Şimdi Ara

Cidden kazanmak istiyorsan gel :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
23
Favori
2.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk maçımız beyler bugün tek maç verebilecem yani veririm ama yatabilir o yüzden tek veriyorum sadece buna güveniyorum program biraz kısıtlı

Orthez - Strasbourg 2/2
    Bc River Andor - Bilbao 2/2 bol sans arkadaslar

ayrica fenerbahce - sa spurs macina korkmadan alt yazabilirsiniz

---------------------------------------

Bonn - Alba Berlin 2/2
    ***bonn iyi takım fakat alba berlin gibi kaliteli bir avrupa takımı karşısında hemde bu kadar az handikap ile 2/2 tercihi kaçınılmaz bence iddaanın hediyesi
    ***eskikler açıklamaları inceledim herhangi bir rotasyonada gidilmeyecek ama sağlamcılar kesinlikle ms2 yazsınlar :) daha önce alba berlinin iy dan yatırmışlığı hayli hayli fazladır iyi akşamlar yarın görüşmek üzere

Arkadaşlar forumda yeniyim 2-3 gündür bazı tecrübeli arkadaşlarımız var cidden iyiler neyse fazla uzatmicam ben illagel ve legal iddaada genellikle basketboldan kazanıyorum basket ligleri 1-2 hafta daha geçip otursun paylaşmaya başlıyacağım olay şu ki

legal : iy/ms ama sadece 1/1 veya 2/2 oynayarak iki maçın oranı 2,25 * 2,25 den 5 yapar 10 at 50 al sonra 50 tl ye 5 ayrı kupon yaparak paranızı katlayabilirsiniz cidden bu yoldan iyi ekmek yedim basketlerin başlamasını bekliyorum nihayet başladı

illegal : illegalde ise alt üst oranları 1,90 oluyor ve iki maçın oranı 3,80 küsür yapar genellikle nba tercih ederim alt üstte.

şimdiden herkese bol şans belki işinize yarar diye bu bilgiyi paylaşmak istedim 1-2 haftaya görüşmek dileğimle hayırlı bayramlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.g. -- 11 Ekim 2014; 14:36:27 >

• Iddaadan kazanan yok dostum ayda 2000lira kazanan biriydim canlida sonunda battim . Tovbe edicem omur boyu oynamicam o olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

Iddaadan kazanan yok dostum ayda 2000lira kazanan biriydim canlida sonunda battim . Tovbe edicem omur boyu oynamicam o olacak

kardeşim inan ki sağlam kazanıyorum birçok forum sitesinde takıldım fakat burda paylaşmak istedim 1 hafta daha geçsi bidaki hafta sonu vericem kuponlarımı tabi top bu ne olacağı belli olmaz ama bi gerçekte varki iyi oynayan %90 kazanır telefonumu sattım fotolarımı harddiske almıştım orda olması lazım 10 15 tane tutan kupon fotoğrafları istersen 2-3 lira ile denersin yada denemeden takip edersin beni kafana yatarsa bi süre sonra oynamaya başlarsın ben maçlar başlamadan baya bi önce oynadıgım kuponların fotosunu burada paylaşacam hocam iyi günler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.g.

quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

Iddaadan kazanan yok dostum ayda 2000lira kazanan biriydim canlida sonunda battim . Tovbe edicem omur boyu oynamicam o olacak

kardeşim inan ki sağlam kazanıyorum birçok forum sitesinde takıldım fakat burda paylaşmak istedim 1 hafta daha geçsi bidaki hafta sonu vericem kuponlarımı tabi top bu ne olacağı belli olmaz ama bi gerçekte varki iyi oynayan %90 kazanır telefonumu sattım fotolarımı harddiske almıştım orda olması lazım 10 15 tane tutan kupon fotoğrafları istersen 2-3 lira ile denersin yada denemeden takip edersin beni kafana yatarsa bi süre sonra oynamaya başlarsın ben maçlar başlamadan baya bi önce oynadıgım kuponların fotosunu burada paylaşacam hocam iyi günler :)

