Şimdi Ara

CID49 (w810i) Flash Tema Nasıl yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
0
Favori
35.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle telefonunuza gelecek zararlardan sorumlu olmadığımı, bu işin biraz da olsa deneyimli kullanıcılar tarafından yapılması gerektiğini belirtmeme izin verin.
    İhtiyacımız olan dosyalar burda:

Phone XS

Dosyaların yanında bolca sabra da sahipseniz başlayabiliriz keza bu işlem epey uzun sürebiliyor

Not: Bu işlemi yeni aldığım w810i ve son firmware güncellemesi olan R4EA031 ile denedim diğer telefonlar için hiçbir garanti veremiyorum. Deneyenler burada deneyimlerini paylaşırlarsa hepberaber diğer telefonların da üstesinden geleceğimizden eminim.

ÖNEMLİ: Bu işlem en kısa 3 saat sürüyor bu yüzden telefonunuzu mutlaka tam olarak şarj edin ve önünüzdeki 9 saate kadar telefonunuzu kullanamayacağınızı düşünerek hareket edin. Sadece önlem olarak sim kartı ve bellek kartını da çıkarabilirsiniz. Ben çıkarmadan yaptım.

1. Sıkıştırılmış dosyayı sabit diskinizde bir yere açın

2. Phone XS yazılımını çalıştırın

3. Start tuşuna bastıktan sonra telefonunuzun "C" tuşuna basarak USB kabloyu telefonunuza takın

4. Eğer Phone XS telefonunuzla bağlantı kuramıyorsa 5 dakikalığına telefonunuzun pilini çıkarın, bu sırada bilgisayarınızı da her ihtimale karşı tekrar
    başlatın. Hala bağlantı başarısız oluyorsa dosyayla beraber verdiğim USB Flash driverini yükleyin (Bu işlem bağlantı başarılı oluyor, işlem başlıyor ama bir süre devam ettikten sonra telefon dosya transfer moduna geçiyorsa da uygulanmalıdır)

5. Burada sadece "FSX" seçeneğini tıklayın ve "Start FSX" tuşuna tıklayın. Başka hiçbir ayar yapmanıza gerek yok ben zaten dosya yapısını ayarladım. Bundan sonra Phone XS "brute force" yani kaba kuvvet yöntemini kullanarak telefonun flash belleğine dosyaları yüklemeye çalışacak. Bu işlem 3-9 saat arası süreceği için biraz sabırlı olmanız gerekiyor. bundan sonra programın sol kısmında "Disconnected... Unplug the phone" yazısını gördüğünüzde telefonunuza gerekli .swf dosyaları yüklenmiş olacak. Artık kabloyu çıkarıp telefonunuzu açabilirsiniz

6. Sunduğum dosyanın içindeki *.thm dosyalarını telefonunuza her zamanki gibi dosya transfer modunda aktarınız. veee...

İŞTE SİZİN DE TELEFONUNUZ ARTIK FAZLADAN FLASH TEMALARA SAHİP ;)

Bu bilgiler ve dosyalar:
    TOPSONY ve SE-NSE
    forumlarından derlenmiştir.
    Telefonumdan başka bir kameraya sahip olmadığım için size görsel kanıt sunamıyorum. Bunun için özür diliyorum.
    Hepinize kolay gelsin :)

@mod: bu başlığı yapışkan yaparsanız yaralı olacağını düşünüyorum

TEŞEKKÜRLER

edit:
    kalitesi çok düşük de olsa eski t630umla fotoğrafını çektim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garu -- 4 Ocak 2007; 21:00:12 >

