Şimdi Ara

CIA işini aksatan köpeği işten attı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) görevine ilgisini kaybettiği gerekçesiyle Lulu isimli bir köpeği patlayıcı tespit eğitim programından çıkardı.
    CIA'in internet sitesinden yapılan açıklamada, birkaç haftalık eğitim süreci boyunca köpek Lulu'nun patlayıcı koklamaya ilgi duymadığı ve bu nedenle ‘işten çıkarıldığını' duyurdu.

Açıklamada "Birkaç haftalık eğitim süreci boyunca Lulu patlayıcı tespitine ilgi duymadığına yönelik belirtiler gösterdi. Sıradan öğrenciler gibi köpeklerin de bir şeyler öğrenirken iyi veya kötü günleri olabilir, tembellik yapabilirler. Ancak Lulu gibi bazı köpekler için bu durum geçici değil. Lulu patlayıcı arama işiyle ilgilenmiyordu" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:https://tr.sputniknews.com/abd/201710191030673563-cia-goreve-ilgisini-kaybeden-kopek-luluyu-isten-cikardi/

CIA işini aksatan köpeği işten attı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detainmile -- 20 Ekim 2017; 16:5:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• #DirenLuLu

Seçimle gelen seçimle gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar ite bile insan muamelesi yapiyorlar valla hll olsn qnq! Tazminatini bile vermislerdir Allah bilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.