Şimdi Ara

CID49 (w810i) Flash Tema Nasıl yapılır (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
0
Favori
35.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam teşekkürler... Bende R4DB005 yazılımı war... Nereden başlamalıyım uygulamaya? Bir de bu Cye basılı tutma işini pek anlayamadım, Tüm işlemler boyunca Cye basılı mı tutmamız gerekiyo
    Peki beceremezsem geri dönüşü war mı? Telefona ne gibi zararlar gelebilir?
    Biliyorum çok soru sordum... Ama bunu yapmayı çok istiyorum...

Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirkorty

Hocam teşekkürler... Bende R4DB005 yazılımı war... Nereden başlamalıyım uygulamaya? Bir de bu Cye basılı tutma işini pek anlayamadım, Tüm işlemler boyunca Cye basılı mı tutmamız gerekiyo
    Peki beceremezsem geri dönüşü war mı? Telefona ne gibi zararlar gelebilir?
    Biliyorum çok soru sordum... Ama bunu yapmayı çok istiyorum...

Şimdiden teşekkürler...

programı açıp start a bastıktan sonra telefonunu "c" ye basılı tutarken usb'yle bilgisayara bağlıyorsun. bağlamanın hemen ardından prog zaten tel'i tanıyor ve c yi bırakıyorsun.

işlemi başarıyla tamamlayamassan sistem hatası werebilir telefonun açılmayabilir. fakat düzeltmek için işlemleri baştan yaparsan -hatasız- sonuç alacaksındır.
    -sonuç alamayıp servise götürenler de olduğunu unutma-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layneth -- 15 Şubat 2007; 23:23:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MasterOfChaos

quote:

Orjinalden alıntı: tritone

R4DB005 (sondan bir önceki) en iyi firmware kabul ediliyor...

son versiyon R4EA031' deki bass düşüklüğü ve kulaklıktaki mp3 sesi düşüklüğü sorunu yok..
    R4CE012 menüsünden daha hızlı ve konuşurken hat kopması sorunu bu versiyonda bulunmuyor...

denendi onaylandı şu an bunu kullanıyorum flash tema ve türkçe dil desteği bu versiyonda da mevcut, nasıl yapılacağı ilk sayfada anlatılanla aynı...

çorbada benim de tuzum olsun dedim

R4DB005 link:http://rapid*share.com/files/12186430/005.rar.html
    pass: vercoşkuyu

gerekli phone-xs v2 update programının son versiyonu;
    http://rapid*share.com/files/12337207/pxs_son_vers.rar.html

Bu linklerden 2.si yani phone-xs v2 update programının linki kırık rapidden silinmiş diyor. ilkinin (Firmware'in) ise şifresi vercoşkuyu değil. ş ve s ile denedim olmadı. bi kontrol edebilir misiniz? yada başka bi link ??

Evet bende bir türlü dosyaları çıkaramadım offf bunun şifresi nedir yau

• ya arkadaslar benim w810i ye bir turlu flASh tema atamadim ...daha dogrusu sizin dediniz yontemleri denemeye cesaret edmiyorum...tel de emerge\equalizer orbit ve walkman adinda 4 tema war ve sanirim bunlar flash tema...forumlarda oldukca gusel temalar goruyorum ama nasil yukleyecegim hakkinda hala bir fikrim yok....

telin yazilim surumu ise =CXC1250316
    R4ER031

tele zarar vermeden bu ışlemı nasıl yaparım ...

şimdiden tesekkurler...
  • Bir şey sormak istiyorum temaları izlemek amacı ile hafıza kartının temalar kısmına atttım açtığımda izleyebildim fakat yanlışlıkla ok tuşuna bastım ve telefon ışığı açık bir şekilde menüde kalıp dondu kaldı bende bataryasını çıkarmak zorunda kaldım bu işlemi iki kere yapmak zorunda kaldım telefon normal olarak açılıyor fakat bu işlem yazılımının göçmesine neden olabilirmi ? şimdiden teşekkürler
  • W900i model telefonuma swf leri yükleme işleminde başarısız oldum.
    Flash driver'ını yükledim. Telefonun c tuşuna basılı tutup, kabloyu takıyorum. Program telefonu tanıyor. FSX (dosya yükleme) modunu başlatıyorum. 1 dk gibi çok kısa bir sürenin sonunda tel açılıp dosya transferi moduna geçiyor. Aşağıda resimde görülen Waiting for the phone to reconnect yazısından hemen sonra geçiyor dosya transferine. Bu arada daha önce yüklü olan driverlerını ne hikmetse bir türlü sistemden kaldıramıyorum. sürücüyü sil, devre dışı bırak yeniden başlat bunların hepsini denedim ama sonuçsuz.
     CID49 (w810i) Flash Tema Nasıl yapılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi southpaw -- 8 Mayıs 2007; 3:52:47 >

• selamlar beyler,

phone xs linki çalışıo yalnız içinde sacmasapan dosyalar var. ya da ben anlamadım hangisinin phone xs oldugunu. bilen biri varsa yardım edebilirmi?
  • beyler ben hiçbirşey anlamadım

bu xs++ yı çalıştırıp temaların .swf uzantılı kısımlarını pc de hangi klasöre atçaz phone xs++ nın görebilmesi için ya bi kişide bunu söylesin ,

programda files_to_upload yazıyo ama o nerde kendimiz mi oluşturucaz anlamadım yardım lütfen

• hortlattım konuyu ama arıyorum arıyorum bulamıyorum w900 nasıl haledıcez bu ısı arkadaslar bılen yokmu elımde temalar var programlar var sanırım baglantıyıda kurdum gıbı ama olmuyor beceremıyorum bılen varsa yardım etsın lutfen
  • arkadaşlar o işi denedim ama olmuo o flash yazılımıda nerde bilmiorum bana yardımcı olur musunuz??
  • Vay be askere gitmeden önce konu bile yapmıştım bu flash tema olayını. Hala meraklıları var demek. Efsane yaptınız w810'u
  • arkadaşlar bende yapdım flaş W810i cid:49'a R4DB005 sürmde benim telefon aynı sürümde yükledim başka sürümde denedim
    xs prg ile şu temaları atamadım bir türlü bana şunu anlatabilecek bir si yokmu msnden yardım edersenniz cok menun olurm
    msn:octeamextrem@hotmail.com
  • en sonunda mutlu son yapdım hehheh
  • arkadaşlar benim telefonda geçerli yazılım sürümü: CXC1250316 R4DB005 en son sürümemi sahipim ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.