Şimdi Ara

CİDDİ BİR KONU ( SİTE İÇERİSİNDE DÜKKAN AÇMAK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
8.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 500 konutlu , fiyatların 500 bin- 1.200 bin tl olduğu ve aileye hitap eden bir site altında açık alanda olan 20 dükkanlık AVM içerisinde 65M2 +110 m2 depo + 19 m2 asma kast olan bir dükkana ne açmak mantıklı olur ? (avm denince komple kapalı avmler gibi düşünmeyin lütfen daha çok butik bir avm tarzında sitenin altında ve açık alanda bir avm bahsettiğim) Yani site sakinlerine ve mahalle sakinlerine hitap edecek dükkanlar olacak ama kapalı avm lerle karıştırmayın lütfen...şu anda o bölgede açılmış hiçbirşey yok mayıs ayında açılacak herşey , bizim bir tanıdık olduğu için önceliğimiz olacak o yüzden bir avantajı iyi değerlendirmek istiyorum .

öncelikli fikrim ;

Yıllardır eczanemiz var buraya tekrar eczane açabiliriz , o yüzden amacım tadilat projesiyle dükkanı ikiye bölüp giriştek 65 m2 yi ECZANE OLARAK kullanmak.Yandan dükkanın bölüp sadece aşağıya inilebilecek bir yer bırakıp alt katını yani 110 m2 alanı kullanabileceğim bir depo şeklinde DAMACANA VE PET SU bayiliği açmak.Şu anda bu fikir mantıklı geliyor fikilerinizi bekliyorum...

NOT : GIDA SEKTÖRÜ DÜŞÜNMÜYORUM

(lütfen market tekel gibi şeyler yazmayın çünkü site içerisinde bir MİGROS veya TANSAŞ olacak )

lütfen ciddi ve mantıklı fikirler olsun dalga veya vakit geçirme amaçlı yazılar önceki mesajlar gibi ŞİKAYET edilip silinecektir

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 3 Ocak 2015; 11:25:52 >

• bk
  • İnternet sitesi sandım gıdıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya kardeş sen Turbo musun ne eczanesi

• quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    HANGİ ŞEHİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: canyilmaz0

HANGİ ŞEHİR

Istanbul avrupa yakasi

• Alt kati kuru temizleme isi iyi olur tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Su işi güzel fikirmiş. Her damacana yanında 16'lık 0.5 veya 0.2L'lik petlerden verin çok müteşekkir kalıyor insan. Bütün site suyu sizden sipariş ederse çok kârda olursunuz.

Eczane ise tutar mı bilmem, sonuçta hasta olan hastaneye gidip oradaki eczaneden alır ihtiyacını. Su isi mantıklı, Saka veya Erikli'den bayilik alın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Su işi güzel fikirmiş. Her damacana yanında 16'lık 0.5 veya 0.2L'lik petlerden verin çok müteşekkir kalıyor insan. Bütün site suyu sizden sipariş ederse çok kârda olursunuz.

Eczane ise tutar mı bilmem, sonuçta hasta olan hastaneye gidip oradaki eczaneden alır ihtiyacını. Su isi mantıklı, Saka veya Erikli'den bayilik alın bence.
    gıda sektorü istememişsin ama butik fırın olabilir, eğer site lüks bir siteyse gider oraya.
  • Migros olacak demişsin. Yoksa tekel iyi giderdi.
  • quote:

quote:

HANGİ ŞEHİR

Istanbul avrupa yakasi

Nerde bu site ?

• quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

quote:

HANGİ ŞEHİR

Istanbul avrupa yakasi

Nerde bu site ?

Alıntıları Göster
    eczane süper fikir
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

eczane süper fikir

Zaten buyuk ihtimalle eczane banko olacak ancak dukkan cok buyu oldugu icin depodanda faydalanabilecek ikinci bir is icin tadilat projesi yaptirmayi dusunuyorum

• Guncel

• Yakınlarda bakkal yoksa bakkal aç inan çok para kazanırsın bizim burda bi tane bakkal var ondan biliyom adam gitti 2.bakkalını açtı.

• Üstlerde bir arkadaşın dediği gibi ; bütün site sizden alırsa su işinden iyi kar edersiniz ve eczanenin çok kazanacağını düşünmüyorum gerçekten, hastaneye yakın eczanelerden alınıyor genelde ilaçlar..

"Gıda düşünmeyiz demişsiniz ama butik bir fırın güzel olabilir" demiş bir arkadaş , eczane yerine fırın daha çok kazandırabilir hocam arkadaşa katılıyorum.

• BlooDWinD kullanıcısına yanıt
    Eczane bildigimiz is oldugu icin acmak istiyoruz suculukta ekstra bilgiye sahip olmadan stok kontrolu cok rahat yapilabilecek bir sektor oldugundan dusundum cunki depoda bu ise musait....Firin isi biraz karmasik usta gerekiyor bayilik alinsa cok ucret istiyorlar butik bir firin bayiligi ne olabilir aklima gelmedi, sonucta 20 tane dukka var firin ve cafe tarzi yerler zaten olacak....su bayii olarak erikli ve nestle dusunuyorum damacana ve 5lt 10 lt tek kullanimlik olarak

• VezHack kullanıcısına yanıt
    Tansas veya migros olacak

• Evet damacana yanina verilen 16 lik ufaklar cok iyi oluyor gercekten musteri baglamak icin birebir...eczanede sitenin tek eczanesi olacak o yuzden dusunuyoruz.Birde site yanina poliklinik gelme durumu var...

• quote:

Evet damacana yanina verilen 16 lik ufaklar cok iyi oluyor gercekten musteri baglamak icin birebir...eczanede sitenin tek eczanesi olacak o yuzden dusunuyoruz.Birde site yanina poliklinik gelme durumu var...
    ne alırsan 1 milyoncu aç, ev araç gereçleri vb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcaytim29 -- 4 Ocak 2015; 14:08:46 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.