Şimdi Ara

Ciddi konu (kız meselesi)yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir kızı seviyordum ama söylemeyedim kız başka birini seviyordu bende niye söylemedim diye sıkıntıya girdim cesaretımı toplayıp kızı karşıma aldım sevdigimi söyledim şaşırdı cevap vermedı kız bana yakındı uzaklaştık 1 hafta birbirimizden şimdi aramız iyi sevdiği çocuk onu redetmiş kız şuan üzgün baya kıza nasıl davranıyım bu durumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu7rat -- 23 Şubat 2012; 22:12:36 >

• Zamana bırak, çok sıkma derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keptın61 -- 23 Şubat 2012; 22:12:35 >
  • Kucaga oturtup teselli edicen
  • kardeşim reddettiyse uzatma bak taknıtılısın herkez öyle oluyor unutacaksın bitti aksini diyenleri asla dinleme bak kötü olur valla takıntılı der kız sana bikere olmaz dediyse olmaz zorlama boşuna kendinden sogutursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Šahin K

kardeşim reddettiyse uzatma bak taknıtılısın herkez öyle oluyor unutacaksın bitti aksini diyenleri asla dinleme bak kötü olur valla takıntılı der kız sana bikere olmaz dediyse olmaz zorlama boşuna kendinden sogutursun

hiçbir cevap vermedi kız şuan kafası karışık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu7rat

quote:

kardeşim reddettiyse uzatma bak taknıtılısın herkez öyle oluyor unutacaksın bitti aksini diyenleri asla dinleme bak kötü olur valla takıntılı der kız sana bikere olmaz dediyse olmaz zorlama boşuna kendinden sogutursun

klasik kız işte kafası karışık değil yanda dursun bulamazsam kullanırımda kız tabi tanımadıgım için bilememde durum öyle gösteriyor
  • quote:

quote:

quote:

klasik kız işte kafası karışık değil yanda dursun bulamazsam kullanırımda kız tabi tanımadıgım için bilememde durum öyle gösteriyor

Aga kız saf biraz onun etkisi var duygusal birşey çocuk bunu red ediyor gözümün önünde aglıyor sevdigimi bildigi için teselli etsem bir türlü etmesen bir türlü ne yapcam anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aga kız saf biraz onun etkisi var duygusal birşey çocuk bunu red ediyor gözümün önünde aglıyor sevdigimi bildigi için teselli etsem bir türlü etmesen bir türlü ne yapcam anlamadım

teselli edersen yamaştıgını anlar açık sözlüyse yavşama falan der yoksa biraz soguk davranır aldırış etme isteği varsa gelir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.