Şimdi Ara

CİDDİ TAVİSYE İSTİYORUM EVDE AKREP VAR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
106.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unbreakabl

quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

Arkadaşlar konu eski ama belki başlarına bu dert gelenler olabilir ve okuyup çare bulabilirler. Başka başlık altına yazdığım yazıyı aynen kopyalıyorum buraya.

Arkadaşlar benim evim bahçeli, bahçede çok oluyodu ara sıra nasıl oluyosa eve de giriyorlardı. Bi sürü ilaç fln denedim ama etkili olmamıştı. Çünkü araştıranlar bilirler zor ölen hayvanlardır. Öyle her ilaç etki etmez bunlara. En sonunda iki ilaçtan oluşan bir karışım yaptım ve gözümün önünde bahçedeki akreplerin hepsi yuvalarından çıkarak öldüler. Açık hava da bile bu kadar etkili olan ilaç evde akrep bulursa affetmez Ertesi günlerde de bahçede ters dönmüş ölü akrepler de gördüm. Bugun ilaçlamanın üzerinden tam 20 gün geçti ve bahçede bırakın akrebi böcek namına hiçbir şey yok. Bu arada aynı ilaçları evde de kullandım sıkıntı yok ama eve ilaç yaparken yiyeceklerin fln üzerini iyice kapatın.

İlaçların adı : Akethrin 25 EC ve Zinon DDVP.

Bunların ikisinden suya katın ve ilaçlamayı yapın. Evinizin büyüklüğüne göre değişir ama iki ilacında 100 er ml lik şişesi evinizi en az 3 kere ilaçlar. Ben çok çektim umarım size yardımcı olur yazdıklarım.

kardeş yazdıgın ilaçlardan ilki sebze ve meyvelerdeki kurtlanmalar için kullanılıyor ikincisi ise normal haşerat için kullanılıyormuş

mardin dargeçitte yaşıyorum(yaşamaya çalışıyorum) ciddi anlamda akreplerle başım dertte burdan bi kactane ilaç denedim fayda etmedi eminmisin bu yazdığın ilaçların etkili olduguna

Ben gayet eminim hala aynı ilaçları kullanıyorum ve gözümle gördüm etkili olduğunda şu anda bahçemde akrep fln kalmadı. Sen ilaçların üzerinde yazan (prospektüsünde) veya internette yazan tanımlarına bakma. Sonuçla bunların birisi tarım ilacı ve ciddi anlamda zehirli, diğeri de bütün yürüyen haşeratlar için geçerli. Önemli olan ilacin içeriği. Hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama yakında bunlardan birinin içerisinde bi maddenin oranı düşürülecekmiş hatta zararlı diye. Ama ben bahçeyi ilaçlıyorum aradan 2 hafta geçmesine rağmen hala ölü akrepler, hamam böcekleri vs çıkıyo. Ayrıca bitkilere de bi zararını görmedim yine de karar senin. Başak bildiğin ilaç varsa onları dene. Ben çok sıkıntı çektiğim için burda paylaşmak istedim belki yardımı olur diye

• Normal evde yok çok şükür haşere ama yazlıkta yavrulamıştı akrep zemin kata inemiyorduk her tarafı kükürt döktük ne akrep kaldı ne başka bir şey.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unbreakabl

quote:

Arkadaşlar konu eski ama belki başlarına bu dert gelenler olabilir ve okuyup çare bulabilirler. Başka başlık altına yazdığım yazıyı aynen kopyalıyorum buraya.

Arkadaşlar benim evim bahçeli, bahçede çok oluyodu ara sıra nasıl oluyosa eve de giriyorlardı. Bi sürü ilaç fln denedim ama etkili olmamıştı. Çünkü araştıranlar bilirler zor ölen hayvanlardır. Öyle her ilaç etki etmez bunlara. En sonunda iki ilaçtan oluşan bir karışım yaptım ve gözümün önünde bahçedeki akreplerin hepsi yuvalarından çıkarak öldüler. Açık hava da bile bu kadar etkili olan ilaç evde akrep bulursa affetmez Ertesi günlerde de bahçede ters dönmüş ölü akrepler de gördüm. Bugun ilaçlamanın üzerinden tam 20 gün geçti ve bahçede bırakın akrebi böcek namına hiçbir şey yok. Bu arada aynı ilaçları evde de kullandım sıkıntı yok ama eve ilaç yaparken yiyeceklerin fln üzerini iyice kapatın.

İlaçların adı : Akethrin 25 EC ve Zinon DDVP.

Bunların ikisinden suya katın ve ilaçlamayı yapın. Evinizin büyüklüğüne göre değişir ama iki ilacında 100 er ml lik şişesi evinizi en az 3 kere ilaçlar. Ben çok çektim umarım size yardımcı olur yazdıklarım.

kardeş yazdıgın ilaçlardan ilki sebze ve meyvelerdeki kurtlanmalar için kullanılıyor ikincisi ise normal haşerat için kullanılıyormuş

mardin dargeçitte yaşıyorum(yaşamaya çalışıyorum) ciddi anlamda akreplerle başım dertte burdan bi kactane ilaç denedim fayda etmedi eminmisin bu yazdığın ilaçların etkili olduguna

