Şimdi Ara

Çiçek Gibi Bir Türkiye İçin, Bayanların Okutulması Şart! ( Sizde Oy Verin! )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 Milyon 552 Bin üyesi ile Türkiye’yi sosyal ağ sitesi olan Facebook’ta ilk 100’de temsil eden Türk Bayrağı sayfası Anadolu okutulmayan kızlarımız için hazırlanan bir kampanyaya doğrudan destek vererek Türkiye’yi bu yarışmada ikinci sıraya taşımayı başardı.

Amerika Birleşik Devletleri’nde faaliyet gösteren finans kuruluşlarından olan JP Morgan Chase Bankası’nın sponsorluğunda düzenlenen bu yarışmada, Amerika Birleşik Devletleri’nde gönüllü Türk vatandaşlarımızın kurduğu Bridge to Türkiye Fund ( BTF ), 21 Kasım - 16 Aralık tarihleri arasında tamamlanan yarışmanın ilk turunda, Çanakkale - Biga’da kurulacak olan Kadın ve Çocuk Merkezi projesi ile katılan BTF, 500 bin dernek arasından en çok oy toplayan 100 dernek arasına girmeyi başardı ve hem 25 bin dolarlık ödülün, hem de finalist olmanın hakkını kazandı.

Yarışmanın final turunda, eğitimin az olduğu yerlerde uygulamak istediği ‘‘Türkiye Gönüllüleri Kız Yurdu’’ projesi ile dikkatleri çeken ve şuanda 10.008 oy ile ikinciliği göğüsleyen proje bu turda birinciliği göğüsleyen 1 milyon Dolar’ın sahibi olacak iken, onu takip eden beş projeye de 100 bin Dolar armağan edilecek. Oylamaya katılmak istiyorum, ancak nereye girip ne yapacağımı bilmiyorum diyorsanız buyurun;

• Öncelik ile sadece bir dakikanızın boşa gitmeyeceğini ve kızlarımıza yardım edeceğinizi unutmayınız,
    Bu Adres üzerinden oylamaya giriniz,
    • Çıkan sayfada solda ve yukarıdaki Chase sayfasında '' Hayran Ol '' yazısına tıklayınız,
    • Sonraki işlemde ise '' Vote for Charity '' yazısına tıklayarak oy veriniz.

Eğer yazılanları anlamadıysanız eğer, Türk Bayrağı sayfasının yöneticileri tarafından hazırlanan Bu videoyu izeyebilirsiniz

LÜTFEN DUYARSIZ KALMAYALIM

• GÜNCEL ARKDAŞLAR SON 5 GÜN AMERİKAYI GEÇMEMİZ GEREK
  • ARKADASLAR TÜRK VARLIĞINI KANITLAYIN LÜTFEN
  • Sadece kızların okutulması yeterli mi ki TIKLA

Oy kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 17 Ocak 2010; 15:44:55 >
  • BUNUN içinde bir kampanya yapılsa oylama ile neden olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Sadece kızların okutulması yeterli mi ki TIKLA

Oy kullandım

Teşekkürler Duyarlılığınız İçin

• 13210 oyumuz var arkadaşlar 1 ncı sıradaki 19254 6 k oy farkı var :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Sadece kızların okutulması yeterli mi ki TIKLA

nokta..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.