Alıntıları Göster
    Takipteyiz :I

• quote:

Orijinalden alıntı: Squirt QQ

Takipteyiz :I

Alıntıları Göster
    mesajım bulunsun bi 5 lira atarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

mesajım bulunsun bi 5 lira atarım

Alıntıları Göster
    büyük konuşmuyorum ama eminimki sizi en kötü zarara hiç sokmam ama istikrarı yakaladık mı günlük min 500tl kazanıcaz geçen sene nba bitince bende ara verdim hafta sonu başlıyacam ama bi raz sabır istiyor 1-2 hafta az kazanıcaz 10-20-50 felan sonra kazandıkca daha fazlasını kazanıcaz iyi günler

• Şimdiden biraz anlatayım kafanıza yatacak

İlk önce 20tl ile başlasak (mesela 10da olabilir 50de)
    İlk olarak 20 basıp 1e5 veren 2 tane iy/ms basket oynayacağız elde var 100 eğer yatarsa tekrar denicez ama en fazla iki kez yatar çünkü her gün oynamayacaz düzgün maç bulunca oynicaz
    Daha sonra 100tl yi 5e bölüp yine 1e5 veren 2 tane iy/ms basket oynicaz eğer 1 kupon tutarsa kayıp veya kazanç yok
    2 tanesi tutarsa paramızı ikiye katlarız ve daha fazlası gibi
    Ha şöyle diyenler olacaktır 5i de yatarsa diye işte bu sırada devreye benim kuponlar giriyor iddaaliyim evet çünkü basketi cidden özet haber sakatlık açıklamalar gibi her türlü ayrıntıyı inceliyorum hadi bol şans arkadaşlar :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para harcamak çok iyi bir duygu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şimdiden biraz anlatayım kafanıza yatacak

İlk olarak 20 basıp 1e5 veren 2 tane iy/ms basket oynayacağız elde var 100 eğer yatarsa tekrar denicez ama en fazla iki kez yatar çünkü her gün oynamayacaz düzgün maç bulunca oynicaz
    Daha sonra 100tl yi 5e bölüp yine 1e5 veren 2 tane iy/ms basket oynicaz eğer 1 kupon tutarsa kayıp veya kazanç yok
    Ha şöyle diyenler olacaktır 5i de yatarsa diye işte bu sırada devreye benim kuponlar giriyor iddaaliyim evet çünkü basketi cidden özet haber sakatlık açıklamalar gibi her türlü ayrıntıyı inceliyorum hadi bol şans arkadaşlar :)

çok iddalısın..bu sebeple takipteyim ne zaman başlıyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_inside

quote:

Şimdiden biraz anlatayım kafanıza yatacak

çok iddalısın..bu sebeple takipteyim ne zaman başlıyorsun...

Alıntıları Göster
    takip. ne zaman başlıycak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BaTiqoN

takip. ne zaman başlıycak ?

Alıntıları Göster
    dostum ben legal oynarım ve sistemi beğendim takipteyim bu arada 2 tane 1.90'lık maç 3.61 oran yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlimReaper

dostum ben legal oynarım ve sistemi beğendim takipteyim bu arada 2 tane 1.90'lık maç 3.61 oran yapar

Alıntıları Göster
    cuma veya cumadan sonra beyler inanin guveninizi bosa cikarmicam hayirli geceler :)
  • Evet arkadaşlar cuma gününe 10tl ayırın hadi bol şans cuma günü buradayım

• quote:

Evet arkadaşlar cuma gününe 10tl ayırın hadi bol şans cuma günü buradayım
    İnş Hocam Beklemedeyiz
  • takip

• Takip up onlerden hepsinden işte

• Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: TugiNator

Takip
    takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NPN

takipteyim

Alıntıları Göster
    Geçen haftasonu futbolu bıraktım bugün basketten para alınca tamamen baskete yöneldim.Takipteyim.
  • Takip edelim bakalim ilgi çekici olacak

• Takip.....
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.