Şimdi Ara

Google’ın kurucusu Larry Page : Türk kullanıcıları bunların hesabını verecek ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
2
Favori
8.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: micoo

İnternet’in en büyük arama motoru Google’ın kurucusu ve Google Inc’in Yönetim Kurulu Başkanı Larry Page yaptığı açıklama ile Türk Internet Kullanıcılarının gözünü korkuttu.

NEDEN BÖYLE YAPIYORLAR ANLAMIYORUM ?
    Yaptıkları detaylı analiz çalışmalarının sonucuna göre, Türk kullanıcılarının Google’ı araştırma yapmak ya da bir bilgiye ulaşmak yerine diğer sitelere bir geçiş aracı olarak kullandıklarını tespit ettiklerini belirten Larry Page “Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum, Facebook’a girmek için Google’a Facebook yazmak, Twitter’a girmek için Google’a Twitter yazmak aklı başında bir insanın yapacağı iş değil. Böyle yaparak neyi amaçlıyorlar ? Derin ve detaylı analizler yapmasak Türkiye’de insanların Google’ı çok sık kullandılarına inanmaya devam edecektik” dedi.

BİZİ ZARARA SOKTULAR
    İlk başlarda sadece Türkiye’den Google’a giriş sayılarını baz aldıklarını ve bu sayılara göre kullanım oranının mükemmel olduğunu düşündüklerini belirten Page, “Oysa yıllardır raporları yanlış yorumluyormuşuz, tüm istatistiklerimizi altüst ettiler, bunun hesabını kim verecek şimdi ?”

HAKKIMIZI MAHKEMEDE ARAYACAĞIZ
    Kullanıcıların Facebook’a girmek için Google’ı açıp, Facebook yazdıktan sonra ilk siteye tıklamalarını bile belki bir nebze anlayışla karşılayabildiklerini, ancak bir Türk kullanıcının Google’a girmek için Google’ı açıp Google kelimesini yazması sonucu, sistemlerinin sonsuz döngüye girdiğini ve yaklaşık 3 saat boyunca hizmet veremediklerini belirten Page, “O kullanıcının IP adresini tespit edip, mahkemede hesaplaşmasını biz çok iyi biliriz, diğer kullanıcılar da ayağını denk alsın” dedi.

Basın toplantısı sonucunda öfkeden ellerinin titrediği gözlenen Larry Page’in , Google arama motoruna “Google bana karı bul” yazan Türk kullanıcılar hakkında ne tür bir önlem alacağı da merak edilen konular arasında bulunuyor.

KAYNAK

"...kullanıcılar da ayağını denk alsın”

Bölümüne kadar ciddi okudum. Sonrasında anırdım...

• DH'ye girerken google'a forumdonanim yazar öyle girerdim bir ara
  • site zaytung özentisi.

Ama türk kullancısında birşey var. google browser olarak kullanıyoruz. browser'da sitesimi.com veya .net, .org yazmak yerine google siteismi yazmak daha kolayımıza gidiyor.
  • Zaytung haberi zannettim ama başka bi sitemiş komik yazıdı yine
  • İDİOT GOOGLE CEO

GOOGLE İNDEXLESİN ŞİMDİ KELİMEYİ BAKALIM SONRA BENİ MAHKEMEYE VERSİN İFADELERİM ÇOK GECERLİ OLACAKTIR BU SAATEN SONRA...

HAKİM-HAKİM BEY SORAR NEDEN YAZDIN ?

BEN-DONANIMHABERDEKİ KONUYA BAKIN ANLARSINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Universal Bilgisayar -- 1 Aralık 2011; 3:13:31 >
  • faceü
  • ginemi sazan.avi olduk yaaa
  • utandım.

• googel a google yazmışlığım var benimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

sıf inadına 3-4 kere google aratıp tekrar google girdim sonra tekrar sıf gıcıklık

sıf ne hacı?
  • Googleda googleı aratan kim acaba?
  • Google’a girmek için Google’ı açıp Google kelimesini yazması sonucu, sistemlerinin sonsuz döngüye girdiğini ve yaklaşık 3 saat boyunca hizmet veremediklerini belirten Page

yuhhhhhhh abi ne mutlu TÜRK'üm diyene ya bunu anca biz yaparız :)
  • Az önce google'a donanımhaber yazıp bu siteye girdim.Az önce google'a donanımhaber yazıp bu siteye girdim.Az önce google'a donanımhaber yazıp bu siteye girdim. B-)
  • Biri beyin terk yazms.
    (:
  • very nayssss
  • Doğru ama.
  • zaytungda vardı benzeri.

ama bu da güzel
  • ciddi ciddi okuyordum ama kahkahayla sonlandırdım :)
  • harika ya. 3 saat hizmet verememe kısmına çok güldüm özellikle.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.