Şimdi Ara

Çiçeği burnunda Ryzen 9950X ve 9900X şimdiden indirime girdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ya yeni ryzen serisi bekletmeden hemen çıkarsa iyi olursa

• stetra kullanıcısına yanıt
    Anakartlar seneye cikacak daha once haberi yapilmisti yanlis hatirlamiyorsam. Illa alacagim dersen Asus Rog x670e Hero anakartlari oldukca guzel ama almadan once BIOS updatelerine bir goz atmalisin.

• gunesahmet kullanıcısına yanıt

Ben sana boşuna insanları hemen çözen, yazılanı anında anlayan son derece zeki birisin demiyorum. Farkındalığın çok yüksek. Görüşüne karşı bir görüş yazıldığında tansiyonun zıplamıyor, yazılan makul ise doğrudur diyebilecek olgunluğa, yüksek karaktere ve en önemlisi özgüvene sahipsin. Kesinlikle takıntılı ve ham bir karakterin yok. 

Bu özelliklerin sayesinde çevrendeki insanların senin hakkında "allah ailesine sabır versin" gibi bir cümleyi kurduğuna ihtimal dahi vermiyorum.

Seni elbet tanımıyorum ama yazıları genelde insanları ele verir. Samimi görüşüm budur.

Forumun senin gibi yüksek özgüvenli, düzgün karakterli ve zeki insanlara ihtiyacı var. Ben işim sebebiyle ara ara yılı bulan sürelerde ilgilenemiyorum burayla yada ilgilenmek içimden gelmiyor. Umarım yazamaya devam edersin. Saygılar sevgiler. 

Anakartlar Eylül 30 da çıkıyor bize gelmesi ekimin ortası buluyor. X670 2 sene önce çıkmış bir kart ölü yatırım .güncel sistem toplamak için gereksiz. Benim sitemim aynı süre zarfında çıkarmamaları..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Cikacak kartlarda cok onemli bir gelisme oldugunu soyleyen bir haber gormedim henuz. Acil ihtiyac yoksa ciktiktan bir sure almaniz taraftariyim. Zira daha once Asus'un anakarttan islemciye giden yuksek voltajdan kaynakli problem ciktigini duymussunuzdur (benim basima gelmedi).

• Boşnak Ağa kullanıcısına yanıt

Eyw :)

• Geçenlerde bir başka konuda neredeyse birebir aynı şeyleri yazdım.. Sene başından bu yana yeni sistem toplamak için 9000 serisinin ve X870E anakartların çıkmasını bekliyordum, gün saydım resmen çünkü hemen sistemi güncelleyip yoluma bakacaktım, ona göre anakart işlemci ram ssd v.s.v.s için bütçe ayarlamıştım falan... Şimdi ben işlemciyi alsam neden enayi gibi 2022 senesinin teknolojisinde üretilmiş eski bir anakart alayım ?? İsteyen araştırsın baksın, bir çok anakart aradan geçen sürede Revizyon geçirmedi ve X670E'lerin neredeyse hepsi 2022 Ocak ayı üretimi.. Sırf elde kalan eskileri satılsın diye AMD kendi işine sekte vurdu.

Sırf bu yüzden özellikle AsRock markasının şu X870E anakartları ne zaman çıkarsa o zamana kadar mecburen bekleyeceğim.. Çıkışına bu kadar az kalmışken gidip 3 senelik anakarta yeni diye para vermek içime sinmiyor.

İntel 13600k Sistemimi haziranın sonu gibi sattım.ekimi bekliyorum intel'in yeni işlemcilerini.amd tide değerlendiricem karşılaştırıp. Anakartta son 3 model msı tercihimdir

• Sedat. kullanıcısına yanıt

Tamda benim cevabım.aynen mantıklı olanda bu .1 ay kaldı .🙏

Aynen MSI'da iyidir. 2000 serisinden sonra kullanmadigim icin yeni modellerin durumunu bilmiyorum.

ahahah 🤣🤣🤣😂😂😂 ulan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Çocuk len bu:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam bu cpu-gpu markaları babamızın şirketi değil. Hangisi uygunsa onu kullanmalıyız. Bari bu alanda bölünmeyelim. Herkese oyunlarında bol FPS dilerim. Turnuvalara hazırlanan 10 FPS ile hazırlansın. Futbolcuların oksijeni az olan yüksek yerlerde antrenman yapmalarına denk bu şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 23 Ekim 2024; 12:30:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.