Şimdi Ara

Google’ın kurucusu Larry Page : Türk kullanıcıları bunların hesabını verecek ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
2
Favori
8.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

Rica ediyorum birisi Umut Sarıkayanın googleye fesbuk aç yazan karikatürünü koysun aradım bulamadım. Cuk oturucak

edit bulunmus:www.yenimedyaduzeni.com/umut-sarikayanin-karikaturlerinde-internet/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek suçu kopya çekmek -- 30 Kasım 2011; 21:15:55 >
  • zaytung falan mı ne bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

quote:

Rica ediyorum birisi Umut Sarıkayanın googleye fesbuk aç yazan karikatürünü koysun aradım bulamadım. Cuk oturucak

Google’ın kurucusu Larry Page : Türk kullanıcıları bunların hesabını verecek !

• quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

allah allah yasak sanki, istediğimizi aratırız onlara ne oluyor? gitsinler mahkemelerine ne halleri varsa görsünler

Yok artık inandı yaaaaaaa
  • Sanane la istediğimi yazarım.
  • Sırf burda yazdığı için google a google yazıp aratıcam lan
  • Kullanıcıların Facebook’a girmek için Google’ı açıp, Facebook yazdıktan sonra ilk siteye tıklamalarını bile belki bir nebze anlayışla karşılayabildiklerini,ancak bir Türk kullanıcının Google’a girmek için Google’ı açıp Google kelimesini yazması sonucu, sistemlerinin sonsuz döngüye girdiğini ve yaklaşık 3 saat boyunca hizmet veremediklerini belirten Page, “O kullanıcının IP adresini tespit edip, mahkemede hesaplaşmasını biz çok iyi biliriz, diğer kullanıcılar da ayağını denk alsın” dedi.

Bunu yapanda varmış vay be
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

quote:

BUZUHAHAHAHAHA AMUHAHAHAHAHAH

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

lan adam bildiğin ergen 6. sınıf öğrencisi.sırf gıcıkligina google yazıp aratacagim açılış sayfam artık bing olacak

adam haklı beyler

yıl 2011 son çeyrek halâ interneti kullanmayı bilmeyenler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

Kullanıcıların Facebook’a girmek için Google’ı açıp, Facebook yazdıktan sonra ilk siteye tıklamalarını bile belki bir nebze anlayışla karşılayabildiklerini,ancak bir Türk kullanıcının Google’a girmek için Google’ı açıp Google kelimesini yazması sonucu, sistemlerinin sonsuz döngüye girdiğini ve yaklaşık 3 saat boyunca hizmet veremediklerini belirten Page, “O kullanıcının IP adresini tespit edip, mahkemede hesaplaşmasını biz çok iyi biliriz, diğer kullanıcılar da ayağını denk alsın” dedi.

Bunu yapanda varmış vay be

Şimdi doğruya doğru , yapmadım değil

• yav he he
  • ATARLI ARAMA MOTORU
  • haahaha şaka mi bu ya
  • canımı sıkmasınlar bütün gün kel adamı aratırım akıllı olsunlar.
  • Çakma zaytung
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

quote:

Orijinalden alıntı: micoo

İnternet’in en büyük arama motoru Google’ın kurucusu ve Google Inc’in Yönetim Kurulu Başkanı Larry Page yaptığı açıklama ile Türk Internet Kullanıcılarının gözünü korkuttu.

NEDEN BÖYLE YAPIYORLAR ANLAMIYORUM ?
    Yaptıkları detaylı analiz çalışmalarının sonucuna göre, Türk kullanıcılarının Google’ı araştırma yapmak ya da bir bilgiye ulaşmak yerine diğer sitelere bir geçiş aracı olarak kullandıklarını tespit ettiklerini belirten Larry Page “Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum, Facebook’a girmek için Google’a Facebook yazmak, Twitter’a girmek için Google’a Twitter yazmak aklı başında bir insanın yapacağı iş değil. Böyle yaparak neyi amaçlıyorlar ? Derin ve detaylı analizler yapmasak Türkiye’de insanların Google’ı çok sık kullandılarına inanmaya devam edecektik” dedi.

BİZİ ZARARA SOKTULAR
    İlk başlarda sadece Türkiye’den Google’a giriş sayılarını baz aldıklarını ve bu sayılara göre kullanım oranının mükemmel olduğunu düşündüklerini belirten Page, “Oysa yıllardır raporları yanlış yorumluyormuşuz, tüm istatistiklerimizi altüst ettiler, bunun hesabını kim verecek şimdi ?”

HAKKIMIZI MAHKEMEDE ARAYACAĞIZ
    Kullanıcıların Facebook’a girmek için Google’ı açıp, Facebook yazdıktan sonra ilk siteye tıklamalarını bile belki bir nebze anlayışla karşılayabildiklerini, ancak bir Türk kullanıcının Google’a girmek için Google’ı açıp Google kelimesini yazması sonucu, sistemlerinin sonsuz döngüye girdiğini ve yaklaşık 3 saat boyunca hizmet veremediklerini belirten Page, “O kullanıcının IP adresini tespit edip, mahkemede hesaplaşmasını biz çok iyi biliriz, diğer kullanıcılar da ayağını denk alsın” dedi.

Basın toplantısı sonucunda öfkeden ellerinin titrediği gözlenen Larry Page’in , Google arama motoruna “Google bana karı bul” yazan Türk kullanıcılar hakkında ne tür bir önlem alacağı da merak edilen konular arasında bulunuyor.

KAYNAK

yemin ediyorum google a girmek icin googleda google i arattim

• Siri find me some girls.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.