Şimdi Ara

Google’ın kurucusu Larry Page : Türk kullanıcıları bunların hesabını verecek ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
2
Favori
8.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • googleye google yazarak aratan bendimlan bişey olurmu korktum bakşimdi
  • Rica ediyorum birisi Umut Sarıkayanın googleye fesbuk aç yazan karikatürünü koysun aradım bulamadım. Cuk oturucak
  • Adam içini dökmüş. Yapmayın olm öyle günahtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZAGROSs

Rezillik

Hadi google a girip google diye aratalim

Dh organize bir şekilde yapsa bunu kilitleriz belki

• GEBERDİM GÜLMEKTEN YA. EĞER GERÇEKSE ÇOK YAZIK.

• google a girip google yazan kim?

saçmalığa bak google a girip google yazınca koskoca google mı çöküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiCkBuLaMaDıM!! -- 30 Kasım 2011; 21:02:17 >
  • Anneannemin Google'ye yazdığını gördüğüm cümle aynen aktarıyorum.
    "Havlu kenarına işlenmiş mavi çember oya işini bul"
  • dedim zaytung haberidir, benzeri çıktı
  • yemin ediyorum yarıldım bu ne lan harbi bunları yapıyorum ama hakiki sazan,avi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

Rica ediyorum birisi Umut Sarıkayanın googleye fesbuk aç yazan karikatürünü koysun aradım bulamadım. Cuk oturucak

Google’ın kurucusu Larry Page : Türk kullanıcıları bunların hesabını verecek !

• quote:

Orijinalden alıntı: J. MacTavish

Google’a girmek için Google’ı açıp Google kelimesini yazması sonucu, sistemlerinin sonsuz döngüye girdiğini ve yaklaşık 3 saat boyunca hizmet veremediklerini

HANGİNİZ BU ÇIKSIN ORTAYA

O bendim!
    ve sırf sistemin yanlış döngüye gireceğini bildiğimden yapıyordum [o.O]

Not: coderım

Edit: bu haber gerçek değil elbette karışıklık olmasın. Ayrıcao yanlış döngü saniyelik bir olay olur anca abartılacak bir şey değil. Saygılar efenim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illuminn -- 30 Kasım 2011; 21:10:08 >

• Ulan harbi bunu yapıyorlar ya, nasıl bir kafadır Google'a girip gideceğin sitenin adını yazmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: hR~

Bu site basın yayın meslek ilkelerine uymamaya yemin etmiştir. Sitedeki tüm bilgiler, yalandır, dolandır, yalan dolandır. Sitedeki yazılar, haberler, yalanlar ve dolanlar kaynak belirtmek koşulu ile başka mecralarda kullanılabilir. Sitenin iletişim adresi yadoha@yadoha.com'dur. Sitedeki haberleri doğru sanan kişilerin ya da kurumların, bu haberleri gerçek hayatlarında delil olarak kullanmaları kendi sorunudur.

YADOHA'da kişilik haklarına saldırı haberleri yapılmaz, ırkçılık yapılmaz, cinsel içerikli haber yapılmaz ancak yine de herhangi bir şekilde bir yazının kişilik haklarınıza saldırdığını iddia ederseniz,bunu yadoha@yadoha.com adresinden site yönetimine bildirebilirsiniz.

yadoha.com Yönetim Kurulu adına ;
    Yönetim Kurulu Başkanı
    Yusuf YADOHA

Einstein was here

/>

• Zaytung çakması site, Zaytung çakması haber. Bunun benzerini Zaytung yıllar evvel yaptı.
  • hadi len
  • quote:

Orijinalden alıntı: hR~

Bu site basın yayın meslek ilkelerine uymamaya yemin etmiştir. Sitedeki tüm bilgiler, yalandır, dolandır, yalan dolandır. Sitedeki yazılar, haberler, yalanlar ve dolanlar kaynak belirtmek koşulu ile başka mecralarda kullanılabilir. Sitenin iletişim adresi yadoha@yadoha.com'dur. Sitedeki haberleri doğru sanan kişilerin ya da kurumların, bu haberleri gerçek hayatlarında delil olarak kullanmaları kendi sorunudur.

YADOHA'da kişilik haklarına saldırı haberleri yapılmaz, ırkçılık yapılmaz, cinsel içerikli haber yapılmaz ancak yine de herhangi bir şekilde bir yazının kişilik haklarınıza saldırdığını iddia ederseniz,bunu yadoha@yadoha.com adresinden site yönetimine bildirebilirsiniz.

yadoha.com Yönetim Kurulu adına ;
    Yönetim Kurulu Başkanı
    Yusuf YADOHA

Einstein was here

+9560785675690

• quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

Rica ediyorum birisi Umut Sarıkayanın googleye fesbuk aç yazan karikatürünü koysun aradım bulamadım. Cuk oturucak

Google’ın kurucusu Larry Page : Türk kullanıcıları bunların hesabını verecek !

• lan adam bildiğin ergen 6. sınıf öğrencisi.sırf gıcıkligina google yazıp aratacagim açılış sayfam artık bing olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.