Ben gayet eminim hala aynı ilaçları kullanıyorum ve gözümle gördüm etkili olduğunda şu anda bahçemde akrep fln kalmadı. Sen ilaçların üzerinde yazan (prospektüsünde) veya internette yazan tanımlarına bakma. Sonuçla bunların birisi tarım ilacı ve ciddi anlamda zehirli, diğeri de bütün yürüyen haşeratlar için geçerli. Önemli olan ilacin içeriği. Hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama yakında bunlardan birinin içerisinde bi maddenin oranı düşürülecekmiş hatta zararlı diye. Ama ben bahçeyi ilaçlıyorum aradan 2 hafta geçmesine rağmen hala ölü akrepler, hamam böcekleri vs çıkıyo. Ayrıca bitkilere de bi zararını görmedim yine de karar senin. Başak bildiğin ilaç varsa onları dene. Ben çok sıkıntı çektiğim için burda paylaşmak istedim belki yardımı olur diye

tmmm kardeş teşekkürler bi deneyyim emin olmak için sordum

bu arada biraz önce birde blacl light (mor ışık aldım) evdeki fayanslar sarı akreplerde sarı olunca görülmüyordu ışıgın bariz bişekilde akrebi belli ettiğini soylediler bakalım deniycez

• 3 saat önce 3. katta olan evimde bir akrep buldum. Öldürmek istemediğim için kuyruğundan yakalayıp kavanoza koydum. İnce uzun bir pense ile kuyruğundan tuttuğum anda tıslama benzeri çok düşük bir ses ile vücudu kuyruğuna doğru kasıldı. O andan itibaren 3 saat boyunca hareketsiz kaldı. Az önce kavanozda hareketlendiğini gördüm. Şimdi yine hareketsiz. Acaba yakalanma esnasında kendini sokup geçici bir felç durumu mu oldu, yoksa ölü taklidi mi yapıyor anlayamadım :)
    Öldürmek içimden gelmiyor ama bahçeye atmak da doğru gelmiyor. Şimdilik kavanozda bekliyor. Önerisi olan var mı?

CİDDİ TAVİSYE İSTİYORUM EVDE AKREP VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monaturq -- 21 Mayıs 2014; 0:19:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Monaturq

3 saat önce 3. katta olan evimde bir akrep buldum. Öldürmek istemediğim için kuyruğundan yakalayıp kavanoza koydum. İnce uzun bir pense ile kuyruğundan tuttuğum anda tıslama benzeri çok düşük bir ses ile vücudu kuyruğuna doğru kasıldı. O andan itibaren 3 saat boyunca hareketsiz kaldı. Az önce kavanozda hareketlendiğini gördüm. Şimdi yine hareketsiz. Acaba yakalanma esnasında kendini sokup geçici bir felç durumu mu oldu, yoksa ölü taklidi mi yapıyor anlayamadım :)
    Öldürmek içimden gelmiyor ama bahçeye atmak da doğru gelmiyor. Şimdilik kavanozda bekliyor. Önerisi olan var mı?

YE ONU ( Ciddiyim )

• Monaturq M kullanıcısına yanıt
    çok güzel ölü taklidi yapıyorlar sakın kanma öldür gitsin
  • Bugün nedense konular hortlariliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • unbreakabl U kullanıcısına yanıt
    Taklit konusunda haklısın. Yaşama azmini takdir ettim doğrusu. Birazdan şehir dışına doğru yola çıkacağım. Yolda serbest bırakmaya karar verdim.

@unbreakabl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monaturq -- 21 Mayıs 2014; 9:48:10 >
  • Bu nasil bir hort arkadas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ez onu
  • em gitsin.

hakkaten. em!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustacix -- 21 Mayıs 2014; 10:06:52 >
  • Neden milletin evinde geziyosun akrebim?
  • akreplerin zehrinin kuvvetini boğumlarına göre anlarsınız 7+ boğumluları cok zehirlidir
  • Hortlatak

• Çiyanlarla arkadaş olmuştum, ama evi ilaçlattıktan sonra akrep ölüsü de çıktı ve hayır dostum, çiyan iyi bir hayvan olabilir ama akrep kesinlikle hayır..

Ulan bir de siyah, anasını satim arkadaş, nerden gelip buluyorlar beni laaa...

Hayvanat bahçesi gibiyim, soğuk hayvan her türlü çeşidi bulunur.
  • Akrep 8 yıldır evde beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim çatı katında da akrep çıktı 4. kat diğer dairelerde bir şey yok anlamadım
  • benim 4. kattaki çatı katımda da akrep çıktı anlamadım diğer dairelerde bir şey yokhttps://store.donanimhaber.com/da/73/1d/da731d6ce8a8c43de3d9c05f733c3562.JPG

• Bizim evdede bir kere çıktmıştı hareketsiz duruyordu öyle terlikle bir kere vururum ölür demeyin ölmüyor sağlam bir kaç kere yapıştırın...!
  • yukarda arkadaşın tavsiye ettiği ilaçları bir eczaneye soracam sonrada evi ilaçlayacam daha sonra çatının etrafında yağmur oluklarında birikmiş toprağı bir şekilde temizleyeceğim münkün olduğu kadar çatı arasını ilaçlayacağım çatı lambirilerinin ve duvarlarının arasında boşluklar varsa onları ağaç macunu duvarları alçıyla tamir edeceğim süpürgeliklerin kontrol edeceğim tamirlik bir şey varsa onları yapacağım ilaçlamayı haftada iki kere 1 ay boyunca yapacağım sonrası ALLAH KERİM
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.