Şimdi Ara

cift anadal hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim amacim insaa muhendisligi fakat arkadaslar cift dal hakkinda konusuyorlar bende heveslendim inssat yaninda cevre muh. okumak isteyeb bir arkadas is imkanlari cok genis oldugunu soyluyor benim sorum ise şu cift anadal nasil okunuyor yani diyelim insaat kazandim yaninda cevre muh. ni de okumak icin yani cift anadal icin ayri bi snava dahami giriyoruz bilgili abiler ablalarimdan cevap bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikinci senende diploma notun yeterliyse(okulun sitesinden bakabilirsin buna) yapabilirsin.
  • Okuldan okula degisir tabi ama minimum 3.00 ortalaman olmasi lazim ve 3un altina dusurdugun anda capa devam edemiyosun. Cap yaptigin bolumde de belli bir ortalama tutturman gerekiyo. Universiteye gitmeden once herkesin hayali ama yapilmasi cok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: goktug262626

Okuldan okula degisir tabi ama minimum 3.00 ortalaman olmasi lazim ve 3un altina dusurdugun anda capa devam edemiyosun. Cap yaptigin bolumde de belli bir ortalama tutturman gerekiyo. Universiteye gitmeden once herkesin hayali ama yapilmasi cok zor

Peki çap yaptığın bölümün derslerine giriyomusun ? yoksa sadece sınavlarınamı giriyosun ? bu örnekten bilgi vereyim. inşaat okurken çevre müh ile çap yapıyosun. Çevrenin deslerinede giriyomusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: puslu.kıtalar.atlası

quote:

Okuldan okula degisir tabi ama minimum 3.00 ortalaman olmasi lazim ve 3un altina dusurdugun anda capa devam edemiyosun. Cap yaptigin bolumde de belli bir ortalama tutturman gerekiyo. Universiteye gitmeden once herkesin hayali ama yapilmasi cok zor

Peki çap yaptığın bölümün derslerine giriyomusun ? yoksa sadece sınavlarınamı giriyosun ? bu örnekten bilgi vereyim. inşaat okurken çevre müh ile çap yapıyosun. Çevrenin deslerinede giriyomusun ?

Elbette. Yani normal derslerden farkı yok. Yoklama alınıyorsa, girmek zorundasın derslere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: puslu.kıtalar.atlası

quote:

Ortak dersler haric digerlerine giriyorsun

• okuduğun bölümde derece yapacak kadar ortalaman olması lazım diye biliyorum.kolay gibi gözüküyo ama biraz araştırırsan pek göründüğü gibi değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki diyelim ki felsefeden girdin psikoloji ile çift anadal yapabiliyor musun puanı yüksek olsa bile?
  • Çift anadal yapan bölümlere göz at.Hangi bölüm hangi bölüme çift anadal yapabiliyor.

Mkü deyim ben de ancak bizim okulda çift anadal olmadığı için yapamıyorum.

Birinci dönem ortalamam 3.18 ikinci dönem 3.63 ortalaması 3.39 düştü.

Olmadı yatay geçiş yapacaz artık.
  • her mühendis adayının yolun başında koyduğu hedef.
    birçoğu sınıfı zor geçiyor, kaldı ki çift dal yapsın
    hedeflerinden yine de vazgeçme ama, bilgilendirim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanıcıadım -- 31 Mayıs 2013; 0:47:57 >
  • Peki inşaatla çevre mühendisliği çift anadal yapınca ikisininde imza yetkisi oluyor mu aynı anda kullanabiliyor muyuz?
  • Hangi ünilerde bu imkan var ?

• Peki ben ilk yılımda ortalamayı yapıp çap yapsam elektrik mühendisliğine. Kendi bölümümü bırakıp çap yaptığım bölüme yoğunlaşamıyor muyum ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.