Merhaba arkadaşlar. Yeni bir konuymuş gibi gündeme gelmek istemiyorum ama internette hiçbir bilgi yok bu konuyla ilgili. Şimdi d-smart d-fix üyeliği ile paket satışı yapıyor ancak digitürk veya tivibu konuyla ilgili hiçbir adım atmıyor. Daha yeni digitürk müşteri hizmetlerini aradım hayır uydulu satış yapıyoruz. Ben anlamadım uyduyu ne yapacağız. Sonuçta tv kendi uydu alıcısı var android tv bir de ekstra yer kablo kumanda. Bu konuda adım atmaları gerek diye düşünüyorum. İnternet uygulamaları çok iyi tamam ancak her şekilde kullanamayan kişiler olduğu için maalesef cı+modül araştırıyoruz. paramızla üyelik alamıyoruz şaka gibi. Bana bu konuda akıl verecek arkadaşlardan cevap bekliyorum. Lütfen tod-go gibi üyeliklerden bahsetmeyin çünkü bunları istemiyoruz çanak anten ile şifreli kanalları izleyebileceğimiz bir platform istiyoruz. Saygılarımla |
CI+ Cam modüllü tv üyelikleri hakkında
-
-
Digitürk'te de modüllü üyelik var ama abonelik sistemi var d-smart'ta mesela 1 yıllık modül alıp tek seferlik ödeme yaparak kullanma şansınız var ama digitürk'te aylık abonelik sistemi var ha isterseniz peşin ödeyebilirsiniz tabi.
Modüle yok falan çekiyorlar ama uydu alıcı yerine modül tercih edebiliyorsunuz.
-
Görüştüğüm yetkili böyle hizmetin olmadığını söyledi. Razıyım ona da zaten d-smart peşin ödesem bile abonelik görünüyor btk da. Ben digitürk cihaz almadan sadece modüllü üyelik istiyorum. Bunun için nereden başvuru yapabilirim veya ne söyleyebilirim bu yetkiliye ? Bilgi verebilir misin donanımcı123
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcalvin -- 8 Aralık 2024; 15:59:2 > -
Normal digitürk aboneliği başvurunuzu yaptığınızda uydu alıcı yerine modül istiyorum diye not bırakın müşteri hizmetlerine, başvuru alındıktan sonra birkaç gün içinde yetkili servis randevu için tekrar arayacak o arayan kişiye de mutlaka uydu alıcı değil modül istediğinizi söyleyin aksi halde kurulum yaptırmayacağım diyin mırın kırın ederler ama sonra tamam depoya bakalım v.s. derler genelde bulunur o modül direkt kurulumu modül üzerinden yaptırırsınız.
-
Bilgi birikimlerini paylaştığın için teşekkürler. Deneyeceğim umarım belirttiğin gibi müşteri hizmetleri bizi mağdur etmez. Zira senin bu çalışmanı digitürk reklam hizmetleri bile yapmıyor. Aylık fiyatlara bakılırsa reklama bu kadar harcayacaklarına fiyatlar rekabet edilebilecek seviyede olsaydı herkes ücretli tv abonesi olmuştu. Sanırsam cı+ cam modül aylık bedel ile dekoder aynı fiyat gelecek. Eğer peşin ödemeli alırsam bunu yapabilir miyim onu bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcalvin -- 12 Aralık 2024; 1:42:29 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X