geçti üstünden ama adamda tık yok satmadım pokeyim falan filan bende clan başkanları olan sultan_tr ye 1 sefer soledm ben sna solerm ddi çıt yok 2.defa soledm ses yok 3.sefer soyledim adam bana direk yeter a*** bıktım senden de iteminden de banane adama soyle werirse wersin dedi...bende iyi o zmn dedim bu gün IeToI ya pm attım forumlara yaycam we hafta sonu savaşta ismini üstten geçircem dedim bide öyle küfür yedim tam oldu.....ben olmasam kesebilecekleri yok talosu ama ortada kalan biz olduk bide üstüne üstük soyuldukta ........soyleyecek başka bi sözüm yok benim oyunda belki örnek aldıgıınız belki idolüm dediğiniz adamlara we ne yaptıklarına iyi bakın görün.......
Clan party dışında item kime gitmişse onundur ister paylaşır ister tek kullanır 2 kuruşluk item için deymez bile..
yüksek lwl larda itemleri var olsada çok aç insan var bunları su yüzüne çıkartın da herkez kimle konuştuğunu anlasın kardes çok üzüldüm geçmiş olsun ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme