Şimdi Ara

Ciddi Ötesi | Aşırı Kalın ve Tek Kaş Sorunu , Hayattan soğuma sebebi . (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
51
Cevap
2
Favori
41.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lazerle aldir gitsin. Su killardan cektigimiz kadar hicbir seyden cekmiyoruz be. Kaslarda sorun yok da elmacik kemiginin ordaki, genital bolgedeki, sirttaki vsvs butun killari aldirmak gerekir. Hem enerji emiyo hem saglik acisindan kotu hem de goruntu acisindan.

Ama tuzlu biraz lazer yontemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Lazerle aldir gitsin. Su killardan cektigimiz kadar hicbir seyden cekmiyoruz be. Kaslarda sorun yok da elmacik kemiginin ordaki, genital bolgedeki, sirttaki vsvs butun killari aldirmak gerekir. Hem enerji emiyo hem saglik acisindan kotu hem de goruntu acisindan.

Ama tuzlu biraz lazer yontemi
    Benim lise-1 de tam tek kaş değildi de vardı arası biraz. Aldım o zaman. Belli bir zaman sonra orada kaşın çıkmaz. Benim 2 yıl kadar falan çıktı ortasını aldım sürekli. O zaman biraz alay edildi de hatta 2 sene sonra kız arkadaşım olan kişi bile o zaman alay ettik ama şimdi iyi ki almışsın dedi ta bundan seneler önce. Şimdi arada tek tük çıkıyor çok bir sorun teşkil etmiyor.

Ama üst meselesine bulaşmamanı öneriyorum. Geçen sene denedim kötü oluyor. Bu senede denedim erkeğin tek başına yapabileceği bir iş değil hemen parlıyor. Yazın olsun direk bırakacağım çıksınlar diye. Çok da birşey almadım gerçi sadece etrafındaki tüyleri aldım. Bir hocam söyledi geçen sene iyi almışsın falan diye erkekler dikkat etmez ama kızlar çok dikkat ediyor.

İnsanları takma kafana. Yani aldığın için tutup kimse alay etmez. Ederse de cevap bulunur elbet.

Nasıl mutluysan öyle yap. Ama sırf insanlar alay edecek diye çekinme. Kim ne derse desin onu çeken bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 12 Nisan 2012; 1:25:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jr. Corrado

Benim lise-1 de tam tek kaş değildi de vardı arası biraz. Aldım o zaman. Belli bir zaman sonra orada kaşın çıkmaz. Benim 2 yıl kadar falan çıktı ortasını aldım sürekli. O zaman biraz alay edildi de hatta 2 sene sonra kız arkadaşım olan kişi bile o zaman alay ettik ama şimdi iyi ki almışsın dedi ta bundan seneler önce. Şimdi arada tek tük çıkıyor çok bir sorun teşkil etmiyor.

Ama üst meselesine bulaşmamanı öneriyorum. Geçen sene denedim kötü oluyor. Bu senede denedim erkeğin tek başına yapabileceği bir iş değil hemen parlıyor. Yazın olsun direk bırakacağım çıksınlar diye. Çok da birşey almadım gerçi sadece etrafındaki tüyleri aldım. Bir hocam söyledi geçen sene iyi almışsın falan diye erkekler dikkat etmez ama kızlar çok dikkat ediyor.

İnsanları takma kafana. Yani aldığın için tutup kimse alay etmez. Ederse de cevap bulunur elbet.

Nasıl mutluysan öyle yap. Ama sırf insanlar alay edecek diye çekinme. Kim ne derse desin onu çeken bilir

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Alıntıları Göster
    ne durumda bilmiyorum ama düzgün bir şekilde aldırıp lazer yaptırabilirsin. aldıktan sonra tekrar çıkma süresi o kadar hızlı olmaması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Alıntıları Göster
    kesinlikle lazeri öneririm, profesyonellere bırakın işi, bende omuzumdaki kılları aldırdım, başladım seanslara. uğraşılmaz yaw.

• benim sakallar da git gide elmacık kemiğine yaklaşıyordu lazer yaptırdım. onun haricinde kaşın uzantısında bulunan ince siyah kıllara, kaşın üst kısmına(alına doğru çok ince siyah kıllar vardı o bölgede) ama özellikle vurguladım natürel bir görünüme sahip olsun diye çizgi sakaldır falan bana göre değil uğraşmam öyle şeylerle. kaşımın ortası da az birşey vardı. lazeri yapan doktora söylememe gerek bile kalmadan zaten orayı da yaptı. tek atışlık işi var zaten oranın. az bişey çıkıyordu zaten onun da %50 si gitti. size tavsiyem bu işi güzellik merkezlerinde vs yaptırmayın. Bir sağlık kuruluşuna gidin. özellikle sorun hangi cihazı kullandıklarını. Şu anda en iyi cihaz alexandrite lazer cihazı. tabi bazıları yüz bölgesi için iğneli epilasyonun daha etkili olduğunu söylüyor onu bilmiyorum biraz araştırmak lazım. ipl ise tam bir aldatmaca diye duydum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cilt doktoruna gidip doktor kontrolunde bioder alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragorn

benim sakallar da git gide elmacık kemiğine yaklaşıyordu lazer yaptırdım. onun haricinde kaşın uzantısında bulunan ince siyah kıllara, kaşın üst kısmına(alına doğru çok ince siyah kıllar vardı o bölgede) ama özellikle vurguladım natürel bir görünüme sahip olsun diye çizgi sakaldır falan bana göre değil uğraşmam öyle şeylerle. kaşımın ortası da az birşey vardı. lazeri yapan doktora söylememe gerek bile kalmadan zaten orayı da yaptı. tek atışlık işi var zaten oranın. az bişey çıkıyordu zaten onun da %50 si gitti. size tavsiyem bu işi güzellik merkezlerinde vs yaptırmayın. Bir sağlık kuruluşuna gidin. özellikle sorun hangi cihazı kullandıklarını. Şu anda en iyi cihaz alexandrite lazer cihazı. tabi bazıları yüz bölgesi için iğneli epilasyonun daha etkili olduğunu söylüyor onu bilmiyorum biraz araştırmak lazım. ipl ise tam bir aldatmaca diye duydum.

Nerede yaptırıyorsun kardeşim isim verebilirmisin. istersen pm dende cevaplayabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: fearless_canary

quote:

Orijinalden alıntı: Aragorn

benim sakallar da git gide elmacık kemiğine yaklaşıyordu lazer yaptırdım. onun haricinde kaşın uzantısında bulunan ince siyah kıllara, kaşın üst kısmına(alına doğru çok ince siyah kıllar vardı o bölgede) ama özellikle vurguladım natürel bir görünüme sahip olsun diye çizgi sakaldır falan bana göre değil uğraşmam öyle şeylerle. kaşımın ortası da az birşey vardı. lazeri yapan doktora söylememe gerek bile kalmadan zaten orayı da yaptı. tek atışlık işi var zaten oranın. az bişey çıkıyordu zaten onun da %50 si gitti. size tavsiyem bu işi güzellik merkezlerinde vs yaptırmayın. Bir sağlık kuruluşuna gidin. özellikle sorun hangi cihazı kullandıklarını. Şu anda en iyi cihaz alexandrite lazer cihazı. tabi bazıları yüz bölgesi için iğneli epilasyonun daha etkili olduğunu söylüyor onu bilmiyorum biraz araştırmak lazım. ipl ise tam bir aldatmaca diye duydum.

Nerede yaptırıyorsun kardeşim isim verebilirmisin. istersen pm dende cevaplayabilirsin

Alıntıları Göster

böyle mi ?

Yaşım 21 , yıllardır böyleyim . Ben de gençlik yıllarım 16-19 arası bu tür düşüncelere az da olsa kapıldım , ama şu an Allah'a şükür hiç bi çekincem yok . Hatta her gören dalga geçse de Allah'ın verdiğinden utanamam! Kaşlarım bana özel ve uzun zamandır birlikteler

Bence sen tek kaş olduğun için değil, psikolojik olarak özgüvensiz birisin.

• Bu arada medical parktan aradılar , mailime dönüş olarak . Epilasyon uzmanı yeni izne ayrılmış (1 kişi var ilgilenen heralde ) . 1 ay kadar yok . İzinden döndüğünde tekrar temas kuracaklar . Yani onlarla görüşmeden , düşünecek ve tavsiye alacak 1 ayım var . Tek istediğim pişmanlık duymamak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbetbirgun

Bu arada medical parktan aradılar , mailime dönüş olarak . Epilasyon uzmanı yeni izne ayrılmış (1 kişi var ilgilenen heralde ) . 1 ay kadar yok . İzinden döndüğünde tekrar temas kuracaklar . Yani onlarla görüşmeden , düşünecek ve tavsiye alacak 1 ayım var . Tek istediğim pişmanlık duymamak .
    Çok kalın değiller. Emin ol buna. Alttakine göre konuşuyorum.

Bana sorarsan epilasyonluk bir durum yok. Ortasını biraz düzgünce alsan yeterli gayet diye düşünüyorum.
  • Arası çok yoğun olduğundan düzgün alabilmek kolay olmuyor . Üstteki resimde pek net görünmüyor ama gözümün üstüneki kaş nasılsa arasıda öyle . Eski resimlerden pek bulunmuyor . Daha yakından bulursam eklerim bir tane daha . Burda kararsız kaldığım nokta almakla doğru olanı mı yapıyorum yoksa doğal haline bırakmalımıyım . Ya kökten kurtulacam ya koyvericem gidecek tek kaşımla barışık olacaz . İnsanların görüşü önemli , bu yüzden sizlerin yorumuna sundum .
  • quote:

Arası çok yoğun olduğundan düzgün alabilmek kolay olmuyor . Üstteki resimde pek net görünmüyor ama gözümün üstüneki kaş nasılsa arasıda öyle . Eski resimlerden pek bulunmuyor . Daha yakından bulursam eklerim bir tane daha . Burda kararsız kaldığım nokta almakla doğru olanı mı yapıyorum yoksa doğal haline bırakmalımıyım . Ya kökten kurtulacam ya koyvericem gidecek tek kaşımla barışık olacaz . İnsanların görüşü önemli , bu yüzden sizlerin yorumuna sundum .
    Dostum kaşların gayet normal (2. resim) Ortası uzadığında cımbızla alırsan Sorun olmaz gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrotherHoods~~

Dostum kaşların gayet normal (2. resim) Ortası uzadığında cımbızla alırsan Sorun olmaz gerçekten

Alıntıları Göster
    Bence alınmış hali daha iyi. Ama etrafıyla oynama sakın gayet düzgünler.

Ama dediğim gibi epilasyona kesinlikle gerek yok. Ortası içinde "kaş küsmesi" olayını araştırırsan ilk mesajımda neyi anlatmak istediğimin daha kolay anlaşılacağı görüşündeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Jr. Corrado

Ama dediğim gibi epilasyona kesinlikle gerek yok. Ortası içinde "kaş küsmesi" olayını araştırırsan ilk mesajımda neyi anlatmak istediğimin daha kolay anlaşılacağı görüşündeyim

Alıntıları Göster
    kardeş kaşlar tek kaş kulaklar kepçe özel olcak biraz ama sorucam. yahudi misin acaba?
  • İnançla , genetik yapının ne alakası var anlamadım ama cevap vermek gerekirse elhamdülillah müslümanım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sol!D SnAk3

İnançla , genetik yapının ne alakası var anlamadım ama cevap vermek gerekirse elhamdülillah müslümanım.

onların lanetli olduğunu okumuştum da ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinb3y

quote:

İnançla , genetik yapının ne alakası var anlamadım ama cevap vermek gerekirse elhamdülillah müslümanım.

Yoksa ben de mi lanetliyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yasinb3y

quote:

Yoksa ben de mi lanetliyim

Alıntıları Göster
    http://www.philips.com.tr/c/mens-timar/lueks-seyahat-setli-pro-nt9110_50/prd/

kalınlıgı azaltmak için düşünülebilir mi bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

Dostum dediğini araştırdım da , 1 senedir aldığımı düşünürsek , bu kaşların küsecek kadar onur sahibi olduklarını sanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.