Şimdi Ara

Çiçeksepeti kampanyasına inanmayın!!Vatan,da şu an 12,600 tl Kaçırmayın.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
5.195
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çiçeksepeti adilik yaptı,ürünü göndermedi bizi madur etti,fiyatlar 15 bin olunca kıvırdı,yok yanlışlıkla sistemsel hata ile yayınlandı gibi yalanlar uydurdu.. Mesajıma cevap vermişlerdi, ürün en kısa zamanda göndereceği z diye..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çiçeksepetinden televizyon almak sizcede absürt değil mi ya

• Yukarıdaki mesajlarda yazmıştım. Çiçeksepetinden ürün alırken 2 3 hatta 4 defa düşünün. Sorun yaşamanız durumunda kendi başınasınız. En ufak bir çözüm çabası yok. Açık ara müşteri hizmetleri en berbat online pazaryeri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RunYobazRun kullanıcısına yanıt

Bir hafta önce aynı tv yi aldık,hoşuma gitti bende alayım demiştim,aynı kampanyayı yapınca.

• erdote kullanıcısına yanıt

thh'e başvurun

• Hepsi aynı hocam biz de Teknosa GittiGidiyor ortalığı ile aynı duruma düştük

• Verdikleri kuponla kedi maması aldım ancak satıcı utanmadan skt 01.2022 göndermiş. Diğer siparişim 1 haftadır halen kargolanmayı bekliyor. Kimbilir o nasıl gelecek. Bu platformdan çöp bile alınmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkes işini yapsın, sen çiçek sat. Media markt reklamı aynen

• victor66 kullanıcısına yanıt

dün akşam başvurduk..

• erdote kullanıcısına yanıt

iyi yapmışsınız hocam, sonuçlandığında bizi de haberdar edin.

• www.vatanbilgisayar.com
    TCL 65C728 65" 164 CM 4K UHD ANDROID QLED SMART TV,DAHİLİ UYDU ALICI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/tcl-65c728-65-164-cm-4k-uhd-android-qled-smart-tv-dahili-uydu-alici.html?ref=Cimri&utm_source=Cimri&utm_medium=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma

Siparişi verdim,güzel fiyat.12,600 tl,sepette yüzde on tcl tv lerde kampanya var. umarım çiçeksepeti gibi balon olmaz. ihtiyacı olan kaçırmasın bu dolar yükselmeye devam ederken son fırsat gibi duruyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.