Şimdi Ara

Ciddi değil ama bu konuda tecrübesizim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulda bi kızla tanıştım kız çok güzel çok tatlı ama benim için baya bi güzel açılsam sonuç belli.Ondan yaş büyük olmam ve birkaç şey dışında pek bi avantajım yok.Bu kızdan baya hoşlandım.Ayarlamak istiyorum.Olmasa bile uğraşmak istiyorum hayatım çok sıkıcı.Hayatımda bir ekşın olsun istiyorum.Ne yapmalıyım nasıl ayarlayabilirim bilgili becerikli tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• önce arkadaş ol muhabbet falan et, esprili ol kız eğlensin senle takılırken, sonra halledersin...

dicektir birisi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

önce arkadaş ol muhabbet falan et, esprili ol kız eğlensin senle takılırken, sonra halledersin...

dicektir birisi...

Ben ciddi biriyim boş konuşmayı sevmem. Ne yapabilirim?
  • çok ciddiysen o kadar ciddi ilişki yürümez zaten kız sıkılıp kaçar senden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cevaplanan Mesajlar(1)

çok ciddiysen o kadar ciddi ilişki yürümez zaten kız sıkılıp kaçar senden

Üniversitede ciddilere bakıyorlar mı peki?
  • Üniversitede herkesin kafasına göre bir insan var. Sen her ne kadar umutsuzluğa kapılsan da.

Kafayı sıyırmadığın sürece allaha emanetsin. Benim gibi insanların ikiyüzlülüklerini ve şeref yoksunu davranışlarını görüp yenik düşersen, bir anlamı yok üniversitenin.

Üniversite insanı çok değiştiriyor. Hep söylüyorum mülayim adamdım, ideolojik durum haricinde hiç kavga etmedim (lise2'den beri) ama daha ilk ayda az daha birini çiğ çiğ yiyordum.

Bir de bu sevgilisiyle beraber derse girenler var, aboo. Ben diyorum kız arkadaşım olsa Türkiye gibi bir yerde, hele üniversitede. Kesin çoktan tımarhaneliktim. Adam kızın omzunda kısa siyah saç bulsa da bu saç kimin diye kavga çıksa diye çok bekledim ama ahh nerde. Ünide kimse kavga etmiyor. Sorunlar AKIL YOLUYLA (yersen) çözülüyor. Ömrümde görmediğim eziklikler ve karaktersizlikler...Kızı da erkeği de aynı. Sırf dinsizim diye fasulye kadar aklıyla beni eleştiren kemalist kızlarla dolu bir üniversitede ister istemez yalnız kalıyor insan EL MAHKUM ele mahkum

• quote:

Orijinalden alıntı: Cevaplanan Mesajlar(1)

çok ciddiysen o kadar ciddi ilişki yürümez zaten kız sıkılıp kaçar senden

Hayır ben ciddi değilim dedim yanlış anlamışsın beni.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

önce arkadaş ol muhabbet falan et, esprili ol kız eğlensin senle takılırken, sonra halledersin...

dicektir birisi...

Çok iyi arkadaş olmak iyi değil ilerisi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamın feryadı

quote:

dicektir birisi...

Ben ciddi biriyim boş konuşmayı sevmem. Ne yapabilirim?

gerekirse gayri ciddi biri olucaksın boş konuşmayıda seviceksin karşim:)
  • önce arkadaş ol muhabbet falan et, esprili ol kız eğlensin senle takılırken, sonra halledersin...

dicektir birisi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.