Şimdi Ara

CİDDİ TAVİSYE İSTİYORUM EVDE AKREP VAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
106.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BmO

quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

Belki inanmıcaksınız ama ben küçükken başımdan akrep sokmuş.

etkisi hala sürüyormu peki?

edit:imla

niye bu kadar komik bir insansın sen?
  • Naftalin Her Derde Deva
  • edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkMourning -- 24 Kasım 2006; 11:10:04 >
  • Bize de örümcek dadandı. Kolumdan ısırdı yazın, yaklaşık 1 ay sürekli şişti, kremler ilaçlar fayda etmedi. Sonra kendiliğinden geçti. Örümceği arama çalışmalarım da sonuçsuz kaldı. Gerçi acıyı hissettiğimde uyku semesi biraz görür gibi oldum kaçarken, hiç bulmamam daha hayırlı diye düşünmüştüm, o derece
  • HALA CİDDİYİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: sejde

lütfen dalga geçmeden ne yapabilirim

öldürebilirsin mesela
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lunix

Naftalin Her Derde Deva

salladın mı bunu
  • ben 23 yaşındayın bizim ev ahşap 23 seneden berri akrep var yastığımın altından bile çıktı korkma bişey olmaz bide bunu bi doktor söyledi eğer olurda sokarsa hemen akrepi öldür ve soktuğu yere sür öldürceğinden değil alerji yapmasın diye güven bana
  • İlk defa duydum evde akrep

Ben de korktum şimdi ya çıkarsa bizim evde de
  • quote:

Orjinalden alıntı: halilibrahim1907

ben 23 yaşındayın bizim ev ahşap 23 seneden berri akrep var yastığımın altından bile çıktı korkma bişey olmaz bide bunu bi doktor söyledi eğer olurda sokarsa hemen akrepi öldür ve soktuğu yere sür öldürceğinden değil alerji yapmasın diye güven bana

Akrep teninin ne gibi bir faydası olabilir ki ? Hayır vücudunda kendi zehirine karşı etkisizleştirici hücreler olabilir de ölü akrebin teni ne yapacak oraya alla alla bana mantıksız göründü neyse.

Bu arada geçmiş olsun, ne yazıkki bir önerim yok :(.

• Bizede Geçenlerde julies Sezar Gelmişti...Lafladık biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

quote:

Orjinalden alıntı: halilibrahim1907

ben 23 yaşındayın bizim ev ahşap 23 seneden berri akrep var yastığımın altından bile çıktı korkma bişey olmaz bide bunu bi doktor söyledi eğer olurda sokarsa hemen akrepi öldür ve soktuğu yere sür öldürceğinden değil alerji yapmasın diye güven bana

Akrep teninin ne gibi bir faydası olabilir ki ? Hayır vücudunda kendi zehirine karşı etkisizleştirici hücreler olabilir de ölü akrebin teni ne yapacak oraya alla alla bana mantıksız göründü neyse.

Bu arada geçmiş olsun, ne yazıkki bir önerim yok :(.

vallaha doktor dedi banada mantıksız geliyo ama bilmiyorum artık

• bizim evdede cıktı öldürdük bidaha bişey olmadı.şimdilik piyasada akrep falan yok.
  • kopar kuyruunu yedir akrebe
  • gaffurun karabaşıdır o kavanoza koy
  • arkadaşım sarı renk dışındakiler zararsız diye biliyorum,bizim evde de vardı sheltox ya da benzeri bişey sık üstüne sonra sert bi cisimle(örn:tava) gömçer kafaya gebersin gitsin işte.bize girmişti bi tane aynen öyle yaptım.öle ikinci gelir filan hurafe doğuda olur onlar.hadi koş gömçer kafaya
  • ULAN BİRİNİZİN EVİNDEN FARE ÇIKIYO BİRİNİZDEN AKREP
    kıskanıyom bak bizim evde bi ben varım başka canlı yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: sejde

tecrübe sahiplerine ihtiyacım war
    bıktım bu öğretmenlikten yta doğuya git terör kurtlar buraya gel batıda akrep narıyoya ne şans bu ya
    nnasıl temizlerim bunları ya

Ya öğretmen olamayanlar ne yapsın.
    Haline şükret...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emre

Bize de örümcek dadandı. Kolumdan ısırdı yazın, yaklaşık 1 ay sürekli şişti, kremler ilaçlar fayda etmedi. Sonra kendiliğinden geçti. Örümceği arama çalışmalarım da sonuçsuz kaldı. Gerçi acıyı hissettiğimde uyku semesi biraz görür gibi oldum kaçarken, hiç bulmamam daha hayırlı diye düşünmüştüm, o derece

Örümcek adam oldun mu (iğrençtiii)
  • Çok pis kıllandım lan yorumları okuyunca... Allah kolaylık versin valla ne diyeyim öğretmenlik gerçketen her yanıyla zor bir meslek...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.