Şimdi Ara

Google’ın kurucusu Larry Page : Türk kullanıcıları bunların hesabını verecek !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
2
Favori
8.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet’in en büyük arama motoru Google’ın kurucusu ve Google Inc’in Yönetim Kurulu Başkanı Larry Page yaptığı açıklama ile Türk Internet Kullanıcılarının gözünü korkuttu.

NEDEN BÖYLE YAPIYORLAR ANLAMIYORUM ?
    Yaptıkları detaylı analiz çalışmalarının sonucuna göre, Türk kullanıcılarının Google’ı araştırma yapmak ya da bir bilgiye ulaşmak yerine diğer sitelere bir geçiş aracı olarak kullandıklarını tespit ettiklerini belirten Larry Page “Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum, Facebook’a girmek için Google’a Facebook yazmak, Twitter’a girmek için Google’a Twitter yazmak aklı başında bir insanın yapacağı iş değil. Böyle yaparak neyi amaçlıyorlar ? Derin ve detaylı analizler yapmasak Türkiye’de insanların Google’ı çok sık kullandılarına inanmaya devam edecektik” dedi.

BİZİ ZARARA SOKTULAR
    İlk başlarda sadece Türkiye’den Google’a giriş sayılarını baz aldıklarını ve bu sayılara göre kullanım oranının mükemmel olduğunu düşündüklerini belirten Page, “Oysa yıllardır raporları yanlış yorumluyormuşuz, tüm istatistiklerimizi altüst ettiler, bunun hesabını kim verecek şimdi ?”

HAKKIMIZI MAHKEMEDE ARAYACAĞIZ
    Kullanıcıların Facebook’a girmek için Google’ı açıp, Facebook yazdıktan sonra ilk siteye tıklamalarını bile belki bir nebze anlayışla karşılayabildiklerini, ancak bir Türk kullanıcının Google’a girmek için Google’ı açıp Google kelimesini yazması sonucu, sistemlerinin sonsuz döngüye girdiğini ve yaklaşık 3 saat boyunca hizmet veremediklerini belirten Page, “O kullanıcının IP adresini tespit edip, mahkemede hesaplaşmasını biz çok iyi biliriz, diğer kullanıcılar da ayağını denk alsın” dedi.

Basın toplantısı sonucunda öfkeden ellerinin titrediği gözlenen Larry Page’in , Google arama motoruna “Google bana karı bul” yazan Türk kullanıcılar hakkında ne tür bir önlem alacağı da merak edilen konular arasında bulunuyor.

KAYNAK

• Bu ne lan olecem gulmekten
  • allah allah yasak sanki, istediğimizi aratırız onlara ne oluyor? gitsinler mahkemelerine ne halleri varsa görsünler
  • Yemin ediyorum yerlerdeyim şuan
    puhahahahah
  • nerden buldun bunu hiç gülceğim yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoQi -- 30 Kasım 2011; 20:49:40 >

• bizzat şahit oldum. Anacığım faceye girerken googleden face yazıpta giriyor
  • Rezillik

Hadi google a girip google diye aratalim
  • gulemedim , kusuruma bakma
  • Valla hepsini yapiyorum. :) Suc onlarda aslinda cunku adres cubuguna bazen adres yazdigimda bile google'a yonlendiriyor.Bizde mi dava acsak ?
  • Artistlik yapmasın lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: micoo

İnternet’in en büyük arama motoru Google’ın kurucusu ve Google Inc’in Yönetim Kurulu Başkanı Larry Page yaptığı açıklama ile Türk Internet Kullanıcılarının gözünü korkuttu.

Yaptıkları detaylı analiz çalışmalarının sonucuna göre, Türk kullanıcılarının Google’ı araştırma yapmak ya da bir bilgiye ulaşmak yerine diğer sitelere bir geçiş aracı olarak kullandıklarını tespit ettiklerini belirten Larry Page “Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum, Facebook’a girmek için Google’a Facebook yazmak, Twitter’a girmek için Google’a Twitter yazmak aklı başında bir insanın yapacağı iş değil. Böyle yaparak neyi amaçlıyorlar ? Derin ve detaylı analizler yapmasak Türkiye’de insanların Google’ı çok sık kullandılarına inanmaya devam edecektik” dedi.

BİZİ ZARARA SOKTULAR
    İlk başlarda sadece Türkiye’den Google’a giriş sayılarını baz aldıklarını ve bu sayılara göre kullanım oranının mükemmel olduğunu düşündüklerini belirten Page, “Oysa yıllardır raporları yanlış yorumluyormuşuz, tüm istatistiklerimizi altüst ettiler, bunun hesabını kim verecek şimdi ?”

Kullanıcıların Facebook’a girmek için Google’ı açıp, Facebook yazdıktan sonra ilk siteye tıklamalarını bile belki bir nebze anlayışla karşılayabildiklerini, ancak bir Türk kullanıcının Google’a girmek için Google’ı açıp Google kelimesini yazması sonucu, sistemlerinin sonsuz döngüye girdiğini ve yaklaşık 3 saat boyunca hizmet veremediklerini belirten Page, “O kullanıcının IP adresini tespit edip, mahkemede hesaplaşmasını biz çok iyi biliriz, diğer kullanıcılar da ayağını denk alsın” dedi.

Basın toplantısı sonucunda öfkeden ellerinin titrediği gözlenen Larry Page’in , Google arama motoruna “Google bana karı bul” yazan Türk kullanıcılar hakkında ne tür bir önlem alacağı da merak edilen konular arasında bulunuyor.

KAYNAK

Google bana karı bul” yazan Türk kullanıcılar

• quote:

Orijinalden alıntı: micoo

İnternet’in en büyük arama motoru Google’ın kurucusu ve Google Inc’in Yönetim Kurulu Başkanı Larry Page yaptığı açıklama ile Türk Internet Kullanıcılarının gözünü korkuttu.

BİZİ ZARARA SOKTULAR

KAYNAK

yemin ediyorum google a girmek icin googleda google i arattim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Google’a girmek için Google’ı açıp Google kelimesini yazması sonucu, sistemlerinin sonsuz döngüye girdiğini ve yaklaşık 3 saat boyunca hizmet veremediklerini

HANGİNİZ BU ÇIKSIN ORTAYA
  • İyi la iyi. Yemedik..
  • sıf inadına 3-4 kere google aratıp tekrar google girdim sonra tekrar sıf gıcıklık
  • Ben arıyorum arada Google diye
  • paran var diye adam mı oldun gurucu
  • Bu site basın yayın meslek ilkelerine uymamaya yemin etmiştir. Sitedeki tüm bilgiler, yalandır, dolandır, yalan dolandır. Sitedeki yazılar, haberler, yalanlar ve dolanlar kaynak belirtmek koşulu ile başka mecralarda kullanılabilir. Sitenin iletişim adresi yadoha@yadoha.com'dur. Sitedeki haberleri doğru sanan kişilerin ya da kurumların, bu haberleri gerçek hayatlarında delil olarak kullanmaları kendi sorunudur.

YADOHA'da kişilik haklarına saldırı haberleri yapılmaz, ırkçılık yapılmaz, cinsel içerikli haber yapılmaz ancak yine de herhangi bir şekilde bir yazının kişilik haklarınıza saldırdığını iddia ederseniz,bunu yadoha@yadoha.com adresinden site yönetimine bildirebilirsiniz.

yadoha.com Yönetim Kurulu adına ;
    Yönetim Kurulu Başkanı
    Yusuf YADOHA

Einstein was here

• öldüm lan :D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.