Şimdi Ara

CİDDİ TAVİSYE İSTİYORUM EVDE AKREP VAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
1
Favori
106.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: spotlightkid

niye bu kadar komik bir insansın sen?

Senin egonu tatmin edebileceğini düşündüğün kulvarlar oluşsun diye..
  • 1- tarım ilacı (ama bu hayvanlara etki edermi sormalısın cünkü hersey etkilemiyor bunları)
    2- eczaneden bu tip hayvanlar icin yapıskan tutkal satılıyor alabilirsin
  • sağolun arkadaşlar yardımlarınız için kimi stonewhite yapmış ama
    kimi de önemsemiş her ikisine de selam olsun
    teşekkür mawiye boyadım balkonu we slikon çektim bazı yerlere
  • evde akrep mi olurmuş ya ilk defa duydum walla

şahsen odamda kelebek olsam rahat duramam akrep olsa ne yaparım acaba allah göstermesin
  • Sağlık Bakanlığına bağlı zehir danışma hattı var. 7/24 çalışıyor, buradan her ihtimale karşı önlem açısından bilgi alabilirsiniz. 0 800 314 79 00 (ücretsiz) (cep telefonundan aramak için: 0 312 433 70 01)
  • Evin her tarafını çamaşır suyuyla yıka.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sejde

walla pis huzursuz oldum yaş 25-30 arası bi şey işte de yaş dinlemiyo bunlar yaw
    ewlenşnce gelmez mi akrep sende be

quote:

yaw dalga geçmeyin gözünüzü seweyim ya walla iyi ce kafam attı ya bunlar öldürdükçe daha çok piyasaya çıkıyormuş galiba doorumu
    nasıl ortamda yaşıyor bunlar
    apartmandayım ya apartmanda akrebin işi ne
    zeus walla şakanın sırası değil

Sen öğretmenmisin ? Bu türkçe ilemi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferfecir -- 25 Kasım 2006; 22:09:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: apolloturk

tavuk besle

akrep felan kalmaz

Hocam n alaka tavuklar akrep mi yiyo
  • quote:

öldürmedim zaten camdan attım da

• akrebin gözlerii akrebin akreppppp
  • sen onlarin akrep olduguna eminmisin benim evimdede akrebe cok benzer bocek oluyor bazen, boyu yaklasik 3 - 4 cm arasinda kiskaclari var kuyruguda var ama birini yakaladim inceledim veteriner fakultesine goturdum gosterdim akreb degil dediler,

yapabiliyorsan yakala birisini gotur bi veteriner fakultesine sor,
  • quote:

yaw dalga geçmeyin gözünüzü seweyim ya walla iyi ce kafam attı ya bunlar öldürdükçe daha çok piyasaya çıkıyormuş galiba doorumu

evet bizim burda 7 kardes olur derler akrebe kaldı 6 tane ayrıca keci derisine daha dgrusu tüyüne gelemezmiş eskiden cobanlar keci tüylerinin üzerinde yatarmıs
  • sordukça içim karardı yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sejde -- 27 Kasım 2006; 3:44:28 >
  • ne naftalin(ne alakaysa) ne böcek ilacı işlio.onların özel ilaçlarından var arakadaşım bizim evdede vardı 2kere ilaçlayınca bidaha görmedim.üstüne basınca veya vuruncada kolay kolay ölmüyor onuda söliim.Bide gece hele ahşap kaplamaysa yerde yürürlerken böle tık tık tık sesini duyuyordum off felakettiyere basmaya korktuğumdan terlik giyiyordum,terliktende çıkabilir die terlik giymeye korkuyordum.Bi arkadaş sölemiş abimi elinden soktu hastaneye bile gitmedi demiş ama en son 1 sene önce görmüştüm,büyüklüğünü görseydin evden taşınırdın.galiba dier akreplerin başıydı onu haklayınca gerisi kesildi

• akrep değilde ben evde tarantula beslemek istiyom
  • Dostum birkac ay evvel aynı sorun bende de vardı siyah hatta kara büyü renginde(baya siyah yani) üzeri ıslak gibi parlak maksimum 10 cm (ki bundan bir tane gördüm ve öldürene kadar canım cıktı) bildiğimiz resim ve ya belgesellerde gördüğümüz akrep :))(Böcek filan değildi yani veteriner fakültesi filan hala gülüyorum).Bende bir eczaneye başvurdum evde akrep var napıyım dedim beni tarım ilacları satan bir dükkana sevk etti adamlara izah ettim durumu bir de yer ahşap ve tahtanın altından cıkıyor olması kuvvetle muhtemeldi adamlar bana tablet halinde bir ilac verdi ve rahatlıkla cinayet işleyebileceğin bir zehir olduğundan kimlik görüp isim adres kaydı filan yaptılar.İzine cıkmazdan az evvel her odaya bir kağıt üzerinde cerrahi eldivenler ve cerrahi maskeyle birer gazete kağıdı üzerinde yerleştirdim cünkü evde en az iki gün bulunmamak gerekiyormuş izin dönüşü 4 ay gecti inan bana bırak akrebi evde örümcek bile yok hala tavsiyem direk bir tarım ilacları satıcısına başvurman ne olur ne olmaz fazla zehirli olduğunu zannetmem ama bunu tecrübe ederek öğrenmek de istemem akrep bu sinek bile soksa şişiriyor sana kolay gelsin...

• bişi sorcam 5. katta akrep olurmu??????
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmmO

quote:

walla pis huzursuz oldum yaş 25-30 arası bi şey işte de yaş dinlemiyo bunlar yaw
    ewlenşnce gelmez mi akrep sende be

quote:

Sen öğretmenmisin ? Bu türkçe ilemi ?

ne alakası var ya

• Sinek İlacı kesin Çözüm
  • Adamı sokmuş galiba,bunca zamandır sesi soluğu çıkmamış.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.