Şimdi Ara

Google’ın kurucusu Larry Page : Türk kullanıcıları bunların hesabını verecek ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
2
Favori
8.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yemedim. Ama doğru tespitler var bence.
  • fake'in önde gideni bu haber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Universal Bilgisayar

İDİOT GOOGLE CEO

GOOGLE İNDEXLESİN ŞİMDİ KELİMEYİ BAKALIM SONRA BENİ MAHKEMEYE VERSİN İFADELERİM ÇOK GECERLİ OLACAKTIR BU SAATEN SONRA...

HAKİM-HAKİM BEY SORAR NEDEN YAZDIN ?

BEN-DONANIMHABERDEKİ KONUYA BAKIN ANLARSINIZ

Kanka sakin ol ya Hapislere düşeceksin demedi deme bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: U Mad Bro?

quote:

Orijinalden alıntı: Universal Bilgisayar

İDİOT GOOGLE CEO

GOOGLE İNDEXLESİN ŞİMDİ KELİMEYİ BAKALIM SONRA BENİ MAHKEMEYE VERSİN İFADELERİM ÇOK GECERLİ OLACAKTIR BU SAATEN SONRA...

HAKİM-HAKİM BEY SORAR NEDEN YAZDIN ?

BEN-DONANIMHABERDEKİ KONUYA BAKIN ANLARSINIZ

Kanka sakin ol ya Hapislere düşeceksin demedi deme bak

Tamam hocam sırf sizin hatrınıza susuyorum

• len iyi güldüm be

• Beyler gerçek değil Yalan dolan haber ajansı yazıyor !!!1111bir!!1
  • evet bende öyle yapıyorum, yine yapacam kolayıma geliyo, inat değil mi...
  • bir Türk kullanıcının Google’a girmek için Google’ı açıp Google kelimesini yazması sonucu, sistemlerinin sonsuz döngüye girdiğini ve yaklaşık 3 saat boyunca hizmet veremediklerini belirten Page

• Adam haklı lan,

İtiraf ediyorum bende gazete sitelerini bahsedildiği şekilde giriyorum,
  • ARKADAŞLAR HEPİNİZ ATLAMIŞSINIZ GERÇEK HABER DİYE,AMA SİTE YALAN HABER YAZMAK İÇİN AÇILMIŞ BİR SİTE YANİ ZAYTUNG GİBİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53Muco

İnternet’in en büyük arama motoru Google’ın kurucusu ve Google Inc’in Yönetim Kurulu Başkanı Larry Page yaptığı açıklama ile Türk Internet Kullanıcılarının gözünü korkuttu.

NEDEN BÖYLE YAPIYORLAR ANLAMIYORUM ?
    Yaptıkları detaylı analiz çalışmalarının sonucuna göre, Türk kullanıcılarının Google’ı araştırma yapmak ya da bir bilgiye ulaşmak yerine diğer sitelere bir geçiş aracı olarak kullandıklarını tespit ettiklerini belirten Larry Page “Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum, Facebook’a girmek için Google’a Facebook yazmak, Twitter’a girmek için Google’a Twitter yazmak aklı başında bir insanın yapacağı iş değil. Böyle yaparak neyi amaçlıyorlar ? Derin ve detaylı analizler yapmasak Türkiye’de insanların Google’ı çok sık kullandılarına inanmaya devam edecektik” dedi.

BİZİ ZARARA SOKTULAR
    İlk başlarda sadece Türkiye’den Google’a giriş sayılarını baz aldıklarını ve bu sayılara göre kullanım oranının mükemmel olduğunu düşündüklerini belirten Page, “Oysa yıllardır raporları yanlış yorumluyormuşuz, tüm istatistiklerimizi altüst ettiler, bunun hesabını kim verecek şimdi ?”

HAKKIMIZI MAHKEMEDE ARAYACAĞIZ
    Kullanıcıların Facebook’a girmek için Google’ı açıp, Facebook yazdıktan sonra ilk siteye tıklamalarını bile belki bir nebze anlayışla karşılayabildiklerini, ancak bir Türk kullanıcının Google’a girmek için Google’ı açıp Google kelimesini yazması sonucu, sistemlerinin sonsuz döngüye girdiğini ve yaklaşık 3 saat boyunca hizmet veremediklerini belirten Page, “O kullanıcının IP adresini tespit edip, mahkemede hesaplaşmasını biz çok iyi biliriz, diğer kullanıcılar da ayağını denk alsın” dedi.

Basın toplantısı sonucunda öfkeden ellerinin titrediği gözlenen Larry Page’in , Google arama motoruna “Google bana karı bul” yazan Türk kullanıcılar hakkında ne tür bir önlem alacağı da merak edilen konular arasında bulunuyor.

KAYNAK

• Son zamanlarda gördüğüm en iyi zaytung.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.l.p.r

Artistlik yapmasın lan.

Şiddetle katılıyroum sanki babasının hayrına iş yapıyor herkes benimmarama motorum kullanılsın diye yırtınıyor kalkmış hesap soracağız diye artislik yapıyor
  • MAĞARAMAĞARAMAĞARAMAĞARA
  • Zaytung?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haksızda değiller hani öyle yapan çok var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: türbinbakım

quote:

Orijinalden alıntı: A.l.p.r

Artistlik yapmasın lan.

Şiddetle katılıyroum sanki babasının hayrına iş yapıyor herkes benimmarama motorum kullanılsın diye yırtınıyor kalkmış hesap soracağız diye artislik yapıyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.