Bildirim
Ciddi konu kısıtlı bütçeyle araba tercihi .(DETAY İÇERİR )
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yok mu kimse -
link atcağına desen bütçem şu kadar otomatik manuel v.b ariyorum dizel benzinli veya tüplü model yili düşündüklerin felan belirtsen yardim elbet olur -
ekledım teşekkurler -
van mı ? -
bi el atın şu konuya -
seçenekler çok fazla ben olsam civic,accent,xsara arasında kalırdım. -
evet hocam seçenek çok -
Dikkat dedigin 12 bin tl lik toyotanın jantlı egzozlu şahinlerden farkı yok 4 tekerlek bir direksiyon. Şahinin şekli (apaçiligi) toyotanın adı var.
O fiyatlara poloyu,hondayı,corsayı ele çöp hepsi. Palio 1.6 hl deli gidip durmuyor güzelde yakıyor onuda çıkart aradan.
Hyundai accent 1.5gls bulursan harika olur o fiyatlara, bulamazsan 1.3 te eh işte madur etmez seni. Birinci tercihin reno r19 hb olsun. Çok temiz ve düzgünlerini bulabilirsin o fiyat aralıgında. Sanırım bütce de kısıtlı. Seni kolay kolay üzmez, üzsede cebini üzmez. -
Hyundai accent 1.5 gls iyi bir seçim olur klimalı ve hidrolik direksiyonlu bildigim kadariyla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X