• @ Garu

Paylaşımın için çok teşekkürler. İzninle burada yazdıklarını olduğu gibi walkman topicimize aktarıyorum.
  • Rica ederim.İzin ne demek tabiki de aktarınız..
    önce walkman club'a hazırlamıştım ama orda arada kaybolur endişesiyle yeni başlık açtım, çünkü bu işi epey vakittir inceliyorum ve kaynak bulmak gerçekten zor. Hatta ben aktarayım istersen linkler kaybolmuş çünkü. Ya da sen de düzeltebilirsin istersen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garu -- 2 Ocak 2007; 15:41:07 >
  • Sen bu işlemi yaptın mı,başarılı oldu mu?Bu videoda görünen backstreet,clubpulse v.b temalar geldi mi?
  • Evet başarılı oldum clubpulse ve active desktop ve diğer temalar oldu şu an kullanıyorum ;)
  • Peki telefonda herhangi bir değişiklik oldu mu?Yani takılma,bozulma,yavaşlama,menü-dil değişikliği falan?
  • Hayır herhangi bi terslikle karşılaşmadım şu an gayet iyi durumda ve çalışıyor :)
    Senin için fotolarını da yükledim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • K750i de bu özellik yok mu?
  • Vay be hakikaten olmuş,iyi iş başarmışsın.Bu forumda da bir ilk galiba.Ayrıca tebrik açıklamaların için de teşekkür ediyorum.Boş bir zamanımda deneyeceğim bu olayı galiba(3-9 saat arası sürüyormuş).
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forever Phantom

K750i de bu özellik yok mu?

İşte bunu bilmiyorum çünkü elimde deneyebileceğim sadece w810 vardı. Yardımcı olamadım, özür dilerim

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Vay be hakikaten olmuş,iyi iş başarmışsın.Bu forumda da bir ilk galiba.Ayrıca tebrik açıklamaların için de teşekkür ediyorum.Boş bir zamanımda deneyeceğim bu olayı galiba(3-9 saat arası sürüyormuş).

Rica ederim denemeni öneririm çok fena halde güzel oluyor. Özellikle de Club Pulse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garu -- 2 Ocak 2007; 16:14:48 >

• Anladım k750i de denesek problem çıkarır mı?
  • bende R4CK003 var. bu yazılım ile deneyip başaran olursa buraya yazsın.
    ben korktuğum için ilk denemeyeceğim, siz önden gidin yol açın
  • hocam sunduğum dsyalar demişsin nerede bu dosyalar.
    quote:

Orjinalden alıntı: garu

FLASH TEMA MERAKLILARINA

Öncelikle telefonunuza gelecek zararlardan sorumlu olmadığımı, bu işin biraz da olsa deneyimli kullanıcılar tarafından yapılması gerektiğini belirtmeme izin verin.
    İhtiyacımız olan dosyalar burda:

Phone XS

Dosyaların yanında bolca sabra da sahipseniz başlayabiliriz keza bu işlem epey uzun sürebiliyor

Not: Bu işlemi yeni aldığım w810i ve son firmware güncellemesi olan R4EA031 ile denedim diğer telefonlar için hiçbir garanti veremiyorum. Deneyenler burada deneyimlerini paylaşırlarsa hepberaber diğer telefonların da üstesinden geleceğimizden eminim.

ÖNEMLİ: Bu işlem en kısa 3 saat sürüyor bu yüzden telefonunuzu mutlaka tam olarak şarj edin ve önünüzdeki 9 saate kadar telefonunuzu kullanamayacağınızı düşünerek hareket edin.

1. Sıkıştırılmış dosyayı sabit diskinizde bir yere açın

2. Phone XS yazılımını çalıştırın

3. Start tuşuna bastıktan sonra telefonunuzun "C" tuşuna basarak USB kabloyu telefonunuza takın

4. Eğer Phone XS telefonunuzla bağlantı kuramıyorsa 5 dakikalığına telefonunuzun pilini çıkarın, bu sırada bilgisayarınızı da her ihtimale karşı tekrar
    başlatın. Hala bağlantı başarısız oluyorsa dosyayla beraber verdiğim USB Flash dirverini yükleyin (Bu işlem bağlantı başarılı oluyor, işlem başlıyor ama bir süre devam ettikten sonra telefon dosya transfer moduna geçiyorsa da uygulanmalıdır)

