Şimdi Ara

Çift Anadal Hakkında bir soru..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çift Anadal ile ilgili üniversitelerin yönergelerine baktığımda her ünide farklı krediler olduğu gördüm. Örneğin Cumhuriyet Üniversitesinde 60 kredi, Beykent'te 40 kredi, Kadir Has'ta ise 9 kredilik ders almak gerekiyor. Bunu anlamadım.. Mesela ben K.Has'a gitsem, ikinci daldan iki ders alıp o bölümün diplomasını alabiliyor muyum ? Ama Cumhuriyete gitsem 15-16 ders almam mı gerekecek ?
    Bunu açıklarsanız makbule geçer..

• Onlar çap yapmak istediğin bölümle kendi bölümün arasındaki ortak kredi sayıları olmasın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

Onlar çap yapmak istediğin bölümle kendi bölümün arasındaki ortak kredi sayıları olmasın ?

• KHas çap yönergesi ;

Madde 8 : 2. anadala 3. yarıyılda başlayanlar her yarıyıl en az 6, 5. yarıyılda başlayanlar her yarıyıl en az 9 kredilik ders almak zorundadırlar. 2. anadalın yönetim kurulu kararı ile bu krediler yarıya düşürülebilir.

Burada ortak ders falan denmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengoo76 -- 15 Haziran 2009; 21:16:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengoo76

KHas çap yönergesi ;

Madde 8 : 2. anadala 3. yarıyılda başlayanlar her yarıyıl en az 6, 5. yarıyılda başlayanlar her yarıyıl en az 9 kredilik ders almak zorundadırlar. 2. anadalın yönetim kurulu kararı ile bu krediler yarıya düşürülebilir.

Eğer 3.dönem başında çapa başvurup,kabul edilirsen mezun olana kadar her dönem en az 6 kredilik ders alman gerekiyor.Yani bu da mezun olana kadar 6*6=36 kredilik ders ediyor..

Eğer 5.dönem başında çapa başvurup,kabul edilirsen mezun olana kadar her dönem en az 9 kredilik ders alman gerekiyor.Yani bu da mezun olana kadar 4*9=36 kredilik ders ediyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

Orjinalden alıntı: cengoo76

KHas çap yönergesi ;

Eğer 3.dönem başında çapa başvurup,kabul edilirsen mezun olana kadar her dönem en az 6 kredilik ders alman gerekiyor.Yani bu da mezun olana kadar 6*6=36 kredilik ders ediyor..

Eğer 5.dönem başında çapa başvurup,kabul edilirsen mezun olana kadar her dönem en az 9 kredilik ders alman gerekiyor.Yani bu da mezun olana kadar 4*9=36 kredilik ders ediyor..

Hmm anladım. Teşekkür ederim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.