5. Burada sadece "FSX" seçeneğini tıklayın ve "Start FSX" tuşuna tıklayın. Başka hiçbir ayar yapmanıza gerek yok ben zaten dosya yapısını ayarladım. Bundan sonra Phone XS "brute force" yani kaba kuvvet yöntemini kullanarak telefonun flash belleğine dosyaları yüklemeye çalışacak. Bu işlem 3-9 saat arası süreceği için biraz sabırlı olmanız gerekiyor. bundan sonra programın sol kısmında "shutting down. disconnect phone" yazısını gördüğünüzde telefonunuza gerekli .swf dosyaları yüklenmiş olacak.

6. Sunduğum dosyanın içindeki *.thm dosyalarını telefonunuza her zamanki gibi dosya transfer modunda aktarınız. veee...

İŞTE SİZİN DE TELEFONUNUZ ARTIK FAZLADAN FLASH TEMALARA SAHİP ;)

Bu bilgikler ve dosyalar:
    TOPSONY ve SE-NSE
    forumlarından derlenmiştir.
    Telefonumdan başka bir kameraya sahip olmadığım için size görsel kanıt sunamıyorum. Bunun için özür diliyorum.
    Hepinize kolay gelsin :)

@mod: bu başlığı yapışkan yaparsanız yaralı olacağını düşünüyorum

TEŞEKKÜRLER

edit:
    kalitesi çok düşük de olsa eski t630umla fotoğrafını çektim:

• sağol garu
  • phone sx in üzerine tıklarsan http://www.box.net/public/bjgpre0s17 bu link geliyo
  • tşk. garu.
  • arkadaşlar bende R4CK003 sürümü var..bi kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim..

1-bu uygulama R4CK003 sürümü içinde geçerlimi? eğer bu uygulamayı yaparsam bende flash tema kullanabilecekmiyim?
    2-telefonun dilinde bi değişme olmayacak demi ?yani türkçe mi kalacak yine?
    3-bu uygulama sonucu bizde ücret alınacakmı? akınacaksa tahmini ne kadar(kontor falan neyse artık)

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
  • Rica ederim arkadaşlar.
    Çorbada benim de tuzum bulunduysa ne mutlu bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garu -- 2 Ocak 2007; 20:17:16 >
  • garu senin yükleme ne kadar sürmüştü
  • quote:

Orjinalden alıntı: c_none84

arkadaşlar bende R4CK003 sürümü var..bi kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim..

1-bu uygulama R4CK003 sürümü içinde geçerlimi? eğer bu uygulamayı yaparsam bende flash tema kullanabilecekmiyim?
    2-telefonun dilinde bi değişme olmayacak demi ?yani türkçe mi kalacak yine?
    3-bu uygulama sonucu bizde ücret alınacakmı? akınacaksa tahmini ne kadar(kontor falan neyse artık)

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

1. Deneme şansım olmadı ama bi sorun çıkacağını sanmıyorum.
    2. Olmayacak endişe etmenize gerek yok.
    3. Donanım Haber kullanıcılarına beleşTamamen ücretsiz

Bu soruların sorulması iyi oldu:
    Bu işlemin iskeleti sadece telefonun hafızasında gizli olan bölgeye birkaç masum flash dosyası yüklemek. Firmware ile oynamıyoruz sadece birkaç dosya yükleniyor hepsi bu, bu yüzden dil değişimi gibi sorunlar olması pek olası değil. Yani şimdiye kadar böyle bir sorunla karşılaşan kimseye rastlamadım.

Ücret meselesi de şöyle ki; elimizde hazır bulunan USB kablosuyla telefona ulaştığımız ve aramızda herhangi bir server olmadığı için bir ücret söz konusu değil. Gönül rahatlığıyla kontör filan harcamadan bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Mesela ben aktif olmaya bir sim kartla bu işlemi gerçekleştirdim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.